BMW i3 támogatott finanszírozással

ÚJ BMW i3 FINANSZÍROZÁSI CSOMAG.

BMW i

EGY ÖSSZEGGEL MINDEN LETUDVA.

ÚJ BMW i3 FINANSZÍROZÁSI CSOMAG.

EGY ÖSSZEGGEL MINDEN LETUDVA.

ÚJ BMW i3 FINANSZÍROZÁSI CSOMAG.EGY ÖSSZEGGEL MINDEN LETUDVA.

Letisztult megjelenés, innovatív megoldások, felvillanyozó vezetési élmény, ez mind az új BMW i3, mellyel bátran nézhet szembe a modern mobilitás támasztotta kihívásokkal. A tisztán elektromos BMW eDrive hajtásláncának köszönhetően a BMW i3 7,3 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órára, a 170 lóerőnyi teljesítménnyel és 250 Nm-es nyomatékkal rendelkező elektromos motor pedig akár 200 kilométeren át (gyakorlati hatótáv) nyújt emissziómentes vezetési élményt.

A BMW új tartós bérleti konstukciójának köszönhetően mindez az öné lehet havi 139 000 Forintért. A finanszírozási csomag olyan extrákat tartalmaz, mint ta teljeskörű Casco és kötelező biztosítás díja, egy szett téli gumi, annak tárolási és szerelési díjával együtt, a Service Inclusive Plus, valamint az Advanced Edition és Parkolóasszisztens csomag.

BMW i

EGY ÖSSZEGGEL MINDEN LETUDVA

advanced edition

Advanced Edition kiegészítőkkel és Parkolóasszisztens csomaggal.

Az ajánlatban szereplő BMW i3 modellhez Advanced Edition csomag jár, mely tartalmazza többek között az automatikus klímaberendezést, Harman Kardon HiFi hangsugárzó rendszert, a fékezés funkcióval ellátott sebességtartó automatikát és a professzionális navigációs rendszert. A korszerű parkoló asszisztens csomaggal pedig a parkolás sem okoz többé gondot.

Kötelező és Casco biztosítással.

A 139 000 Forint nettó havi tartós bérleti díj a használati díjon túl tartalmazza a teljes körű Casco biztosítás díját (a Generali biztosító által és 10%, de minimum 100 000 forint önrész mellett) valamint a kötelező biztosítást is.
teligumi

Téligumi-szettel és tárolással.

Amennyiben emellett a tartós bérleti konstrukció mellett dönt, biztosítjuk önnek a téli gumi szettet, valamint annak tárolását és szerelési költségét.

Állami támogatás.

A tisztán elektromos személyautók vásárlása esetén a bruttó vételár 21%-a, de maximum 1,5 millió forint igényelhető pályázati, vissza nem térítendő támogatás formájában. A lehetőség csak új autó vásárlása esetén él, de nem csak készpénzes vásárláskor, hanem a különböző finanszírozási konstrukciók esetén is elérhető. Az autó vételára nem haladhatja meg a 15 millió forintot, így a támogatás a BMW i3 BEV 94ah modell esetében természetesen elérhető. A támogatásra nem csak magánszemélyek, hanem gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, ügyvédek, civil szervezetek, helyi önkormányzatok, köztestületek és költségvetési szervek is pályázhatnak. A támogatásra pályázni, a lebonyolító az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. közreműködésével lehet. Az állami támogatással kapcsolatos további információkért a BMW i Partnerek örömmel állnak az Ön rendelkezésére. Kapcsolatfelvételért kattintson az alábbi Ajánlatkérés gombra.
i3 ajánlat

Tartós bérlet havi 139 000 Ft-ért.

Az új i3 már havi 139 000 Ft-tól elérhető 1 500 000 forint bruttó állami támogatással. A megadott havi nettó induló bérleti (használati) díj 15.000 km/év futásteljesítmény, 48 hónapos futamidő, 14 999 999 forint bruttó vételár és 3 195 526 forint nettó első bérleti díj, 1 500 000 forint bruttó állami támogatással BMW i3 94 Ah tisztán elektromos modell esetén érvényes, bármely eltérő adat esetén a havi nettó induló bérleti díj is különböző lehet!

Az ajánlat 2018. február 5. – 2018. június 30. között, vagy visszavonásig megrendelt új BMW i3 94 Ah tisztán elektromos, Range Extender hatónövelő rendszerrel nem felszerelt modellre vonatkozik. A BMW i3 átlagfogyasztása (az elektromos autók állami támogatásáról szóló pályázati kiírásnak megfelelő, tisztán elektromos meghajtású modellek esetén): 0 l/100 km, CO2-kibocsátás: 0 g/km. A hirdetésben meghatározott havi nettó induló bérleti díj a használati díjon túl tartalmazza még a teljes körű casco biztosítás díját (a Generali biztosító által és 10%, de minimum 100 000 forint önrész mellett), továbbá a kötelező (Generali) biztosítás díját is, valamint 1 db téligumi-szettet és annak tárolási és szerelési díját, a forgalombahelyezés költségét, illetve a következő extrákat: Parkolóasszisztens csomag, Service Inclusive Plus (5 év/ 60 000 km) és Advanced edition csomag. A megadott havi nettó induló bérleti (használati) díj 15.000 km/év futásteljesítmény, 48 hónapos futamidő, 14 999 999 forint bruttó vételár és 3 195 526 forint nettó első bérleti díj, 1 500 000 forint bruttó állami támogatás esetén érvényes, bármely eltérő adat esetén a havi nettó induló bérleti díj is különböző lehet! A bérlet futamideje alatt az induló havi bérleti díj összege a kikötött referencia kamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően változhat. A fentiekről és a bérlet további feltételeiről a BMW Márkakereskedőknél tájékozódhat. A bérletre vonatkozó szolgáltatást a Merkantil Bérlet Kft. nyújtja, kizárólag fogyasztóknak nem minősülő ügyfelek részére. A vissza nem térítendő támogatásról szóló pályázati kiírás részletes feltételeiről a http://e-mobi.hu és a www.kormany.hu oldalakon tájékozódhat.

 

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW i3 (94 Ah) villamosenergia-fogyasztása és CO₂-kibocsátása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km: 12,6* / 13,1**

  A Range Extenderrel ellátott BMW i3 (94 Ah) fogyasztása és CO₂-kibocsátása:
  CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 12* / 13**
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 11,3* / 11,9**
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0,6

   

  * 1-es keréktípus: 19” méretű keréktárcsák
  ** 2-es keréktípus: 20” méretű téli gumiabroncsok

   

  A fogyasztási, CO₂-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási értékek a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak.

  A hatótávolság nagysága több tényezőtől függ, kiemelten a következőktől: egyéni vezetési stílus, választott útvonal, időjárási viszonyok, a fűtés/hűtés és az előkondicionálás használata.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO₂ Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.