SZEMÉLYRE SZABOTT FINANSZÍROZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK.

Az egyéni elektromobilitás szolgálatában.

SZEMÉLYRE SZABOTT FINANSZÍROZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK.

Az egyéni elektromobilitás szolgálatában.

SZEMÉLYRE SZABOTT FINANSZÍROZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK.Az egyéni elektromobilitás szolgálatában.

A BMW Financial Services olyan pénzügyi szolgáltatásokat kínál a BMW i3-hoz, amelyek ideális módon teszik teljessé a BMW i mobilitási koncepcióját. A BMW Financial Services Electrify Program vonzó, komplett csomagokat kínál a hitelre, a lízingre, a biztosításra, illetve a járművel kapcsolatos, valamint a mobilitási szolgáltatásokra. A BMW Add-on Mobility egy, a kiterjesztett mobilitási szükségletekre kifejlesztett, optimális megoldás, amely a teljes BMW modellpalettát elérhetővé teszi, ha nagyobb távolságokat kell megtenni.

BMW i

BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY PROGRAM.

A BMW Financial Services Electrify Programot kifejezetten a BMW i tulajdonosok számára, az ő mobilitási igényeikre fejlesztették ki. A program vonzó, komplett csomagokat kínál a hitelre, a lízingre, a biztosításra, illetve a járművel kapcsolatos, valamint a mobilitási szolgáltatásokra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a BMW Financial Services és a BMW Add-on Mobility szolgáltatáskínálata országonként változhat.

BMW i PARTNEREK.

A BMW i Partnerek a BMW i értékesítés kulcsfontosságú szereplői: az értékesítési hálózat gerincét olyan meghatározott márkakereskedések képezik, amelyek kiterjedt tudással rendelkeznek az elektromobilitással és a BMW i márkával kapcsolatosban. Kíváncsi a termékeinkre? Netán már döntött a vásárlásról? Szakértőink készséggel segítenek Önnek, és amennyiben igényli, tanácsadással is a rendelkezésére állnak.
A BMW i értékesítési hálózat részét képezik továbbá a BMW i Brand Store-ok, amelyek a világ olyan nagyvárosaiban működnek, mint Tokió, Párizs és Brüsszel, és amelyekben legújabb modelljeink mindegyike megtalálható.

A BMW i MOBIL ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ (MSA).*

A Mobil Értékesítési Tanácsadók alkotják a BMW i mobil értékesítés gerincét. A nem helyhez kötött tevékenységet folytató BMW i szakértők a kívánt helyen keresik fel Önt – amennyiben nincs lehetősége arra, hogy eljöjjön hozzánk. Látogatása alkalmával a tanácsadó helyben bemutatja Önnek a BMW i járművek előnyeit, tanácsokkal szolgál a konfigurálást és a finanszírozási módozatokat illetően, sőt, igény esetén még a tesztvezetést is megszervezi. Mindezzel a BMW a jövő autóértékesítési módját vetíti előre. Számunkra ugyanis a vásárlók a legfontosabbak, tartózkodjanak bárhol.

A magyarországi BMW i Mobil Értékesítési Tanácsadó:
Strausz János
E-mail: janos.strausz@bmw.hu

A BMW i ONLINE STORE*.

A BMW i annak lehetőségét is felkínálja, hogy az Online Store-on keresztül, néhány kattintással vásárolja meg BMW i modelljét. Tervezze meg álomautóját – amikor és ahol csak szeretné, majd küldje el az adatait közvetlenül a BMW i-nek. Az Online Store a nap 24 órájában a rendelkezésére áll. Amint megkaptuk az Ön egyéni konfigurációját, termékszakértőink egyike felveszi Önnel a kapcsolatot a további tanácsadás, valamint az esetlegesen nyitva maradt kérdések tisztázása céljából.

*Nem minden országban érhető el. Kérjük, további információkért látogasson el a BMW magyarországi honlapjára vagy vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW Márkakereskedéssel.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW i3 (94 Ah) villamosenergia-fogyasztása és CO2-kibocsátása:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km: 13,6–13,1
  Elektromos hatótávolság, km (kombinált): 300–290
  Átlagos hétköznapi használati körülmények közötti hatótáv, km: akár 200

  A Range Extenderrel ellátott BMW i3 (94 Ah) villamosenergia-fogyasztása és CO2-kibocsátása:
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 14–13
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km: 11,9–11,5
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0,6
  Elektromos hatótávolság, km (kombinált): 235–225
  Átlagos hétköznapi használati körülmények között összhatótáv, km: akár 330

  A BMW i3s (94 Ah) villamosenergia-fogyasztása és CO2-kibocsátása:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km: 14,3
  Elektromos hatótávolság, km (kombinált): 280
  Átlagos hétköznapi használati körülmények közötti hatótáv, km: akár 200

  A Range Extenderrel ellátott BMW i3s (94 Ah) villamosenergia-fogyasztása és CO2-kibocsátása:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0,7
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 14
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km: 12,5
  Elektromos hatótávolság, km (kombinált): 220
  Átlagos hétköznapi használati körülmények között összhatótáv, km: akár 330

  A fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a választott kerék- és gumiabroncsméret függvényében változnak. A fogyasztási adatok megállapítása az EU vezetési ciklus alapján történt.

  A hatótávolság számos különböző tényezőtől függ, amelyek közül a legfontosabbak: egyéni vezetési stílus, a választott útvonal, útviszonyok, a fűtés/klímaberendezés használata, előkondicionálás.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, a Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern (Németország) postacímén keresztül megrendelhető, illetve a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html weboldalról letölthető brosúrából kaphat.