BMW i

TÖBB, MINT PARTNER.

A BMW i8-hoz többféle út vezet.

A mód, amellyel az emberek személyes mobilitásukat biztosítják, jelenleg radikális változásokon megy keresztül. A BMW i termékei és szolgáltatásai megadják számunkra a lehetőséget arra, hogy újszerű megoldásokkal válaszoljunk a kihívásokra és az igényekre. Az egyik ilyen megoldás a BMW i járművek számára kialakított új, rugalmas értékesítési hálózat, amely valamely BMW i modell vásárlásakor egyénileg és szakszerűen szolgálja ki Önt.
Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel Önben a járművásárlás előtt, közben vagy után, a nap 24 órájában rendelkezésére áll az ügyfélszolgálat, de ha úgy kívánja, bármikor fordulhat speciálisan felkészült BMW i Partneréhez is. E jövőbe mutató koncepció lényege az az alaptörekvés, hogy Ön bárhol és bármikor felvehesse a kapcsolatot a BMW i-vel.

BMW i ÜGYFÉLSZOLGÁLAT.

A modern élet már nem szorítható a kötött munkaidő keretei közé és nem is várható el, hogy mindenhol személyesen legyünk jelen. BMW i Ügyfélkapcsolati Központ felkészült termékszakértői kérdés esetén állnak rendelkezésére, így Ön már azelőtt informálódhat a BMW i világáról, mielőtt egy BMW i Partnerhez belépne. Kék Szám: +36 40 918 011 Nyitvatartás: Hétfő, kedd, csütörtök, péntek: 8h–18h -ig Szerda: 8h –20h –ig

PARTNERHÁLÓZAT.

A BMW i8 értékesítése hivatalosan meghatalmazott BMW i Partnereken keresztül történik, amelyek jellemzően a nagyvárosokban, illetve azok agglomerációjában találhatók. Ezek a speciálisan felkészített Partnerek állnak az Ön rendelkezésére minden, a BMW i járművekkel kapcsolatos szolgáltatás, mobilitási szolgáltatás és BMW i ConnectedDrive szolgáltatás tekintetében. A Partnerek jóvoltából egyetlen forrásból szerezhet be kompetens és átfogó információkat minden, a BMW i-t érintő kérdéssel kapcsolatosan.

BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY PROGRAM.

A program vonzó csomagokat kínál a hitel, a lízing, a biztosítás, a járműhöz kötődő szolgáltatások és a mobilitási szolgáltatások terén.
A BMW eLease személyre szabott lízingajánlatokat nyújt az Ön BMW i8-asához.
A BMW eSelect vonzó feltételek mellett kínál Önnek különböző hitelajánlatokat.
Hitel- és lízingszerződését kiegészítheti a BMW eCare járműhöz kötődő szolgáltatáscsomaggal, amely teljes körű védelmet nyújt az Ön számára minden eshetőségre.
Rendelkezésre áll a BMW eCover szolgáltatás is, amely az egyedi hitel- és lízingajánlatok mellett átfogó, a járműhöz kötődő szolgáltatásokat, valamint biztosítást nyújt. A biztosítási ajánlat kifejezetten az elektromos meghajtású járművekre szabott.
A BMW eComfort egy, az e-mobilitáshoz igazított, teljes körű ajánlat, amely a hitel- és lízingszerződést a járműhöz kötődő szolgáltatásokkal, biztosítással és mobilitás szolgáltatásokkal egészíti ki.
Az ajánlatokkal kapcsolatos további információkért kérjük, forduljon BMW i Partneréhez.*

* A BMW Financial Services és a BMW Add-on Mobility szolgáltatások tartalma országonként változhat. A Magyarországon elérhető kínálattal kapcsolatos információkért kérjük, keresse fel a www.bmw.hu weboldalt.