BMW i3 támogatott finanszírozással

FENNTARTHATÓ. ÉS JÓL ÁLL NEKI.

BMW i

MÁR HAVI 92 000 FT -TÓL NYÍLTVÉGŰ LÍZINGGEL ÉS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

FENNTARTHATÓ. ÉS JÓL ÁLL NEKI.

MÁR HAVI 92 000 FT -TÓL NYÍLTVÉGŰ LÍZINGGEL ÉS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

FENNTARTHATÓ. ÉS JÓL ÁLL NEKI.MÁR HAVI 92 000 FT -TÓL NYÍLTVÉGŰ LÍZINGGEL ÉS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

A világ állandó mozgásban van, miként mi is. A mozgás pedig változást jelent – és a változás izgalmas. A világon egyre több ember kérdőjelezi meg az általa eddig vallott értékeket, és gondolkodik el azon, hogy miként élhetne felelősségteljesebb módon. A BMW i esetében e gondolkodásmódbeli változás egy új korszak kezdetét jelentette. Olyan járművek születtek meg, amelyeket – első ízben a sorozatgyártású autók történetében – eleve a fenntartható mobilitás szempontjait szem előtt tartva fejlesztettek ki. Ebben az értelemben tehát a BMW i3 több mint egy autó. A modell kézzelfogható bizonysága annak, hogy a felelősségteljes hozzáállás és a vezetési élmény mennyire tökéletesen képesek kiegészíteni egymást.

BMW i

NYÍLTVÉGŰ LÍZING

i3 ajánlat

Nyíltvégű lízing havi 92 000 Ft-tól

Az új BMW i3 már havi 92 000 Ft-tól elérhető nyíltvégű lízingkonstrukcióval, 1 500 000 Ft állami támogatással. A megadott havi nettó induló lízingdíj 36 hónapos futamidő, 12 723 000 Ft bruttó vételár, 2 540 000 Ft bruttó saját erő, 1 500 000 Ft bruttó állami támogatás és bruttó 4 670 613 Ft maradványérték esetén BMW i3 94 Ah modellre vonatkozik. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, és kizárólag fogyasztóknak nem minősülő ügyfelek vehetik igénybe.

Állami támogatás.

A tisztán elektromos személyautók vásárlása esetén a bruttó vételár 21%-a, de maximum 1,5 millió forint igényelhető pályázati, vissza nem térítendő támogatás formájában. A lehetőség csak új autó vásárlása esetén él, de nem csak készpénzes vásárláskor, hanem a különböző finanszírozási konstrukciók esetén is elérhető. Az autó vételára nem haladhatja meg a 15 millió forintot, így a támogatás a BMW i3 BEV 94ah modell esetében természetesen elérhető. A támogatásra nem csak magánszemélyek, hanem gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, ügyvédek, civil szervezetek, helyi önkormányzatok, köztestületek és költségvetési szervek is pályázhatnak. A támogatásra pályázni, a lebonyolító az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. közreműködésével lehet. Az állami támogatással kapcsolatos további információkért a BMW i Partnerek örömmel állnak az Ön rendelkezésére. Kapcsolatfelvételért kattintson az alábbi Ajánlatkérés gombra.

Zöld rendszámmal járó kedvezmények.

2016. január 1-től azon környezetkímélő gépjárművek, amelyek zöld rendszámmal rendelkeznek, - Gépjármű adó - Cégautó adó - Regisztrációs adó - Vagyonszerzési illeték alól 2016. január 1-től (illeték és díj) mentesek, és Budapest mellett az ország több városában ingyen parkolhatnak.

Az ajánlat 2018. január 1. és 2018. szeptember 30. között, vagy visszavonásig megrendelt új BMW i3 modellre (2017-es modellév, november 1-i gyártástól) érvényes. A megadott havi nettó induló lízingdíj 36 hónapos futamidő, 12.723.000 Ft bruttó vételár, 2.540.000 Ft bruttó saját erő, 1.500.000 Ft bruttó állami támogatás és bruttó 4.670.613 Ft maradványérték esetén a BMW i3 94 Ah tisztán elektromos, Range Extender hatótávnövelő rendszerrel nem felszerelt modellre vonatkozik. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, és kizárólag fogyasztóknak nem minősülő ügyfelek vehetik igénybe. A konstrukciónál kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. A THM értéke 0,79%, amelynek a meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figye­lembevételével történik. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem minősülnek ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A további részleteket megtalálja a hivatalos BMW i Partnereknél az Ajánlatkérés gombra kattintva. A vissza nem térítendő támogatásról szóló pályázati kiírás – annak részletes, további feltételeivel – a http://e-mobi.hu és a www.kormany.hu oldalakon érhető el.
 

BMW i3 (94 Ah teljesítményű akkumulátorral felszerelt) átlagfogyasztás (az elektromos autók állami támogatásáról szóló pályázati kiírásnak megfelelő, tisztán elektromos meghajtású modellek esetén): 0 l/100 km, CO2-kibocsátás: 0 g/km.

 • Inkább tartósbérlet érdekli?

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW i3 (94 Ah) villamosenergia-fogyasztása és CO₂-kibocsátása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km: 12,6* / 13,1**

  A Range Extenderrel ellátott BMW i3 (94 Ah) fogyasztása és CO₂-kibocsátása:
  CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 12* / 13**
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 11,3* / 11,9**
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0,6

   

  * 1-es keréktípus: 19” méretű keréktárcsák
  ** 2-es keréktípus: 20” méretű téli gumiabroncsok

   

  A fogyasztási, CO₂-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási értékek a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak.

  A hatótávolság nagysága több tényezőtől függ, kiemelten a következőktől: egyéni vezetési stílus, választott útvonal, időjárási viszonyok, a fűtés/hűtés és az előkondicionálás használata.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO₂ Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.