Egy férfi támaszkodik egy BMW X6 M50i farának.

BMW X6

BMW M

BMW X6

BMW X6

Az új BMW X6 M50i és M50d azért érkeztek, hogy bizsergető izgalmat keltsenek, amerre csak járnak. A letaglózóan erős BMW TwinPower Turbo motorok, valamint az Adaptív M futómű egészen kivételes előadásmódban tálalják a különleges dinamizmust – és ezzel a másodperc tört része alatt vad száguldásra késztetik a képzeletet. Az „Iconic Glow” BMW vesékhez vagy a független X dizájnjegyeket magán viselő BMW Lézervilágításhoz hasonló innovatív technológiáikkal a járművek egyértelműen kifejezésre juttaták virtuozitásukat és úttörő szellemüket. A legmagasabb szintű biztonságról a legújabb generációs BMW vezetőt segítő rendszerek gondoskodnak. Az utasokat a belső térben is merőben újszerű elemek fogadják – ezek közé tartoznak például a temperált pohártartók, illetve a lenyűgöző, 12,3” méretű érintőképernyőn megjelenő 7.0 verziószámú BMW operációs rendszer.

Read more
BMW M

DINAMIZMUS ÉS M KOMPONENSEK.

BMW X6 M50I ÉS M50D.

Hagyja maga mögött az átlagost – rekordidő alatt. Úttörő jelentőségű, egyebek mellett az extrém módon erős BMW TwinPower Turbo benzin- és dízelmotorban található technológiáikkal, illetve elképesztően precíz működésű menetdinamikai komponenseikkel – például a Professional Adaptive M futóművel és az xDrive összkerék-meghajtási rendszerrel – az új BMW X6 M50i és M50d az agilitás legmagasabb fokát valósítják meg.
Egy férfi áll egy rézsútos oldalnézetből látható BMW X6 M50i mellett.
  • M dinamizmus
  • M komponensek
BMW X6 M50i Steptronic Sport sebességváltó.

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú, Launch Control funkcióval ellátott Steptronic Sport sebességváltót elképesztően sportos kapcsolások jellemzik mind automatikus, mind pedig manuális módban, amikor a váltás az előválasztó karral vagy a váltófülekkel kezdeményezhető. A váltó a kényelmes suhanást és a dinamikus vezetési stílust egyaránt támogatja. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
A BMW X6 M50i belső tere, fókuszban a műszerfal.

Adaptív M futómű.

Az Adaptív M futómű karakterisztikája bármikor, elektronikusan szabályozható az út- és a vezetési viszonyoknak megfelelően. Ön az adott pillanatban megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsoló segítségével is változtathatja a jármű menetkarakterisztikáját – amely a kényelmestől a figyelemre méltóan agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet.
M logóval ellátott sebességváltó kar.

M logó a sebességváltó kar előtt.

A váltókar előtt, a középkonzolon egy színes M logó látható, amely még jobban felerősíti a belső tér sportos atmoszféráját, egyszersmind rámutat a járműben lakozó dinamikai potenciálra.
A BMW X6 M50i hátsó része, fókuszban az M Sport kipufogórendszer.

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer* hangzása a menetdinamikai szabályozás gombjaival aktiválható SPORT és a SPORT+ módokkal még intenzívebbé tehető, a kényelemorientált program választása esetén azonban a rendszer a diszkrétebb hangzást részesíti előnyben. *kizárólag a BMW X6 M50i modellhez érhető el
A BMW X6 M50i intelligens xDrive összkerék-meghajtási rendszere.

xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a minden körülmények között a maximális trakció, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottság jelenségét.
A BMW X6 M50i belső tere, fókuszban a Driving Experience kapcsoló.

Driving Experience kapcsoló.

A Driving Experience kapcsoló segítségével a vezető az alapbeállításnak számító COMFORT mód, a fokozott hatékonyságot célzó ECO PRO mód, valamint a még dinamikusabb stílusú vezetést lehetővé tevő SPORT mód közül választhat. Az új, interaktív ADAPTIVE mód az adott vezetési szituációnak megfelelően, folyamatosan változtatja az adaptív futómű, a kormányzás és a Steptronic sebességváltó karakterisztikáját.
A BMW X6 M50i BMW TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotorja.

BMW TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor.

A BMW TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor a két turbófeltöltőt fokozatmentes Valvetronic szelepvezérléssel, valamint Nagy precizitású közvetlen befecskendezéssel ötvözi. Az egység legnagyobb teljesítménye 530 LE (390 kW), maximális nyomatéka pedig 750 Nm. A két turbófeltöltőt helytakarékos módon a hengersorok közé építették be.
A BMW X6 M50i kívülről, fókuszban a könnyűfém keréktárcsa.

22” M könnyűfém keréktárcsa, V-küllős 747 M, kétszínű, eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul.

22'' M könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 747 M, matt Cerium szürke, fényesre esztergált, elöl 9,5J x 22, 275/35 R22, hátul 10,5J x 22, 315/30 R22 méretű gumiabroncsokkal.
A BMW X6 M50i hátsó légterelője.

M Karbon hátsó légterelő.

Az M Karbon hátsó légterelő kihangsúlyozza a jármű erőt sugárzó, sportos dizájnját, egyszersmind jelentősen csökkenti a nemkívánatos felhajtóerőt.
A BMW X6 M50i belső tere az M bőrkormánnyal.

Belső tér az M bőrkormánnyal.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó M bőrkormány háromküllős kialakítású. A fekete varrású, fekete színű Walknappa bőrrel borított, speciálisan kiképzett hüvelykujj-támasszal ellátott karimával rendelkező bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási érzetet biztosít.
BMW X6 M50i, M Karbon külsőtükör-borítások.

M Karbon külsőtükör-borítások.

Az M Karbon külsőtükör-borítások kiemelik a jármű erőt sugárzó, sportos dizájnját.
BMW X6 M50i műszaki adatok

BMW X6 M50i MŰSZAKI ADATOK

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.