ÚTTÖRŐ. AZ EGÉSZ VILÁGGAL A FEDÉLZETEN.

BMW ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazások a 7-es BMW-ben.

Kommunikáció, információ és szórakozás – a BMW ConnectedDrive szolgáltatások és alkalmazások a mobilitás teljesen új élményével ajándékozzák meg Önt. Többek között okostelefonjának segítségével már az utazást megelőzően megteremtheti a kívánt hőmérsékletet 7-es BMW-jében.

Read more

CONNECTED DRIVE SZOLGÁLTATÁSOK.*

A Connected Drive szolgáltatások* kiegészítő felszereltség szélesre tárja a BMW digitális világába vezető kaput. A jármű fedélzeti alkalmazásainak jóvoltából mindig percre készen tájékozott lehet a hírekről és az időjárásról. Mindemellett rendelkezésre áll egy irodai eszköz, illetve az online keresés funkció is. A ConnectedDrive szolgáltatások felszereltség egy alapcsomag, amelyre szükség van a további digitális szolgáltatások megvásárlásához.

*A felszereltség részét képező, itt felsorolt szolgáltatások közül egyelőre nem mindegyik érhető el Magyarországon. Kérjük, további részletekért forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez.

 • Apps

  Az alkalmazások kiegészítő felszereltség egy olyan platform, amely a BMW járművekben lehetőséget biztosít bizonyos okostelefonos alkalmazások használatára. Annak érdekében, hogy minél több alkalmazást tegyen elérhetővé az ügyfelei számára, a BMW nemcsak saját applikációkat fejleszt – amelyek között ott van például a BMW Connected és a BMW M Laptimer –, hanem szoros együttműködést is kialakított olyan partnerekkel, mint a Spotify, a Napster, a GoPro, a Deezer és az Audible. Mindennek köszönhetően utóbbiak alkalmazásai is biztonságosan használhatók az autóban. A felhasználónak csak annyit kell tennie, hogy kompatibilis okostelefonját a snap-in adapter vagy az okostelefon USB-kábelének segítségével, illetve vezeték nélkül csatlakoztatja a járműhöz. A csatlakoztatást követően az applikáció funkciói kényelmesen, az iDrive kontroller segítségével vezérelhetők. Az autóban használható alkalmazások kínálata folyamatosan bővül a BMW, valamint a beszállító partnerek szoros kapcsolatának köszönhetően. További információkért kérjük, keresse fel a következő weboldalt: www.bmw.com/apps

 • BMW ConnectedDrive ügyfélportál

  A „My BMW ConnectedDrive” ügyfélportál jelenleg nem érhető el Magyarországon. Amint elérhetővé válik, Ön könnyedén kezelheti BMW-je, vagy BMW i-je szolgáltatásait számítógépén keresztül. Például aktiválhatja a Remote Services funkciót, vagy létrehozhatja BMW Online Office e-mail fiókját. További funkciók szintén elérhetőek a My BMW ConnectedDrive-on keresztül akár a járműbe való címek betáplálásáról, akár a személyre szabott járműbeállításokról legyen szó.

 • Apple CarPlay® előkészítés *

  Miért is kéne nélkülöznie iPhone készülékét a BMW-jében, ha egyszer a járműben is a megszokott módon használhatja azt? Az Apple CarPlay®-előkészítés jóvoltából a jármű kezelőszerveivel vezérelheti az olyan telefonfunkciókat, mint amilyen például az iMessage, a WhatsApp, a TuneIn, a Spotify és az Apple Zene. A beszédvezérlésnek az autó kormányán lévő, dedikált gombjával pedig elérheti az Apple hangasszisztens-szolgáltatását, a Sirit is.

  *A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

 • Microsoft Office 365

  Dolgozzon úgy az autójában a Microsoft Office 365 alkalmazásaival, mintha csak az irodájában lenne. Diktáljon e-maileket, vegyen részt a Skype for Business funkcióval létesített meetingeken, böngésszen a kontaktjai között és koordinálja találkozóit a határidőnaplóban – és tegye mindezt az okostelefonja segítségével. Meglévő Microsoft Office 365 üzleti előfizetése révén út közben éppen olyan produktív lehet, mintha az íróasztalánál.

INTELLIGENS VÉSZHÍVÁS.*

Baleset esetén az idő kritikus tényező. Az intelligens vészhívás, amely önállóan képes segítséget keríteni, vészhelyzetben akár életet is menthet. A funkció felveszi a kapcsolatot a speciálisan felkészített ügyfélszolgálati munkatársakkal, akik támogatást nyújtanak Önnek, valamint utasainak egészen addig, ameddig a mentést végző szolgálatok meg nem érkeznek. Utóbbiak szintén közvetlenül kapják meg a fontos információkat.

*A szolgáltatás Magyarországon az itt ismertetett formában egyelőre nem elérhető

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Benzin- és dízelmotorral hajtott BMW 7-es modellek üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása:
  Kombinált fogyasztás (l/100km): 8,3–4,9
  Kombinált CO2-kibocsátás (g/km): 194–129

  A BMW 7-es iPerformance(3): modellek üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,9–2,3
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 66–51
  Energiafogyasztás (kWh/100 km, kombinált): 14,8–13,4

  A BMW 730d (3) fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 5,6–5,3
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 146–139

  Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.