A SZÉPSÉGES BESTIA.

A BMW M6 Cabrio.

A SZÉPSÉGES BESTIA.A BMW M6 Cabrio.

Modell

BMW M6 Cabrio

Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (sec)

4,3

Teljesítmény (kW(LE)/1/perc)

412(560)/6000-7000

Max. nyomaték (Nm / 1/perc)

680/1500–5750

Azok a legszebb álmok, amelyeket nyitott szemmel lát – és akkor, amikor a vászontető le van engedve. Ilyen álomban lehet része a BMW M6 Cabrióban is. Amelynek esetében a BMW M GmbH keze nyomát viselő részletek tökéletes szimbiózist alkotnak a lélegzetelállító teljesítménnyel és a kifinomult kabriós jelleggel. Elég mindössze 19 másodperc, és a vászontető alól feltárul a BMW Individual Kollekció legfinomabb anyagaival körbevett, a legjobb öltönyökhöz hasonlóan testreszabott utastér.
Az 560 lóerős, 8 hengeres M TwinPower Turbo motor erőteljes hanggal lendül akcióba. Egy páratlan erőforrásról van szó, amely álló helyzetből indulva 4,3 másodperc alatt gyorsít 100 km/órás sebességre. Annak érdekében, hogy az erő a legnagyobb hatékonysággal továbbítódjon az útra, a BMW M6 Cabriót aktív M differenciállal, sebességfüggő M Servotronic kormányművel és Drivelogic funkcióval ellátott M duplakuplungos sebességváltóval látták el. Az opcionálisan rendelhető M karbon-kerámia fékeknek köszönhetően pedig a BMW M6 Cabrio szinte azonnali megállásra képes – ami tökéletes alkalom arra, hogy Ön hátradőlve gyönyörködjön az autó erőteljes vonalakkal megrajzolt külső dizájnjában.

FEDEZZE FEL A BMW M6 CABRIO-T.

Dizájn.

Tekintve, hogy milyen nagyszerűen néz ki, szinte kár, hogy a BMW M6 Cabrio olyan gyorsan eltűnik szem elől. Akár nyitva van a teteje, akár zárva: erőteljes vonalaival és különösen az opcionális BMW Individual Frozen kék metálfényezéssel a BMW M6 Cabrio egy igazi látványosság. A dizájn és a teljesítmény tökéletes szimbiózist alkotnak. Mindez egyértelműen tetten érhető az aerodinamikailag optimalizált kialakítású első kötényen, amelynek nagyméretű légbeömlői folyamatosan engedik lélegezni a V8-as erőforrást. A BMW M6 Cabrio egyénre szabott belső terének alaposan átgondolt kialakítása önmagáért beszél. A műszerfalat, amely a vezetőt, mint önálló entitást öleli körbe, opcionálisan a BMW Individual válogatottan finom anyagai boríthatják. Minden egyes gomb éppen ott van, ahol lennie kell. Pont emiatt még soha nyújtott ennyire otthonos érzetet egy sportautó. A funkcionális középpontban az M bőrkormány van, amelynek a fogást megkönnyítő ujjtámaszaitól kényelmes távolságban ott vannak a Drivelogic funkcióval ellátott M duplakuplungos sebességváltó váltófülei, valamint az M Drive gombjai.

Dinamizmus és hatékonyság.

A BMW M6 Cabrio testes hangzású, 8 hengeres M TwinPower Turbo motorja, a legmodernebb vezetőt segítő rendszerek és a versenyautós génekkel rendelkező felfüggesztés mind azon dolgoznak, hogy elmossák a határokat a közút és a versenypálya között. Egészen addig így van ez, ameddig ki nem nyílik a vászontető, hogy a napsugarak fénybe borítsák a luxus színvonalú belső teret – innentől kezdve ugyanis az autók és a nagy teljesítményű motorcsónakok közötti határ kezd légiessé válni.

BMW Individual.

Minden egyes részletből visszaköszönő, különleges karakter – ez az igazi exkluzivitás titka. Engedje kifejezésre jutni tökélyre való törekvését a BMW M6 Cabrióhoz elérhető BMW Individual felszereltségekkel.