A SZÉPSÉG A VEZETŐ SZEMÉBEN TÜKRÖZŐDIK.

BMW M

BMW M6 Cabrio dizájnja.

A SZÉPSÉG A VEZETŐ SZEMÉBEN TÜKRÖZŐDIK.

BMW M6 Cabrio dizájnja.

Nem puszta megjelenés – állásfoglalás: erőteljes vonalaival a BMW M6 Cabrio magával ragadó módon hangsúlyozza ki erőteljes sziluettjét. Széles kerékjárati ívei és szemet gyönyörködtető stílusjegyei sejtetik a benne szunnyadó erőt. Ez az erő a BMW Individual Kollekció exkluzív anyagaival még lenyűgözöbbé tehető, vezetőorientált műszerfal mögött tapasztalható meg a legjobban. A legintenzívebben pedig akkor, miután az elegáns vászontető némán, 19 másodperc alatt eltűnt a fejek fölül.

A SZÉPSÉG A VEZETŐ SZEMÉBEN TÜKRÖZŐDIK.BMW M6 Cabrio dizájnja.

Nem puszta megjelenés – állásfoglalás: erőteljes vonalaival a BMW M6 Cabrio magával ragadó módon hangsúlyozza ki erőteljes sziluettjét. Széles kerékjárati ívei és szemet gyönyörködtető stílusjegyei sejtetik a benne szunnyadó erőt. Ez az erő a BMW Individual Kollekció exkluzív anyagaival még lenyűgözöbbé tehető, vezetőorientált műszerfal mögött tapasztalható meg a legjobban. A legintenzívebben pedig akkor, miután az elegáns vászontető némán, 19 másodperc alatt eltűnt a fejek fölül.

KÜLSŐ DIZÁJN.

Tekintve, hogy milyen nagyszerűen néz ki, szinte kár, hogy a BMW M6 Cabrio olyan gyorsan eltűnik szem elől. Akár nyitva van a teteje, akár zárva: erőteljes vonalaival és különösen az opcionális BMW Individual Frozen bronz metálfényezéssel a BMW M6 Cabrio egy igazi látványosság. A dizájn és a teljesítmény tökéletes szimbiózist alkotnak. Mindez egyértelműen tetten érhető az aerodinamikailag optimalizált kialakítású első kötényen, amelynek nagyméretű légbeömlői folyamatosan engedik lélegezni a V8-as erőforrást.
A tervezők még a legapróbb részleteknek is óriási figyelmet szenteltek. Egyértelműen látszik ez a vese M emblémát övező, fényes fekete rácselemeinek esetében is. Vagy azon, ahogy az első kerékjárati ívek mögött lévő, látványos, integrált irányjelzős M kopoltyúk mekkora adag stílust visznek az összképbe. A forma és a funkció elegáns összjátéka határozza meg a hátsó lökhárító képét is. Utóbbi keretezi a jellegzetes M kipufogókat – valamint a diffúzort, amely a szükséges leszorító erőt termeli –, méghozzá oly módon, hogy a BMW M6 Cabrio általános harmóniáját egyáltalán nem zavarja meg. Amely harmónia zárt és nyitott tetővel egyaránt jellemzi az autót.

FAST CLASS.

A BMW M6 Cabrio dizájnját bemutató film.

FAST CLASS.

A BMW M6 Cabrio dizájnját bemutató film.

BELSŐ DIZÁJN.

A BMW M6 Cabrio egyénre szabott belső terének alaposan átgondolt kialakítása önmagáért beszél. A műszerfalat, amely a vezetőt, mint önálló entitást öleli körbe, opcionálisan a BMW Individual válogatottan finom anyagai boríthatják. Minden egyes gomb éppen ott van, ahol lennie kell. Pont emiatt még soha nyújtott ennyire otthonos érzetet egy sportautó. A funkcionális középpontban az M bőrkormány van, amelynek a fogást megkönnyítő ujjtámaszaitól kényelmes távolságban ott vannak a Drivelogic funkcióval ellátott M duplakuplungos sebességváltó váltófülei, valamint az M Drive gombjai.
Az M-specifikus műszerekről még erős ellenfényben is megbízhatóan olvashatók le a fontos információk, így a vezető mindig mindenen rajta tarthatja a szemét. A teljesítmény és a színtiszta kabrióélmény tökéletes kombinációja – ami sehol sem élvezhető annyira, mint az opcionális, exkluzív, barkázott, Opal fehér színű bőrrel borított, ergonomikus M ülésekben ülve, és az exkluzív, fehér színű, erezett Kőris nemesfa díszbetétekkel körbevéve.

VÁSZONTETŐ.

