BMW M440i xDrive Coupé, Dravit szürke metál, G22, 2020, rézsútos hátulnézet

BMW M440i XDRIVE COUPÉ

BMW M
BMW M440i XDRIVE COUPÉ

A BMW 4 Coupé M modell következetesen a saját útját járja. Az alábbiakban megismerkedhet az exkluzív felszereltségeket, a főbb dizájnjellegzetességeket, a teljesítmény fokozására szolgáló technológiákat, valamint az első rangú digitális szolgáltatásokat érintő információkkal. Fedezze hát fel, hogy az agilis kupé miként emeli extrém magas szintre a vezetési élményt erős motorjával, valamint a menetdinamikai jellemzőket még tovább tökéletesíteni hivatott, tökéletesen összehangolt komponenseivel.

Bővebben

DIZÁJN ÉS TELJESÍTMÉNY.

Dizájnopciók és a dinamizmust fokozó felszereltségek a BMW M440i xDrive Coupéhoz.

Stílusos kilépés a komfortzónából: a BMW M440i xDrive Coupé nemcsak párját ritkító teljesítményével teszi le a névjegyét, hanem egyedi dizájnjával is. A sportkupé dinamizmust sugárzó megjelenését a megkülönböztető jegyekként szolgáló M-specifikus, Cerium szürke dizájnelemek – köztük a függőleges BMW vesék és a kipufogóborítások – teszik még hatásosabbá. A belső térben az M Sport ülésekhez vagy éppen az M bőrkormányhoz hasonló látványos részletek emelik tovább a vezetőorientált műszerfal exkluzív, sportos vonzerejét.  

BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, Arctic Race kék metál, egy autó oldalnézetből, amelyben egy modell ül
BMW M440i xDrive Coupé, Arctic Race kék metál, G22, 2020, a függőleges, Cerium szürke dupla BMW vese elölnézetből

Cerium szürke hűtőrácskeret.

A sajátosan egyedi, függőleges dupla BMW vese olyan versenyautó-legendák előtt tiszteleg, mint a BMW 328. A Cerium szürke keret különleges aurát von a progresszív formatervű vesék köré, amelyek egy nagy múltú BMW tradíció újragondolásai.
BMW M440i xDrive Coupé, Arctic Race kék metál, G22, 2020, egy M Aerodinamikai csomaggal ellátott autó rézsútos közeli oldalnézetből

M Aerodinamikai csomag.

Az M Aerodinamikai csomag jóvoltából – amely az M-specifikus, a jármű kiviteli színére fényezett első kötényt, hátsó lökhárítót és oldalszoknyákat, valamint a kétrészes, Dark Shadow metál és magasfényű fekete diffúzorbetétet foglalja magában – a jármű a színtiszta dinamizmust és sportosságot árasztja magából. Az M440i alapfelszereltségként teljes egészében magasfényű fekete diffúzorbetétet kap.
18" M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 848 M, kétszínű, Jet fekete, BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, közelről

18'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 848 M, kétszínű, Jet fekete.

18" M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 848 M, kétszínű, Jet fekete, fényesre esztergált, elöl 7,5J x 18, 225/45 R18, hátul 8,5J x 18, 255/40 R18 méretű gumiabroncsokkal.
M Sport ülések, BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, a belső tér közelről

M Sport ülések.

A kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás, számos paraméterükben állítható M Sport ülések kitűnő oldaltartást biztosítanak az Ön, illetve az elöl ülő utas számára. A háttámla szélessége is szabályozható. A fekete M logóval ellátott ülések különleges dizájnja ráirányítja a figyelmet a jármű sportos képességeire.
M bőrkormány, BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, a belső tér közelről

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó M bőrkormány háromküllős kialakítású. A fekete varrású, fekete színű Walknappa bőrrel borított, speciálisan kiképzett hüvelykujj-támaszokkal ellátott karimával rendelkező bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási élményt biztosít.
BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor, BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, közelről

BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

Tekintélyt parancsoló erő, selymesen sima járás és vérpezsdítő hang jellemzik a BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotort, amely a BMW EfficientDynamics erőforrások új generációjába tartozik. A dupla-VANOS-szal, Valvetronic-kal, Nagy precizitású befecskendezéssel és TwinScroll turbófeltöltővel ellátott motor rendkívül erős és hatékony.
Adaptive M futómű, BMW M440i xDrive Coupé, Arctic Race kék metál, G22, 2020, részletfotó, hátsó szoknya

Adaptive M futómű.

