BMW i

TÖBB, MINT PARTNER.

Számos út vezet a BMW i-hez.

A mód, amellyel az emberek személyes mobilitásukat biztosítják, jelenleg radikális változásokon megy keresztül. A BMW i termékei és szolgáltatásai megadják számunkra a lehetőséget arra, hogy újszerű megoldásokkal válaszoljunk a kihívásokra és az igényekre. Az egyik ilyen megoldás a BMW i járművek számára kialakított új, rugalmas értékesítési hálózat, amely valamely BMW i modell vásárlásakor egyénileg és szakszerűen szolgálja ki Önt.
Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel Önben a járművásárlás előtt, közben vagy után, a nap 24 órájában rendelkezésére áll az ügyfélszolgálat, de ha úgy kívánja, bármikor fordulhat speciálisan felkészült BMW i Partneréhez is. E jövőbe mutató koncepció lényege az az alaptörekvés, hogy Ön bárhol és bármikor felvehesse a kapcsolatot a BMW i-vel.

BMW i ÜGYFÉLSZOLGÁLAT.

A modern élet már nem szorítható a kötött munkaidő keretei közé és nem is várható el a hálózati kapcsolatok világában, hogy mindenhol személyesen legyünk jelen. BMW i Ügyfélkapcsolati Központ felkészült termékszakértői kérdés esetén állnak rendelkezésére, így Ön már azelőtt informálódhat a BMW i világáról, mielőtt egy BMW i Partnerhez belépne. Kék Szám: +36 40 918 011 Nyitvatartás: Hétfő, kedd, csütörtök, péntek: 8h–18h -ig Szerda: 8h –20h –ig

PARTNERHÁLÓZAT.

A BMW i modellek értékesítése hivatalos BMW i Partnereken keresztül történik, amelyek jellemzően a nagyvárosokban, illetve azok agglomerációjában találhatók. Ezek a speciálisan felkészített Partnerek állnak az Ön rendelkezésére minden, a BMW i járművekkel kapcsolatos szolgáltatás, mobilitási szolgáltatás és BMW i ConnectedDrive szolgáltatás tekintetében. A Partnerek jóvoltából egyetlen forrásból szerezhet be kompetens és átfogó információkat minden, a BMW i-t érintő kérdéssel kapcsolatosan.