BMW i

TESTRESZABOTT FINANSZÍROZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK.

Az egyénre szabott elektromobilitásért.

A BMW Financial Services testreszabott finanszírozási szolgáltatások átfogó választékát kínálja a BMW i3-hoz, optimálisan egészítve ki a BMW i mobilitási koncepciót. A BMW Financial Services Electrify Program komplett csomagokat kínál a hitelre, a lízingre, a biztosításra, a járműhöz kötődő szolgáltatásokra és a mobilitási szolgáltatásokra vonatkozóan. A kiterjesztett mobilitásra az optimális megoldást a BMW Add-on Mobility jelenti, amely a teljes BMW-flottát elérhetővé teszi az Ön számára, ha nagyobb távolságokat kell megtennie.

BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY PROGRAM.

BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY PROGRAM.

A BMW Financial Services Electrify Programot kifejezetten a BMW i ügyfelek számára, az ő mobilitással kapcsolatos igényeik kielégítésére dolgozták ki. A program komplett, vonzó csomagokat kínál a hitelre, a lízingre, a biztosításra, illetve a járműhöz kötődő, valamint mobilitási szolgáltatásokra vonatkozóan. A BMW Financial Services és a BMW Add-on Mobility szolgáltatások köre országonként változhat. A Magyarországon elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat a bmw.hu weboldalon találja meg.

BMW i ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ

BMW i ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ

A BMW értékesítési tanácsadó segítségével átfogó információkat kaphat minden, a BMW i-t érintő kérdéssel kapcsolatosan.

Az alábbi elérhetőségeken igényelhet személyes találkozót, tesztvezetést az Ön által választott időpontban és helyszínen.

ONLINE PURCHASING REQUEST.

ONLINE PURCHASING REQUEST.

In addition to the BMW i Sales Hotline, the round the-clock BMW i customer service also offers the opportunity to place orders on the internet. Configure your dream BMW i vehicle online and then send all relevant data directly to BMW i. One of our product experts will then call you back in order to clarify any open issues.

PARTNERHÁLÓZAT.

PARTNERHÁLÓZAT.

A BMW i modellek értékesítése a hivatalosan felhatalmazott BMW i Partnereken keresztül történik, amelyek jellemzően a nagyvárosokban, illetve azok agglomerációjában találhatók. Ezek a speciálisan felkészített partnerek állnak az Ön rendelkezésére minden, a BMW i járművekkel kapcsolatos szolgáltatás, mobilitási szolgáltatás és BMW i ConnectedDrive szolgáltatás tekintetében. A partnerek jóvoltából egyetlen forrásból szerezhet be kompetens és átfogó információkat minden, a BMW i-t érintő kérdéssel kapcsolatosan.

 

 

 

 

FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS.

A BMW i3 villamosenergia-fogyasztása és CO2-kibocsátása:
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 (kombinált): 12,9


A Range Extenderrel ellátott BMW i3 villamosenergia-fogyasztása és CO2-kibocsátása:
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 13
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 13,5
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0,6


A hatótávolság számos különböző tényezőtől függ, különösen: egyéni vezetési stílus, választott útvonal, időjárási körülmények, a fűtés/hűtés és az előkondicionálás használata.


A fogyasztás, a CO2-kibocsátás és a villamosenergia-fogyasztás a kerék- és a gumiabroncs-méret függvényében változik.


Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.