BMW i

KÉNYELMES ELEKTROMOBILITÁS – BÁRHOL, BÁRMIKOR.

A BMW i3 töltése.

Az innovatív töltési koncepció az elektromobilitás új dimenzióját tárja fel: a BMW i3 nemcsak otthon tölthető fel gyorsan, egyszerűen és kényelmesen a wallbox vagy a töltőkábel segítségével, hanem útközben is, a gyorsan növekvő számú hivatalos töltőállomások valamelyikén. A BMW i3 könnyedén megtalálja ezeket az innovatív BMW ConnectedDrive Services funkciók, például a hálózatba kötött BMW i navigáció jóvoltából, amely amellett, hogy folyamatosan frissítve jelzi a hatótávolságot, mutatja a töltőállomások helyét is.

OTTHONI TÖLTÉS.

Amennyiben otthonában rendelkezik parkolási lehetőséggel, a BMW i3-at egyszerűen feltöltheti a BMW i Wallbox segítségével is. A töltőállomás, amely a ház vagy a garázs falára szerelhető fel, és amely dizájnjával remekül illik a BMW i modellekhez, 30%-kal gyorsabban tölti fel a BMW i3 akkumulátorát, mint az autóhoz járó töltőkábel – a BMW i3 akkumulátora így kevesebb, mint 6 óra* alatt 80 százalékosra tölthető fel.
A Wallbox Pure készülékhez jár a BMW egyedi üzembe helyezési szolgáltatása is. Azt, hogy lakóhelyén lehetséges-e a wallbox telepítése, úgy ellenőrizheti le, hogy az alábbi Online Pre-Check linkre kattint. A BMW i elkötelezett a fenntartható e-mobilitás mellett, így kívánság szerint - és elérhetőség függvényében - zöldenergia-szolgáltatási szerződést köthet bizonyos BMW i Partnerekkel.
* 16 amperes árammal

Egyszerű magyarázat.

Otthoni feltöltési lehetőség.

 • Green Energy

  A zöldenergia-szolgáltatási szerződés lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy megújuló erőforrásokból származó elektromos energiát vásároljon BMW i3-asának töltéséhez – így tehát nemcsak az autózás, hanem a feltöltés is teljesen emissziómentes lehet. A BMW Green Energy termékportfóliójának segítségével Ön könnyen és kényelmesen, egyetlen forrásból juthat hozzá az előnyös lehetőségekhez: bármikor átkapcsolhat a fenntartható módon, szél- vagy vízi energiával, illetve a My Green Energy megoldásokkal (pl. napelemekkel), otthon termelt elektromos energia használatára. Igény szerint BMW i Partnere megszervezi Önnek a prémium napelemes autóbeálló beszerzését is, amelynek segítségével saját maga állíthatja elő az elektromos áramot.

A BMW i3 számára minden elektromos csatlakozó töltőállomássá válik.

A BMW i3 töltése.

NYILVÁNOS TÖLTÉS.

A BMW i kifejlesztett egy innovatív koncepciót, amely optimális töltési lehetőségeket biztosít a BMW i3-hoz. A ChargeNow mellett – amely egy, a BMW i által kidolgozott mobilitási szolgáltatás, és amely a legnagyobb számú mobiltöltő-szolgáltatót fogja össze – a koncepció magában foglal félnyilvános, hosszú távon igénybe vehető parkolóhelyeket is (például parkolóházakban), ahol a BMW i3 töltése is elvégezhető.
A BMW i3 navigációja segítséget nyújt Önnek a megfelelő töltési lehetőségek keresése során. Az eredményt – amely a járműben, a BMW i Remote alkalmazásban és a BMW ConnectedDrive internetes portálon olvasható le – a hatótáv-asszisztens is figyelembe veszi. A töltőállomások készpénz használata nélkül, érvényes hozzáférési kártyával vagy a ChargeNow kártyával vehetők igénybe. Az elektromos áram költségeit havonta számlázzák ki Önnek.

Egyszerű magyarázat.

Töltés útközben

 • ChargeNow

  A ChargeNow egy, a BMW i-től származó mobilitási szolgáltatás, amely rendkívül gyorssá és egyszerűvé teszi a különböző szolgáltatók tulajdonát képező nyilvános töltőállomások megkeresését és használatát. A töltés készpénz nélkül, a ChargeNow kártyával lehetséges, amelyet bármely ChargeNow partnernél használhat. A BMW i ConnectedDrive-nak köszönhetően a BMW i navigáció az összes rendelkezésre álló töltőállomást kijelzi.
  Ön havonta egyszer részletes áttekintést kap a töltésekről, valamint az azokkal összefüggő költségekről. A szolgáltatás Magyarországon nem elérhető.

 • ParkNow LongTerm

  A ParkNow LongTerm segítségével a BMW i tulajdonosok töltési lehetőséggel rendelkező, hosszú távon igénybe vehető parkolóhelyeket találhatnak az otthonuk vagy a munkahelyük közelében lévő, többszintes parkolóházakban.
  A szolgáltatás elsősorban azokat az ügyfeleket célozza meg, akiknek otthon nincs lehetőségük járművük töltésére.
  Legyen szó egész napos, éjszakai vagy munkaidő alatti parkolásról – a ParkNow LongTerm szolgáltatás segítségével biztosan megtalálja az Önnek megfelelő megoldást. A szolgáltatás Magyarországon nem elérhető.

360° ELECTRIC.

A 360° ELECTRIC égisze alatt a BMW i számos olyan innovatív terméket és szolgáltatást fog össze, amelyek kényelmessé és a mindennapi örömök forrásává avatja az elektromos autózást.