BMW i

A MA INNOVÁCIÓI. A JÖVŐ ÚTJAIN.

Hálózati kapcsolatok a BMW i8-ban.

Az innovatív BMW i ConnectedDrive megoldások* jóvoltából a BMW i8 magas szintű hálózati kapcsolatokkal rendelkezik – a mobilitás eleddig nem látott intelligens és fenntartható formáját nyújtva ezzel. A BMW i ConnectedDrive szolgáltatások a navigáció esetében mindig kiválasztják a célhoz vezető leghatékonyabb útvonalat. A BMW i Remote appnak köszönhetően a BMW i8 keze a BMW i Remote alkalmazás segítségével ér el az iOS és az Android operációs rendszert futtató okostelefonokig. A BMW Teleservices szolgáltatásoknak köszönhetően pedig az Ön BMW i Partnere mindig idejében tájékoztatást kap a szervizelés szükségességéről.

*Az egyes szolgáltatások magyarországi elérhetőségével, valamint a használatuk feltételeivel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

SZÉLESKÖRŰ KAPCSOLATOK.

 

 

Hálózati kapcsolatok.

Fedezze fel a BMW i8 kapcsolódási lehetőségeit a film segítségével.

BMW i Remote alkalmazás.

A BMW i Remote alkalmazás közvetlenül okostelefonján mutatja meg Önnek BMW i8-asának aktuális státuszát, a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi szintjét, illetve a hatékonyság növelését elősegítő, valamint a mobilitást szolgáló információkat jelenít meg a készüléken.

 • Járműstátusz

  A BMW i Remote alkalmazás jóvoltából Ön különböző műveleteket végezhet el a távolból – például nyithatja vagy zárhatja a járművet. Lehetősége van arra is, hogy már utazás előtt bekapcsolja a légkondicionálást. Miután a járművet csatlakoztatta az elektromos töltőhöz, a programozható légkondicionáló berendezés, valamint a töltésidőzítő lehetővé teszi például azt, hogy hétfőtől péntekig, egy megadott időre BMW i8-asa utasterének hőmérséklete elérje a beállított értéket, az akkumulátor pedig teljesen feltöltve álljon készen az indulásra. A töltési folyamatot kényelmesen, valós időben követheti nyomon okostelefonján. Mindemellett a tisztán elektromos meghajtással megtehető kilométerek számát, illetve az akkumulátor pillanatnyi töltöttségi szintjét is bármikor megnézheti a BMW i Remote alkalmazás segítségével.

 • Mobilitás

  A mobiltelefonjára elmentett bármely címet közvetlenül küldheti el a BMW i8 navigációs rendszerébe.
  A nagyvárosokban gyakran előfordul, hogy úti céljának közvetlen közelében nincs parkolási lehetőség. Pontosan ezért a BMW i Remote alkalmazás a legrövidebb útvonalon a célhoz vezeti Önt, miután leparkolta BMW i8-asát. A kiválasztott úti cél automatikusan bekerül az alkalmazás navigációs rendszerébe, és az odajutás megkönnyítése érdekében az app a tömegközlekedéssel kapcsolatos információkat is számításba veszi. Ön bármikor lekérdezheti a jármű helyzetét, így gyorsan és könnyen visszatalál ahhoz.

BMW i ConnectedDrive szolgáltatások a navigációhoz.

A BMW i8 navigációs rendszert – amelynek részét képezik a BMW i ConnectedDrive navigációs szolgáltatások – kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy a vezetést a lehető legkényelmesebbé tegye. A BMW i ConnectedDrive navigációs szolgáltatások még arra is képesek, hogy a tömegközlekedési lehetőségeket, például a földalatti vagy a földfelszíni vonatok menetrendjét és útvonalát is számításba vegyék az útvonaltervezés során. Mindemellett a navigációs rendszer folyamatosan frissülő információkkal látja el Önt arról, hogy a helyi töltő állomások szabadok vagy foglaltak-e, illetve, hogy azok részei-e a ChargeNow hálózatnak.

BMW CONNECTEDDRIVE.

A kimondottan a BMW i modellek igényeihez kifejlesztett szolgáltatások mellett a BMW ConnectedDrive számos egyéb eleme is elérhető a BMW i8-hoz – a BMW alkalmazásoktól és a valós idejű közlekedési információktól a személyes telefonos asszisztenciát biztosító Services funkción át az internet-alapú BMW Online-ig.

BMW TELESERVICES.

Az átfogó ügyfél-támogatási csomagnak köszönhetően a BMW i8 közvetlenül kommunikál a vezetővel vagy a BMW i Partnerrel. A rendszer regisztrál minden elvégzendő szervizelési vagy karbantartási munkát, és a megfelelő adatokat közvetlenül továbbítja a megfelelő helyre. A vezető automatikusan értesítést kap, amikor esedékessé válik a szervizlátogatás, így személyesen azonnal felveheti a kapcsolatot BMW i Partnerével, és manuálisan továbbíthatja számára az adatokat. Az esetlegesen felmerülő kérdések tehát így gyorsabban tisztázhatók telefonon vagy a BMW i Partnerrel való személyes találkozás során.

 • Battery Guard

  BMW i8 tulajdonosként, a Battery Guard formájában Ön támogatást kap a nagyfeszültségű akkumulátor optimális használatához. Például azonnal figyelmeztetést kap akkor, ha bármilyen eltérés mutatkozik az előre meghatározott töltési művelet időpontjához képest, illetve, ha a jármű lámpái túl hosszú ideje vannak felkapcsolt állapotban. Ezzel megakadályozható az akkumulátor túl gyors lemerülése. Amennyiben mégis előfordulna ilyesmi, a Battery Guard automatikusan tájékoztatja a problémáról az Ön BMW i Partnerét.