BMW M

KORLÁTLAN BIZTONSÁG.

A BMW M2 Coupé biztonsága és kényelme.

Ha aktív és passzív biztonságról van szó, nincs helye semmiféle kompromisszumnak. Számos, az említett célokat szolgáló technológiájával a BMW M2 Coupé felkészült arra, hogy szembenézzen bármilyen kihívással. Mindemellett ott az M-es vezetőorientáltság, amely villámgyors reakciókat tesz lehetővé, és egyedülálló szintű kényelmet biztosít – úgy a versenypályán, mint a hétköznapokban. A BMW Service Inclusive csomagok – amelyek alkalmazkodnak az Ön igényeihez – pedig garantálják, hogy járműve mindig tip-top állapotban legyen.

M-ES VEZETŐORIENTÁLTSÁG.

Az M ergonómiai koncepció – amelynek a központi eleme az exkluzív, vezetőorientált műszerfal – az M modellek jellegzetességének számít. Ennek megfelelően az autó kezelőszervei, valamint egyéb berendezési tárgyai – például az M lábtámaszok – könnyen elérhetők a vezető számára. Elvégre – akárcsak a versenyzés világában – az intuitív kezelhetőség és a lehető legrövidebb reakcióidő jelentik az első számú prioritást.

PASSZÍV BIZTONSÁG.

A felhasznált, gondosan megválogatott anyagoknak, valamint az extrém módon merev felépítménynek köszönhetően minden egyes BMW megfelel a passzív biztonsággal szemben támasztott legmagasabb követelményeknek – a hatékony védelmi rendszerek jóvoltából pedig a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják utasaiknak. A járművek tervezése során a mérnökök a legmesszebb menőkig figyelembe veszik a független intézetek által végrehajtott töréstesztek tapasztalatait.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

A BMW Service Inclusive jóvoltából – amelynek időtartama egyénileg választható meg – a vásárlóknak nem kell aggódniuk az átvizsgálások és karbantartások kapcsán felmerülő költségek miatt. A csomag tartalma: olajcsere, a mikroszűrő, az üzemanyagszűrő, a légszűrő, a gyújtógyertya, valamint a fékfolyadék cseréje, illetve járműátvizsgálások és a BMW előírásainak megfelelő járulékos szervizmunkálatok.

  • A BMW M2 Coupé fogyasztása és CO₂-kibocsátása:

    Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,5–7,9

    CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 199–185

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt „Az új személygépjárművek fogyasztási és CO₂-kibocsátási irányelvei” című, a márkakereskedőknél ingyenesen beszerezhető, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.