BMW i

MŰSZAKI ADATOK.

Fogyasztás
Villamosenergia-fogyasztás (kWh/100 km)
13,5
CO2-kibocsátás (g/km)
13.0
Energiahatékonysági besorolás (Range Extenderrel: CO2-hatékonyság)
A+
Hatótávolság és töltési idő
Elektromos hatótáv (km)
170.0
Gyakorlati hatótávolság (km)
150*
A lítium-ion akkumulátor teljesítménye (kWh)
18,8
Gyorstöltés, pl. egyenáramú (DC) gyorstöltővel: DC; 125 A; 50 kW (80%)
Kevesebb mint 30 perc
A nagyfeszültségű akkumulátor töltési ideje 16 amperrel (80%)
6–8
Tömeg
Saját tömeg (EU; kg)
1315/1390
Megengedett össztömeg (kg)
1730
Megengedett terhelés (kg)
415.0
Megengedett tengelyterhelés elöl-hátul (kg)
765/1000
BMW eDrive
Elektromos motor: teljesítmény (kW)
125.0
Elektromos motor: legnagyobb nyomaték (Nm)
250.0
Menetteljesítmény
Legnagyobb sebesség tisztán elektromos hajtással (km/óra)
150.0
Gyorsulás; (0–100 km/óra (s)
7,9
Rugalmasság; 80–120 km/óra (s)
5,5
Kerekek
Gumiabroncs-méret elöl
155/70 R19 84 Q
Gumiabroncs-méret hátul
175/60 R19 84 Q
Keréktárcsa-méret elöl
5 J x 19 col, könnyűfém
Keréktárcsa-méret hátul
5,5 J x 19 col, könnyűfém

Az adatokkal kapcsolatos információk.

 • *A hatótávolság számos különböző tényezőtől függ, kiemelten a következőktől: egyéni vezetési stílus, választott útvonal, időjárási körülmények, a fűtés/hűtés használata, előkondicionálás.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO₂ Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.

  A nagyfeszültségű akkumulátor töltéséért felelős belső égésű motor megfelel az EU6 károsanyag-kibocsátási norma előírásainak. A fogyasztás meghatározása az ECE vezetési ciklus (93/116/EC) alapján történt, amely kb. egyharmad városban és kétharmad városon kívül vezetett részből áll. A fogyasztás mellett a CO₂-kibocsátás mérése is megtörtént. A feltüntetett fogyasztási értékek az alapfelszereltségű járművekre vonatkoznak. A kiegészítő felszerelések jelentős mértékben befolyásolhatják a fogyasztást.

  A feltüntetett adatok a magyarországi piacra szállított járművekre vonatkoznak. Az illusztrációkban szereplő modellek opcionálisan rendelhető felszereléseket tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek. A különböző piacokon eltérések fordulhatnak elő az adott modellváltozatok, valamint az alap- és a kiegészítő felszereltségek tekintetében. További információért kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez. A változtatások lehetősége fenntartva. A weboldalon szereplő felszereltségek nem piac-specifikusak.

  Saját tömeg (EU, kg): a megadott érték 90 százalékban feltöltött üzemanyag-tartállyal, 68 kg testtömegű vezetővel és 7 kg poggyásszal együtt értendő. A saját tömeg az alapfelszereltségű járműre érvényes. Az opcionális felszerelések növelhetik a megadott értéket.

  A BMW 95 RON üzemanyag használatát javasolja. Ólommentes RON 91, illetve magasabb oktánszámú, maximum 10 százalék etanol tartalmú (E10) üzemanyag használata engedélyezett. Az itt feltüntetett teljesítmény- és fogyasztási adatok RON 98 üzemanyag használata esetén érvényesek.

  A feltüntetett adatok nem egy bizonyos járműre vonatkoznak, és azok nem képezik konkrét ajánlat tárgyát; az itt szereplő értékek kizárólag a különböző járműtípusok összehasonlításának célját szolgálják.

  A gyártás és az üzemanyag-előállítás, valamint -ellátás során keletkező CO₂-kibocsátást az 1994/94/EU direktíva értelmében nem vették figyelembe a CO₂-kibocsátási adatok meghatározásánál.