SZEMÉLYRE SZABOTT FINANSZÍROZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK.

Az egyéni elektromobilitás szolgálatában.

SZEMÉLYRE SZABOTT FINANSZÍROZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK.

Az egyéni elektromobilitás szolgálatában.

SZEMÉLYRE SZABOTT FINANSZÍROZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK.Az egyéni elektromobilitás szolgálatában.

A BMW Financial Services olyan pénzügyi szolgáltatásokat kínál a BMW i3-hoz, amelyek ideális módon teszik teljessé a BMW i mobilitási koncepcióját. A BMW Financial Services Electrify Program vonzó, komplett csomagokat kínál a hitelre, a lízingre, a biztosításra, illetve a járművel kapcsolatos, valamint a mobilitási szolgáltatásokra. A BMW Add-on Mobility egy, a kiterjesztett mobilitási szükségletekre kifejlesztett, optimális megoldás, amely a teljes BMW modellpalettát elérhetővé teszi, ha nagyobb távolságokat kell megtenni.

Bővebben
BMW i

BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY PROGRAM.

A BMW Financial Services Electrify Programot kifejezetten a BMW i tulajdonosok számára, az ő mobilitási igényeikre fejlesztették ki. A program vonzó, komplett csomagokat kínál a hitelre, a lízingre, a biztosításra, illetve a járművel kapcsolatos, valamint a mobilitási szolgáltatásokra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a BMW Financial Services és a BMW Add-on Mobility szolgáltatáskínálata országonként változhat.

BMW i MÁRKAKERESKEDŐ A KERESKEDELMI RÉSZLEGEN.

A hivatalos BMW i Márkakereskedők a BMW i értékesítés kulcsfontosságú szereplői: az értékesítési hálózat gerincét olyan meghatározott márkakereskedések képezik, amelyek kiterjedt tudással rendelkeznek az elektromobilitással és a BMW i márkával kapcsolatosban. Kíváncsi a termékeinkre? Netán már döntött a vásárlásról? Szakértőink készséggel segítenek Önnek, és amennyiben igényli, tanácsadással is a rendelkezésére állnak.

A BMW i értékesítési hálózat részét képezik továbbá a BMW i Brand Store-ok, amelyek a világ olyan nagyvárosaiban működnek, mint Tokió, Párizs és Brüsszel, és amelyekben legújabb modelljeink mindegyike megtalálható.

A BMW i ONLINE STORE*.

A BMW i annak lehetőségét is felkínálja, hogy az Online Store-on keresztül, néhány kattintással vásárolja meg BMW i modelljét. Tervezze meg álomautóját – amikor és ahol csak szeretné, majd küldje el az adatait közvetlenül az Önhöz legközelebbi hivatalos BMW i Márkakereskedőnek. Az Online Store a nap 24 órájában a rendelkezésére áll. Amint megkaptuk az Ön egyéni konfigurációját, termékszakértőink egyike felveszi Önnel a kapcsolatot a további tanácsadás, valamint az esetlegesen nyitva maradt kérdések tisztázása céljából.

*Nem minden országban érhető el. Kérjük, további információkért látogasson el a BMW magyarországi honlapjára vagy vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW Márkakereskedéssel.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW i3 CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 15,3–16,3
  Elektromos hatótáv, km (kombinált): 260

  A BMW i3s CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 16,2–16,5,
  Elektromos hatótáv, km (kombinált): 260

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.