A teljesen automatikus mozgatású vászontető egyedülállóan kiváló akusztikai és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Amikor zárva van, a tető kupészerű sziluettet kölcsönöz az kabriónak. A hátsó szélvédő, amely a friss levegő cirkuláltatása érdekében elektromosan leengedhető, fűthető.
Az ezüsthatású Antracit mellett a vászontető két tovább színben érhető el. A tető mindössze 19 másodperc nyílik ki, és 24 másodperc alatt záródik be – 40 km/órás sebességig akár menet közben is. Még ha a tető zárva is van, a kabrió utasainak akkor is részük lehet a felszabadult autózás élményében: egyszerre mind az öt ablak leengedhető úgy, hogy közben a vászontető zárva marad, így az – például – a tűző naptól képes megóvni a bent ülőket.

M KÜLSŐ TÜKRÖK.

Az aerodinamikailag optimalizált M külső tükrök már hosszú évtizedek óta az M modellek sportos és dinamikus dizájnjának szimbólumai. A karosszériához dupla szárral csatlakozó tükörházak kiemelik az autó esztétikumát, utalnak a mérnöki precizitásra, többletvonással gazdagítják a karaktert, emellett az oldalnézet kimagaslóan dinamikus és aerodinamikus elemeit képezik.

KEREKEK.

KEREKEK.

Az alapfelszereltséghez tartozó 19 colos M könnyűfém kerekek mellett a vásárló három további exkluzív, 20 colos változat közül választhat. Az öt kovácsolt küllővel ellátott, polírozott és matt feketére fényezett kivitelben egyaránt elérhető, duplaküllős 343 M könnyűfém kerekek ráirányítják a figyelmet a BMW M6 Cabrio teljesítményére. A kétszínű kivitelű, duplaküllős 601 M változat még filigránabbnak hat. Az M Versenycsomaggal és az M karbon fékekkel kombinálva a hét küllő látni engedi a nagyméretű féktárcsákat, valamint a matt arany fényezésű, M logóval ellátott féknyergeket.

BMW INDIVIDUAL.

Minden egyes részletből visszaköszönő, különleges karakter – ez az igazi exkluzivitás titka. Engedje kifejezésre jutni tökélyre való törekvését a BMW M6 Cabrióhoz elérhető BMW Individual felszereltségekkel.

A személyiség kifejezőereje.

  • BMW Individual külső

    Az individualizmus esztétikuma rendkívül üdítő tud lenni. Vegyük például a vibráló BMW Individual Frozen bronz metálfényezésű BMW M6 Cabirót. A modern idők trendjének megfelelően matt hatású szín merészen hangsúlyozza ki az autó látványos vonalait és atletikus megjelenését. Természetesen a többi BMW Individual fényezésnek is megvan a maga karaktere a kirobbanóan energikustól a modernen át egészen az elegánsig. Egy másik kitűnő példa a Citrin fekete metál. Amint fény éri a felületet, úgy tűnik, mintha a mély tónusú, sötét olíva fekete felület alatt finom, aranyló pettyek csillognának. Bármelyiket is válassza a tizenkét BMW Individual fényezés közül, egy dologban biztos lehet: az fényesen juttatja majd érvényre az Ön egyéni stílusát.

  • BMW Individual belső tér

    Valószínűleg nincs ennél jobb hely a nap alatt személyiségének kifejezéséhez. A BMW M6 Cabrio – az exkluzív BMW Individual felszereltségekkel karöltve – mindig nyitott az új ötletekre, ha az Ön egyéni stílusáról van szó. A sugárzó Opal fehér BMW individual Merino teljes bőrkárpit a letisztult stílust jelképezi. Amikor pedig ez a kárpit találkozik a fehér színű, erezett Kőris nemesfa belső díszítőelemek csodás rajzolatával, összeáll az a tökéletes harmónia és az a luxus atmoszféra, amely a modern yachtokat idézi fel a szemlélőben. A színvilághoz igen különleges módon járulnak hozzá a kézzel készített kontrasztvarrások. A BMW Individual természetesen az említetten kívül egyéb árnyalatokat is kínál a bőrkárpitokhoz, megadva a lehetőséget Önnek arra, hogy a kedvére való látványt komponáljon. A választék a Platinától a Champagne-on át a Cohiba barnáig terjed – a hamisítatlan luxusérzet miatt a bőrkárpit minden esetben természetes, nyitott pórusú. Az atmoszféra még lenyűgözőbbé tehető az opcionális BMW Individual Alcantara tetőkárpittal, amely felteszi a koronát a belső tér látványára, és amely a csúcsminőség legtetejét képviseli.