BMW i

TESTRESZABOTT FINANSZÍROZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK.

Az egyére szabott elektromobilitásért.

A BMW Financial Services testreszabott finanszírozási szolgáltatások átfogó választékát kínálja a BMW i3-hoz, optimálisan egészítve ki a BMW i mobilitási koncepciót. A BMW Financial Services Electrify Program komplett csomagokat kínál a hitelre, a lízingre, a biztosításra, a járműhöz kötődő szolgáltatásokra és a mobilitási szolgáltatásokra vonatkozóan. A kiterjesztett mobilitásra az optimális megoldást a BMW Add-on Mobility jelenti, amely a teljes BMW-flottát elérhetővé teszi az Ön számára, ha nagyobb távolságokat kell megtennie.

BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY PROGRAM.

A BMW Financial Services Electrify Programot kifejezetten a BMW i ügyfelek számára, az ő mobilitással kapcsolatos igényeik kielégítésére dolgozták ki. A program komplett, vonzó csomagokat kínál a hitelre, a lízingre, a biztosításra, illetve a járműhöz kötődő, valamint mobilitási szolgáltatásokra vonatkozóan. A BMW Financial Services és a BMW Add-on Mobility szolgáltatások köre országonként változhat. A Magyarországon elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat a bmw.hu weboldalon találja meg.

BMW i Partner.

A BMW i értékesítés gerincét a BMW i Partnerek jelentik: az értékesítési hálózat alapját felhatalmazott márkakereskedések képezik, amelyek mindenre kiterjedő ismeretek birtokában vannak az elektromobilitást és a BMW i-t illetően. Esetleg többet szeretne megtudni a termékeinkről? Netán már döntött is a vásárlásról? Nos, szakértőink készséggel nyújtanak segítséget és tanácsot Önnek.

A BMW i hálózat további lényeges elemei a BMW i Brand üzletek, amelyek a világ olyan nagyvárosaiban találhatók meg, mint Tokió, Párizs és Brüsszel. Ezekben a kereskedésekben Ön az összes új modellünket megtalálja.

BMW i Mobil Értékesítési Tanácsadó.

A BMW i nem helyhez kötött értékesítési tevékenységének főszereplői a BMW i Mobil Értékesítési Tanácsadók. E rugalmasan helyet változtató BMW i szakértők a kívánt helyen keresik fel Önt – amennyiben Ön nem tud ellátogatni hozzánk. A tanácsadók a látogatás alkalmával a helyszínen mutatják be a BMW i járművek előnyeit, adnak tanácsot a konfigurálással és a finanszírozással kapcsolatban, sőt, igény szerint tesztvezetési lehetőséget is biztosítanak. A BMW mindezzel az autóértékesítés jövőbeli formáját teremtette meg. Számunka ugyanis a legelsők a vásárlóink – függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodnak. Kérdéseivel keresse bátran Mobil Értékesítési Tanácsadónkat a következő telefonszámon (+36 30 508 4902) vagy az alábbi e-mail címen:

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW i3 (94 Ah) villamosenergia-fogyasztása és CO₂-kibocsátása:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
  CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km: 12,6* / 13,1**

  A Range Extenderrel ellátott BMW i3 (94 Ah) fogyasztása és CO₂-kibocsátása:
  CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 12* / 13**
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 11,3* / 11,9**
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0,6

   

  * 1-es keréktípus: 19” méretű keréktárcsák
  ** 2-es keréktípus: 20” méretű téli gumiabroncsok

   

  A fogyasztási, CO₂-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási értékek a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak.

  A hatótávolság nagysága több tényezőtől függ, kiemelten a következőktől: egyéni vezetési stílus, választott útvonal, időjárási viszonyok, a fűtés/hűtés és az előkondicionálás használata.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO₂ Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.