IGAZI M.

BMW M

A BMW M2 Coupé.

IGAZI M.

A BMW M2 Coupé.

IGAZI M.A BMW M2 Coupé.

Max. teljesítmény; LE (kW) / 1/min.

370 (272)/6500

Max. nyomaték; Nm / 1/min.

465/1400–5560

Gyorsulás 0-ról 100 km/órára; s

4,5 (4,3 az opcionális, 7 fokozatú, Drivelogic-kal ellátott M DCT sebességváltóval)

Legnagyobb sebesség

250 (270 az M Driver’s csomaggal)

Az első BMW M2 Coupé dizájnja és szellemisége a BMW M GmbH dicsőséges történetében gyökerezik. A jármű az élsportolói képességeket és a klasszikus hátsókerék-meghajtást a modern M modellek precizitásával és agilitásával ötvözi. A karakteres első és hátsó kötények optimalizálják a légáramlatokat, és ezzel az aerodinamikai tulajdonságokat. A sportos hangolású felfüggesztés, valamint az erős M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor pedig lélegzetelállító teljesítménnyel ruházzák fel az autót.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

6 fokozatú manuális vagy Drivelogic-kal ellátott M duplakuplungos sebességváltó, aktív M differenciálmű és spontán gyorsulást lehetővé tevő, széles fordulatszám-tartományban rendelkezésre álló 500 Nm – egy vérbeli, az M GmbH klasszikus hagyományait követő élsportoló fegyvertára.

Versenyautós jellemzők.

A BMW M2 Coupé által nyújtott érzet alapját az a magasan fejlett technológia biztosítja, amelyet a lehető legszélsőségesebb körülmények között teszteltek. Mindennek eredménye abban az autentikus vezetési élményben mutatkozik meg, amelyet csak az M modellek nyújthatnak – a közel 50:50 arányú súlyelosztással, az egyedülálló futóművel és a versenyautós képességeket lehetővé tevő felszereltségekkel.

7 fokozatú M DCT sebességváltó Drivelogic-kal.

Sebességváltások erővesztés, a kuplungpedál használata és lelassulás nélkül: 7 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M duplakuplungos sebességváltó. A kapcsolások automatikusan mennek végbe, illetve azok manuálisan, a kormánykeréken lévő váltófülek vagy a sebesség-előválasztó kar segítségével hajthatók végre. A Launch Control maximális erejű állórajtot tesz lehetővé.

Aktív M differenciálmű.

Az Aktív M differenciálmű optimalizálja az erőátvitelt és a menetstabilitást dinamikus sávváltások és kanyarokból való kigyorsítások alkalmával, valamint egyenetlen útfelületen való és nagy sebességű kanyarodáskor. A tapadás optimalizálását egy elektronikusan vezérelt berendezés végzi, amely csökkenti a hátsó kerekek fordulatszáma közötti különbséget.

M kompozit fékek.

Az eltérő tulajdonságú anyagok használatának köszönhetően az M kompozit fékekkel egyedülálló lassulás és kimagasló stabilitás érhető el, emellett azokat hosszú élettartam jellemzi. Mindemellett azok könnyebbek az alapfelszereltséghez tartozó fékeknél, ami igen jó hatással van az agilitásra, a dinamizmusra és a gyorsulásra. Az M-specifikus fékek az M-logóval ellátott, metálkék fényezésű nyergekről ismerhetők fel.

AHOL A TÚLÁRADÓAN SOK AZ ELÉG.

BMW-M.com – Az új weboldal, amelyen minden a világ legerősebb betűjéről szól.

DIZÁJN.

A BMW M2 Coupé dizájnja a színtiszta erő és dinamizmus megtestesítője. A sportos kupévonal, az erőt sugárzó sziluett és a vérbelien versenyautós részletekkel gazdagított vezetőhely kiemelik a jármű sportos pedigréjét.

  • A BMW M2 Coupé fogyasztása és CO₂-kibocsátása:

    Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,5–7,9

    CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 199–185

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt „Az új személygépjárművek fogyasztási és CO₂-kibocsátási irányelvei” című, a márkakereskedőknél ingyenesen beszerezhető, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.