Az Adaptive M futómű karakterisztikája elektronikusan szabályozható az út- és a vezetési viszonyoknak megfelelően. Ön az adott pillanatban megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsoló segítségével is változtathatja a jármű menetkarakterisztikáját – amely a kényelmestől a figyelemre méltóan agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet.
Servotronic, M bőrkormány, BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, a belső tér közelről

Változó áttételű sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott Változó áttételű sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A kormánykerék elfordítási szögének megváltozására a kormánymű a kormányáttétel megváltoztatásával reagál. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.
BMW M440i xDrive Coupé, Arctic Race kék metál, G22, 2020, rézsútos oldalnézet

M Sport differenciálmű.

Az M Sport differenciálmű optimalizálja a tapadást és a menetstabilitást sávváltás vagy kanyarból való kigyorsítás során, nagy sebességű kanyarvételkor vagy változatos útfelületen való haladás alkalmával. A rendszer a tapadást egy elektronikus vezérlésű szerkezet segítségével optimalizálja, amely csökkenti a hátsó kerekek fordulatszáma közötti különbséget.
Steptronic Sport sebességváltó, BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, részletfotó, sebességváltó kar

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kormányra helyezett kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
M Sport fék, BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, részletfotó, könnyűfém keréktárcsa

M Sport fék.

A M Sport fék felszereltséghez elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó, metálkék fényezésű, M logóval ellátott féknyergek, valamint nagyméretű féktárcsák tartoznak, amelyek egyedülállóan hatásos fékezést biztosítanak. A jármű kimagaslóan nagy dinamikai potenciáljához igazodva az M Sport fékrendszer kivételesen sportos vezetési stílust tesz lehetővé és briliáns teljesítményt nyújt nedves útfelületen.

INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK.

Digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek a BMW M440i xDrive Coupéban.

BMW Digitális kulcs, BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020

Digitális kulcs.

Miért bajlódna az autókulccsal, ha egyszer Önnél van az okostelefonja? A készülékre telepített BMW Digitális kulccsal ugyanis nyithatja és zárhatja az autót, sőt még be is indíthatja azt. Akár öt, kompatibilis iPhone* készülékkel rendelkező személyt is feljogosíthat a digitális kulcs használatára. Önnek arra is lehetősége van, hogy a digitális kulccsal rendelkező személy(ek) esetében korlátozza a teljesítményt és a maximális sebességet – például akkor, ha az illető nemrég szerezte meg a jogosítványt. *A BMW Digitális kulcs kizárólag bizonyos iPhone modellekkel kompatibilis. A kompatibilis iPhone készülékek listáját a bmw.com/digitalkey oldalon találja.
Driving Assistant Professional, BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, közelről

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a Driving Assistant Professional a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Sávváltási asszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.
Parkolóasszisztens Plus, BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, közelről

Parkolóasszisztens Plus.

A Parkolóasszisztens Plus egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A felszereltség egyebek mellett a Top View funkcióval ellátott Surround View funkciót, a Panorama View funkciót, a Remote 3D View funkciót, valamint a Párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékező funkcióval ellátott Aktív parkolássegítő rendszert, a járművet hossz- és oldalirányban manőverező Parkolóasszisztenst és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.
Okostelefon-integráció, BMW M440i xDrive Coupé, G22, 2020, belső tér

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az okostelefon-integráció jóvoltából az Ön járműve vezeték nélküli kapcsolat által, az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül támogatja az okostelefonja és a járműve közötti összeköttetést. Mindennek köszönhetően Ön a járművében is kényelmesen használhatja okostelefonjának megszokott funkcióit és applikációit.

A BMW M440i xDrive Coupé fogyasztása és CO2-kibocsátása.Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Bővebben

A BMW M440i xDrive Coupé fogyasztása és СО₂-kibocsátása.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.