BMW i

TESTRESZABOTT FINANSZÍROZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK.

Az egyénre szabott elektromobilitásért.

A BMW Financial Services testreszabott finanszírozási szolgáltatások átfogó választékát kínálja a BMW i3-hoz, optimális módon egészítve ki a BMW i mobilitási koncepciót. A BMW Financial Services vonzó csomagokat kínál a lízingre, a biztosításra, a járműhöz kötődő szolgáltatásokra.

BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY PROGRAM.

A BMW Financial Services Electrify Programot kifejezetten a BMW i ügyfelek számára, az ő mobilitással kapcsolatos igényeik kielégítésére dolgozták ki. A program komplett, vonzó csomagokat kínál a hitelre, a lízingre, a biztosításra, a járműhöz kötődő szolgáltatásokra és a mobilitási szolgáltatásokra vonatkozóan. A BMW Financial Services és a BMW Add-on Mobility szolgáltatások köre országonként változhat. A Magyarországon elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat a bmw.hu weboldalon találja meg.

 • BMW eLease

  A BMW Financial Services testreszabott lízingajánlatokat kínál vonzó feltételek mellett az Ön BMW i3-asához. Kérjük, hogy egyedi ajánlatért forduljon hivatalos BMW i Partneréhez.

 • BMW eSelect

  A BMW Financial Services Electrify Program testreszabott hitelajánlatokat kínál vonzó feltételek mellett az Ön BMW i3-asához. Kérjük, hogy egyedi ajánlatért forduljon hivatalos BMW i Partneréhez.

 • BMW eRent

  A BMW eRent a BMW i3-hoz kínál bérleti konstrukciót átfogó szolgáltatáscsomaggal, amely vonzó feltételek mellett kínál az Ön számára teljes körű kényelmet minden helyzetben. BMW i Partnere örömmel készít ajánlatot Önnek.

 • BMW eBiztosítás

  A BMW eBiztosítás átfogó, az elektromos meghajtású járművekre szabott biztosítási szolgáltatásokat kínál. BMW i Partnere örömmel készíti el az Önnek szóló ajánlatot.

 • BMW eComfort

  A BMW eComfort egy vonzó, komplett ajánlat, amely ideális módon illeszkedik az e-mobilitás különleges természetéhez. Az ajánlat az Ön hitel- vagy lízingszerződését további, a járműhöz kötődő szolgáltatásokkal, biztosítással és mobilitási szolgáltatásokkal egészíti ki. Személyre szóló ajánlatát BMW i Partnere készíti el Önnek.

BMW ADD-ON MOBILITY.

BMW ADD-ON MOBILITY.

Mobilitás mindenütt.

A BMW Add-on Mobility megadja Önnek azt a mozgási szabadságot, amire vágyik. A mindennapok során a városi mobilitást a leginnovatívabb formájában élvezheti BMW i3-asának volánja mögött. Amennyiben hosszabb távokat kíván megtenni, vagy bizonyos utak alkalmával nagyobb helyre lenne szüksége, egyszerűen átülhet egy hagyományos BMW modellbe.