BMW i3-120Ah támogatott finanszírozással

NAGYOBB HATÓTÁV. TISZTA VEZETÉSI ÉLMÉNY.

BMW i

BMW i3 120 AH MÁR HAVI 120 000 FT -TÓL ZÁRTVÉGŰ LÍZINGGEL ÉS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL.

NAGYOBB HATÓTÁV. TISZTA VEZETÉSI ÉLMÉNY.

BMW i3 120 AH MÁR HAVI 120 000 FT -TÓL ZÁRTVÉGŰ LÍZINGGEL ÉS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL.

NAGYOBB HATÓTÁV. TISZTA VEZETÉSI ÉLMÉNY.BMW i3 120 AH MÁR HAVI 120 000 FT -TÓL ZÁRTVÉGŰ LÍZINGGEL ÉS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL.

Szálljon be, és tapasztalja meg a jövőt minden érzékével. A BMW i3, amely színültig van innovatív technológiákkal, magabiztosan küzdi le a hétköznapok kihívásait. A jármű összekapcsolja Önt a külvilággal, naprakészen tartja a történéseket illetően, mindig szervezetté teszi az életét és olyan messzire viszi el, amennyire csak kívánja. A BMW i3 mindig kész az indulásra – és arra, hogy új utakat fedezzen fel. Teszi mindezt stílusosan, a felvillanyozó vezetési élményhez méltóan trendteremtő dizájnnal.

Bővebben
BMW i

ZÁRTVÉGŰ LÍZING

i3 120Ah ajánlat

Zártvégű lízing havi 120 000 Ft-tól

Az új BMW i3 120 Ah már havi 120 000 Ft-tól elérhető zártvégű lízingkonstrukcióval,

1 500 000 Ft állami támogatással. A megadott havi nettó induló lízingdíj 60 hónapos futamidő, 13 042 000 Ft bruttó vételár, 4 997 000  Ft bruttó saját erő, 1 500 000 Ft bruttó állami támogatás esetén BMW i3 120 Ah modellre vonatkozik. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik.

Bővebben

Állami támogatás.

A tisztán elektromos személyautók vásárlása esetén a bruttó vételár 21%-a, de maximum 1,5 millió forint igényelhető pályázati, vissza nem térítendő támogatás formájában. A lehetőség csak új autó vásárlása esetén él, de nem csak készpénzes vásárláskor, hanem a különböző finanszírozási konstrukciók esetén is elérhető. Az autó vételára nem haladhatja meg a 20 millió forintot, így a támogatás a BMW i3 BEV 120 Ah modell esetében természetesen elérhető. A támogatásra nem csak magánszemélyek, hanem gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, ügyvédek, civil szervezetek, helyi önkormányzatok, köztestületek és költségvetési szervek is pályázhatnak. A támogatásra pályázni, a lebonyolító az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. közreműködésével lehet. Az állami támogatással kapcsolatos további információkért a BMW Márkakereskedések örömmel állnak az Ön rendelkezésére. Kapcsolatfelvételért kattintson az alábbi Ajánlatkérés gombra.

Bővebben

Zöld rendszámmal járó kedvezmények.

2016. január 1-től azon környezetkímélő gépjárművek, amelyek zöld rendszámmal rendelkeznek, - Gépjármű adó - Cégautó adó - Regisztrációs adó - Vagyonszerzési illeték alól 2016. január 1-től (illeték és díj) mentesek, és Budapest mellett az ország több városában ingyen parkolhatnak.

Bővebben

Az új BMW i3 már havi bruttó 120 000 Ft-tól elérhető zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióval, 1 500 000 Ft állami támogatással. A megadott havi induló lízingdíj 60 hónapos futamidő, 13 042 000 Ft bruttó vételár, 4 997 000 Ft bruttó saját erő, bruttó 1 500 000 Ft állami támogatás esetén BMW i3 120 Ah tisztán elektromos, modellre vonatkozik. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik.

Az ajánlat 2019. április 1. és 2019. december 31. között, vagy visszavonásig megrendelt új, 120 Ah-s BMW i3 modellre (2018. novemberi gyártástól) érvényes. A konstrukciónál kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. A THM induló értéke 3,93%, amelynek a meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figye­lembevételével történik. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén.
A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A további részleteket megtalálja a hivatalos BMW Márkakereskedéseknél az Ajánlatkérés gombra kattintva. A vissza nem térítendő támogatásról szóló pályázati kiírás – annak részletes, további feltételeivel – a  https://elektromobilitas.ifka.hu/  és a www.kormany.hu oldalakon érhető el.
 

BMW i3 (120 Ah teljesítményű akkumulátorral felszerelt) átlagfogyasztás (az elektromos autók állami támogatásáról szóló pályázati kiírásnak megfelelő, tisztán elektromos meghajtású modellek esetén): 0 l/100 km, CO2-kibocsátás: 0 g/km.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW i3 CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 15,3–16,3

  A BMW i3s CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 16,2–16,5,
  Elektromos hatótáv, km (kombinált): 260

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.