MARKÁNS+

BMW M

A BMW M3 Limousine dizájnja.

MARKÁNS+

A BMW M3 Limousine dizájnja.

MARKÁNS+A BMW M3 Limousine dizájnja.

A BMW M3 Limousine összetéveszthetetlen versenyautós génekkel rendelkezik. Az autó dinamikus orr-része nagyméretű légbeömlő nyílásaival és dupla, magasfényű fekete rácselemekkel ellátott veséivel egyértelműen kifejezi az autó kivételes teljesítménypotenciálját. Az autó belső terében a tökéletes ergonómiájú, vezetőorientált fedélzeti rendszer ejti rabul az utasokat. A kagylósított formájú, exkluzív M ülések kiváló oldaltartást nyújtanak. Az autó valamennyi eleme rendkívül magas minőségi és kidolgozottsági szintet képvisel és az autóversenyzés világa által inspirált hamisítatlan karakterrel rendelkezik.

A BMW M3 Limousine (1) fogyasztási és kibocsátási értékei:
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,1 (8,3)
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 209 (194)

A zárójelben szereplő adatok a Drivelogic funkcióval ellátott hétfokozatú M duplakuplungos sebességváltóval felszerelt járműre vonatkoznak.

BMW M

LENYŰGÖZŐ FORMANYELV.

DINAMIKUS DIZÁJN.

A BMW M3 Limousine extrém módon sportos, ikonikus megjelenésű, dinamikus mozgása pedig bámulatosan hatékony. Az autó minden egyes dizájneleme – a nagyméretű légbeömlő nyílásoktól a kifejező könnyűfém keréktárcsákon át egészen az atletikus farig – a nagy teljesítményű sportautóban lakozó elemi erőre hívja fel a figyelmet.

Sportos vonalvezetés.

A BMW M3 oldalnézetből a nagy teljesítményű sportautókra jellemző jegyeket ötvözi a mindennapokban praktikus négyajtós limuzinok vonásaival.

Erőt sugárzó orr-rész.

Az előrehaladás vágyát sugárzó orr-rész esetében a dupla, magasfényű, fekete rácselemekkel ellátott, M3-emblémával ékesített vesék, valamint a nagyméretű légbeömlő nyílások által meghatározott összképet a dinamikus dizájnnal rendelkező, tisztán LED-es fényszórók teszik teljessé. Utóbbiak – amelyeknek filigrán alakja nappal ragyogóan magabiztos fellépést biztosít, éjszaka tökéletesen világítják meg az utat.

Markáns far.

A szélesen terpesztő hátsó rész mély benyomást tesz. A progresszív formatervű, LED-es hátsó lámpák – a nagy teljesítményre optimalizált sport gumiabroncsokkal együtt – kiemelik az autó magabiztos kiállását. A M hátsó légterelő jobb aerodinamikai tulajdonságokat biztosít, emellett fokozza a leszorító erőt. Az M diffúzor és a szögletes M dupla kipufogók harmonikusan olvadnak bele a jellegzetes légkivezető nyílásokkal ellátott hátsó köténybe.

Aerodinamikai elemek.

Az Air Curtain két, függőlegesen álló légbeömlő nyílása, valamint az Air Breather oldalt található M kopoltyúi csökkentik a kerékjáratokban létrejövő légellenállás mértékét. Mindez optimalizálja az aerodinamikai tulajdonságokat, egyszersmind növeli a pulzusszámot.

Exkluzív karbontető.

A BMW intelligens könnyűépítési koncepciójának részét képező, karbonszál-erősítésű műanyagból (CFRP) készült tető hozzájárul a jármű tömegének csökkentéséhez, illetve lejjebb viszi az autó súlypontját. Mindennek jótékony hatása az autó agilitásának és dinamizmusának fokozódásában nyilvánul meg – kanyarvételkor és gyorsításkor éppúgy, mint fékezéskor.

Teljes LED-világítás.

A hátsó lámpák esetében a világító funkciókat szintén teljes egészében fénykibocsátó diódák látják el. A nyújtott L-alakú, megszakítás nélküli fénydizájnnal rendelkező lámpák harmonikusan húzódnak rá a csomagtérfedélre, még jobban kiemelve ezzel a far egyedülálló stílusát.

 

 

SOKAT SEJTETŐ KEREKEK.

A BMW M3 Limousine tömegoptimalizált kerekei tovább erősítik az autó meglehetősen határozott kiállását. A jármű már alapfelszereltségben is meggyőző, 18 colos, V-küllős könnyűfém keréktárcsákkal érhető el, míg azt külön kérésre 19 col méretű, duplaküllős, M típusú könnyűfém keréktárcsákkal szerelik fel. Az opcionálisan Ferric szürke vagy Fekete színben is rendelhető keréktárcsák rátekintést engednek a nagy teljesítményű M karbon-kerámia vagy az M-logóval ellátott M kompozit fékekre. Ugyanígy az opcionálisan rendelhető 20 colos, csillagküllős könnyűfém keréktárcsák, amelyek fekete színben is elérhetőek. Bármelyik verziót is választja, a sztenderd felszereltségként elöl és hátul eltérő méretű, hátul szélesebb gumiabroncsokkal felszerelt kerekek kihangsúlyozzák a BMW M3 Limousine farának izmos karakterét és elősegítik az autó hatékonyabb kormányozhatóságát és útfogását.

 

 

BMW INDIVIDUAL KOLLEKCIÓ.

Speciálisan érvényre juttatott személyiség – a BMW Individual különleges módon, a BMW Individual Kollekció segítségével elégíti ki az ilyen igényeket. Tegye hát épp olyan egyedivé BMW M3-as Limousine-ját, mint amennyire egyedi Ön.

BMW M PERFORMANCE ALKATRÉSZEK ÉS TARTOZÉKOK.

A BMW M a dinamizmus, az innovatív technológiák és az autóversenyzés terén megszerzett több évtizedes tapasztalatok szinonimája. A BMW M Performance alkatrészek és tartozékok széles választékával most még dinamikusabb és exkluzívabb tulajdonságokkal ruházhatja fel BMW M3 Limousine-ját. Legyen szó az autó külsejéről vagy belső teréről: a BMW M szinte határtalan lehetőségeket kínál.

Üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő üzemanyag- és villamosenergia-fogyasztási értékek, illetve CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

    (1) 2018.04.15-ig ezek az értékek alkalmazandók. Kérjük, ellenőrizze BMW-je adatainak elérhetőségét.

    A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.