Egy mozgó BMW M340i xDrive Touring rézsútos elölnézetből, városi környezetben.

BMW M340I XDRIVE TOURING

BMW M

BMW M340I XDRIVE TOURING

BMW M340I xDRIVE TOURING

A BMW M340i xDrive Touring magabiztosan ötvözi egymással a sportosságot és az innovatív sokoldalúságot. Mindez úgy lehetséges, hogy a dinamizmus és a dizájn kategóriáit felölelő, M-specifikus felszereltségek széles választéka, valamint az erős BMW M TwinPower Turbo motor együttesen a sportos egyediség optimumával ruházzák fel az autót.

Bővebben

A BMW M340i xDRIVE TOURING DINAMIZMUSA.

A várakozásoknak megfelelő vezetési élmény.

Az autóversenyzés iránti szenvedélytől hajtva: az eredeti BMW futóműkomponensekkel ellátott BMW M340i xDrive Touring garantálja a legmagasabb szintű izgalmakat. A dinamizmussal szemben támasztott maximális követelményeknek megfelelően a futómű lenyűgöző produkciójával és tökélyre vitt karakterisztikájával inspirál. Az autó egyebek mellett Adaptív M futóművével, Változó áttételű sport kormányművével, valamint a szükség szerint működésbe lépő differenciálzárral ellátott M Sport differenciálművével nyújt egyedülállóan sportos vezetési élményt, amelyhez fokozott agilitás, optimális trakció és a lehető legjobb menettulajdonságok társulnak.
BMW M340i xDrive Touring, dinamizmus
BMW M340i xDrive Touring, BMW TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor

BMW TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor

Az M340i xDrive meghajtásáról egy BMW TwinPower Turbo technológiával ellátott háromliteres, soros 6 hengeres benzinmotor gondoskodik. A 374 lóerős (275 kW), 500 Nm maximális nyomatékú motor extrém módon sportos menetteljesítményekkel ruházza fel az autót, amely 4,4 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órára.
BMW M340i xDrive Touring, M Sport differenciálmű

M Sport differenciálmű.

Az M Sport differenciálmű optimalizálja a trakciót és a menetstabilitást sávváltás vagy kanyarból való kigyorsítás során, nagy sebességű kanyarvételkor vagy változatos útfelületen való haladás alkalmával. A rendszer a trakciót egy elektronikus vezérlésű szerkezet segítségével optimalizálja, amely csökkenti a hátsó kerekek fordulatszáma közötti különbséget.
BMW M340i xDrive Touring, 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó

8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kormányra helyezett kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a lehető legnagyobb teljesítményt szolgálja.
BMW M340i xDrive Touring, exkluzív kipufogóvégek

Exkluzív kipufogóvégek.

Csak az M340i-hez: trapéz alakú, Cerium szürke kipufogóvégek a bal és a jobb oldalon. A vizuális kinyilatkoztatásnak tekinthető kipufogók kihangsúlyozzák az M340i sportosságát.
BMW M340i xDrive Touring, M Sport fék

M Sport fék.

Az „M Sport fék” felszereltséghez elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó, kékre fényezett, M logóval ellátott féknyergek, valamint nagyméretű féktárcsák tartoznak, amelyek egyedülállóan hatásos fékezést biztosítanak.
BMW M340i xDrive Touring, Változó áttételű sport kormánymű

Változó áttételű sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott Változó áttételű sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A kormánykerék elfordítási szögének megváltozására a kormánymű a kormányáttétel módosításával reagál. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.
BMW M340i xDrive Touring, Adaptív M futómű

Adaptív M futómű.

A 10 milliméteres ültetéssel ellátott Adaptív M futómű karakterisztikája bármikor, elektronikusan szabályozható az út- és a vezetési viszonyoknak megfelelően. Ön az adott pillanatban megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsoló segítségével is változtathatja a felfüggesztés karakterisztikáját – amely a kényelmestől a figyelemre méltóan agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet.

A BMW M340i xDRIVE TOURING DIZÁJNJA.

Mindent átható sportosság.

Ön bizonyára már első pillantásra felismeri a sportolókat. Mint ahogyan az M dizájnt is. Az exkluzív pillanatok és a valós versenyautós érzés megteremtésére szánt exkluzív, a BMW M-től származó komponensek kívülről is igazi atlétává teszik a BMW M340i xDrive Touringot.
BMW M340i xDrive Touring, M Aerodinamikai csomag

M Aerodinamikai csomag.

Az M Aerodinamikai csomag jóvoltából – amely az M-specifikus, a jármű kiviteli színére fényezett első kötényt, hátsó lökhárítót és oldalszoknyákat, valamint a Dark Shadow metálfényezésű diffúzorbetétet foglalja magában – a jármű a színtiszta dinamizmust és sportosságot árasztja magából. Az említett elemek azon túl, hogy még határozottabb fellépésűvé teszik az autót, optimalizálják annak aerodinamikai tulajdonságait.
BMW M340i xDrive Touring, 19” M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 792 M, kétszínű

19” M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 792 M, kétszínű.

19'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 792 M, Cerium szürke, kétszínű, fényesre esztergált, elöl 8J x 19, 225/40 R19, hátul 8,5J x 19, 255/35 R19 méretű defekttűrő gumiabroncsokkal.
BMW M340i xDrive Touring, BMW Individual magasfényű Shadow Line

BMW Individual magasfényű Shadow Line.

A BMW Individual magasfényű Shadow Line számos magasfényű fekete elemet tartalmaz. Utóbbiak közé tartoznak az ablakperemek és -keretek, az ablakvezető sínek, a B-oszlopok, valamint a külső tükrök keretei, talpai és élei.
BMW M340i xDrive Touring, exkluzív kipufogóvégek

Exkluzív kipufogóvégek.

Csak az M340i-hez: trapéz alakú, Cerium szürke kipufogóvégek a bal és a jobb oldalon. A vizuális kinyilatkoztatásnak tekinthető kipufogók kihangsúlyozzák az M340i sportosságát.
BMW M340i xDrive Touring, M sportülések és M biztonsági övek

M sportülések és M biztonsági övek.

A vezető és az első utas sportülései, amelyek optimálisan tartják a testet, számos állítási lehetőséget kínálnak fel, így többek között a háttámla szélessége is szabályozható. Az övfeszítővel és överő-határolóval ellátott M biztonsági övek kifinomult, a klasszikus M színekben pompázó, szőtt díszítéssel ellátottak.
BMW M340i xDrive Touring, M bőrkormány

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó M bőrkormány háromküllős kialakítású. A fekete varrású, fekete színű Walknappa bőrrel borított, speciálisan kiképzett hüvelykujj-támasszal ellátott karimával rendelkező bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási érzetet biztosít.
BMW M340i xDrive Touring, M-specifikus műszeregység

M-specifikus műszeregység.

Az olyan, a vezetéshez kötődő alapinformációk mellett, mint a sebesség és a fordulatszám, az M-specifikus műszeregység a kifejezetten sportos vezetési stílus megvalósításához szükséges információkat is megjelenít.
BMW M340i xDrive Touring, műszaki adatok, fogyasztás

MŰSZAKI ADATOK.