TÁMOGATÁS AZ ÖN MOBILITÁSA SZÁMÁRA. ÚJ MÓDOKON, MINDEN CSATORNÁN.

Az új BMW i3 hálózati megoldásai és vezetőt segítő rendszerei.

TÁMOGATÁS AZ ÖN MOBILITÁSA SZÁMÁRA. ÚJ MÓDOKON, MINDEN CSATORNÁN.

Az új BMW i3 hálózati megoldásai és vezetőt segítő rendszerei.

TÁMOGATÁS AZ ÖN MOBILITÁSA SZÁMÁRA. ÚJ MÓDOKON, MINDEN CSATORNÁN.Az új BMW i3 hálózati megoldásai és vezetőt segítő rendszerei.
BMW i

BMW CONNECTED CONNECTS YOUR EVERYDAY LIFE WITH ELECTRIFYING DRIVING PLEASURE.

BMW Connected is a personal mobility assistant which facilitates everyday mobility and assists drivers in reaching their destinations relaxed and on time. Relevant mobility information, such as recommendations for optimal departure times, are available outside of the vehicle via a compatible smartphone or compatible smart watch, and can be seamlessly transmitted to the vehicle. The BMW remote functions are also available as part of BMW Connected.

Optimally connected – with BMW Connected.

 • BMW Connected+

  BMW Connected+ is an extension of the proven mobility assistant BMW Connected, which makes your mobility even easier, helps you to save time, and gets you to your destination relaxed.


  BMW Connected+ is the digital bridge between your smartphone and your BMW i3. The “+”stands for a new expansion level of personalisation of services and the seamless integration of the digital mobile assistant into the BMW i3.


  In this way, you can begin your intelligent route planning already relaxed at home, receive fast access to pedestrian navigation and share your live driving status with friends while having all mobility-relevant information in view via BMW Connected Onboard. In addition, you can control your smarthome at any time from the BMW i3.
   

 • The flexible backend: Open Mobility Cloud

  The basis for the BMW Connected personalised services is the Open Mobility Cloud. Its flexible architecture is build around the integrated tools and technology of Microsoft Cloud and the Azure data platform. The powerful system is in a position to process data and information from the most varied sources and to provide it. The flexibility of the platform allows it to integrate and to scale additional digital touchpoints such as new end devices (additional smartphones, smart watches, etc.) or new partner services, even in the future. A new feature is that with BMW Connected+, the vehicle with the Open Mobility Cloud connects us to a digital touchpoint. This allows the digital services to be integrated more quickly and with agility into the vehicle.

CONTROL MY HOME.

CONTROL MY HOME.

„Vajon lekapcsoltam a lámpákat és a klímát?” A Control My Home funkció jóvoltából Önnek többé nem kell aggódnia ilyesmik miatt, hiszen okos otthonának legfontosabb berendezéseit és funkcióit közvetlenül a járművébe épített kijelzőről vezérelheti. Mindemellett pedig egy áttekintést is kap a hálózatba kötött otthonával kapcsolatos legfontosabb információkról. A szolgáltatás használati jogosultsága három évre szól.

PIHENTETŐ MOBILITÁS.

MESTERTERV.

Legközelebb merre? Keressen új úti célokat a BMW Connected app segítségével, majd továbbítsa azokat közvetlenül BMW-je navigációs rendszerébe. Amint beszállás után az Ön okostelefonja Bluetooth-on keresztül összekapcsolódik a járművel, elég egyetlen érintés, és kezdetét veheti az útbaigazítás.

Bővebben

KÉSZ. RAJT!

Vajon bezártam az autómat? Pontosan hol is parkoltam le vele? A Távoli szolgáltatások (Remote Services) jóvoltából Ön a BMW Connected applikáción keresztül, a távolból férhet hozzá járműve bizonyos funkcióihoz. Villogtassa meg BMW-je fényszóróit, kapcsolja be az autó klímaberendezését vagy zárja be az ajtókat okostelefonjával – bárhonnan. A szolgáltatás használati jogosultsága három évre szól.

Bővebben

MARADJON KAPCSOLATBAN AZ ÖNNEK FONTOS SZEMÉLYEKKEL.

ÉLMÉNNYÉ VÁLTOZTATOTT TÖLTÉS.

A töltés lehet ilyen kényelmes és egyénre szabott is: a BMW Digital Charging Service (DCS) szolgáltatás jóvoltából Ön automatikusan azokban az idősávokban végezheti a töltést, amikor a legkedvezőbbek az energiatarifák. Mindez csökkenti a töltés költségeit, egyúttal lehetőséget biztosít a megújuló energiaforrások kihasználására.

A szolgáltatás jelenleg nem érhető el Magyarországon.

A LEGMAGASABB SZINTŰ VEZETŐI ASSZISZTENCIA.

A LEGMAGASABB SZINTŰ VEZETŐI ASSZISZTENCIA.

Ön mindig nyugodtan megbízhat a BMW i3 vezetőt segítő rendszereiben, amelyek magabiztosan, automatizált módon kezelik a forgalmi dugókhoz, a sűrű forgalomhoz vagy a parkolási manőverekhez hasonló helyzeteket. A legkorszerűbb technológiák gondoskodnak a biztonságról és a kényelemről – így Ön kizárólag a vezetésre összpontosíthat.

 • Driving Assistant Plus

  A Driving Assistant Plus felszereltség egyértelműen magasabb szintre emeli a biztonságot és a kényelmet. A csomag a túl kis követési távolságra való figyelmeztetést, az enyhe városi fékezés funkcióval ellátott gyalogosfelismerést, a sebességhatár-kijelzést, a kameraalapú, Stop&Go funkcióval ellátott sebességtartó automatikát, valamint a torlódásasszisztenst foglalja magában.

 • Parkolóasszisztens

  A Parkolóasszisztens megkönnyíti a párhuzamos parkolást. A megfelelő parkolóhelyeket a központi kijelző jeleníti meg, ahol azok ki is választhatók. Az irányjelző bekapcsolását és a PDC gomb megnyomását követően a rendszer átveszi az irányítást a sebességváltó, a kormányzás, a gáz- és a fékpedál fölött, ezáltal teljesen automatikusan végzi el a parkolást.

YOUR ADDED MOBILITY.

CHARGENOW.

ChargeNow enables simple access to the largest global network of public charging stations.
Bővebben

PARKNOW.

ParkNow allows you to digitally pay for parking spaces on the side of the road and in parking garages.
Bővebben

REACHNOW.

ReachNow offers a portfolio of extended OnDemand mobility solutions for the BMW Group in the USA and China.
Bővebben

DRIVENOW.

DriveNow is the car-sharing service from BMW i, MINI, and Sixt. Customers can flexibly reserve and rent vehicles, when and where they need them.
Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW i3 CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 15,3–16,3
  Elektromos hatótáv, km (kombinált): 260

  A BMW i3s CO2-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 16,2–16,5
  Elektromos hatótáv, km (kombinált): 260

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.