KARAKTER. A SPORTOSTÓL AZ ELEGÁNSIG.

A 7-es BMW felszereltsége.

KARAKTER. A SPORTOSTÓL AZ ELEGÁNSIG.

A 7-es BMW felszereltsége.

Jól fésült sportosság vagy színtiszta elegancia – az M sportcsomag és a Design Pure Excellence jóvoltából kétféle felszereltségi csomag közül választhat 7-es BMW-jéhez. A BMW Individual exkluzív választéka még tágabb teret nyit a kreativitás számára. Alkossa meg saját mesterművét a BMW Individual színeinek és anyagainak segítségével, vagy legyen saját maga is dizájner a BMW Individual Manufaktúra jóvoltából. Mindemellett rendelkezésre áll az eredeti BMW tartozékok kínálata is, amely a szállítási, kommunikációs, valamint a 7-es BMW-hez való külső és a belső kiegészítők egész tárházát vonultatja fel.

KARAKTER. A SPORTOSTÓL AZ ELEGÁNSIG.A 7-es BMW felszereltsége.

Jól fésült sportosság vagy színtiszta elegancia – az M sportcsomag és a Design Pure Excellence jóvoltából kétféle felszereltségi csomag közül választhat 7-es BMW-jéhez. A BMW Individual exkluzív választéka még tágabb teret nyit a kreativitás számára. Alkossa meg saját mesterművét a BMW Individual színeinek és anyagainak segítségével, vagy legyen saját maga is dizájner a BMW Individual Manufaktúra jóvoltából. Mindemellett rendelkezésre áll az eredeti BMW tartozékok kínálata is, amely a szállítási, kommunikációs, valamint a 7-es BMW-hez való külső és a belső kiegészítők egész tárházát vonultatja fel.

Read more

M SPORT CSOMAG.

Az M sportcsomag a 7-es BMW kivételes dinamizmusára helyezi a hangsúlyt. A kimondottan sportos megjelenésről kívülről az első kötény, belülről pedig az opcionális Fineline nemesfa belső díszítőelemek gondoskodnak.

 • Külső

  Az M Sport csomag külső felszereltsége:

  • M aerodinamikai csomag első köténnyel, oldalküszöb-borításokkal, valamint hátsó lökhárító Dark Shadow metál fényezésű diffúzor-betéttel
  • LED-es ködfényszórók
  • 19 colos M duplaküllős 647 M könnyűfém keréktárcsák elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal, alternatívaként 20 colos, M duplaküllős 648 M könnyűfém keréktárcsák
  • speciálisan tervezett fékek Ezüst eloxált, BMW felirattal ellátott féknyergekkel
  • M logó mindkét oldalon
  • Króm ezüst bevonatú kipufogó, alternatívaként sötét Króm borítás
  • M sportkipufogó-rendszer különleges hangzással
  • Exkluzív Karbonfekete metálfényezés; további fényezések is elérhetők
  • Speciális Króm ezüst dizájnelemek; alternatívaként sötét Króm dizájnelemek
 • Belső tér

  Az M Sport csomag belső felszereltsége:

  • M ajtóküszöbök és M lábtámasz a vezető oldalán
  • Komfortülések Fekete ‘Dakota’ bőrkárpittal/M szegéssel; további kárpitok is elérhetők
  • M bőrkormány, alternatívaként Sport bőrkormány
  • M-specifikus pedálok
  • Steptronic Sport sebességváltó
  • Fekete ‘Fineline’ nemesfa belső díszítőelemek magasfényű metál hatással; további belső díszítőelemek is elérhetők
  • Változtatható színű hangulatvilágítás
  • Autókulcs exkluzív M logóval

DESIGN PURE EXCELLENCE.

A Design Pure Excellence felszereltségi csomag briliáns részletekkel gazdagítja mind az autó külsejét, mind pedig a belső terét. A különlegesen finom kézműves munkával ékesített 7-es BMW modern és luxus karakterét kívül a magasfényű Króm elemek, belső terét pedig a fa kiterjedt használata hangsúlyozza ki.

 • Design Pure Excellence külső

  A Design Pure Excellence külső felszereltsége:

  • Különleges, krómozott dizájnelemekkel ékesített első lökhárító, valamint speciális rácsgeometria a légbeömlőkön
  • Egyedi, krómozott elemek a lökhárítókon
  • Gazdagabban krómozott kipufogó
  • Speciális dizájnnal rendelkező, ezüst színű, eloxált féknyergek „BMW” felirattal
 • Design Pure Excellence belső tér

  A Design Pure Excellence belső felszereltsége:

  • Exkluzív Alcantara tetőkárpit Elefántcsont, Canberra bézs vagy Mokka színben
  • Bőségesen alkalmazott fa: fa kilincsek intarziával, fa pohártartó-borítás a középső kartámaszban, valamint fa övvezető-borítások hátul
  • Hosszú szálú szőnyeg hátul

EXKLUZÍV LEHETŐSÉGEK A BMW INDIVIDUALTÓL.

A kreativitás és a kézműves munka találkozásából igazi műalkotások születnek. A BMW Individual Kollekció mesterfokon kidolgozott elemei lehetőséget biztosítanak egy egészen kivételes 7-es BMW megalkotására.
Azok, akik elszánták magukat a következő lépésre, és egy semmi máshoz nem hasonlítható műremekké szeretnék finomítani 7-es BMW-jüket, a BMW Individual Manuktúránál megtalálják a számításukat.
A BMW Individual Dizájn összeállítás egyszerre inspiráció és tökéletes mestermű. Exkluzív kompozíciójával a BMW Individual választékra jellemző elegancia és esztétikum megtestesítője.

 • BMW Individual Dizájnkompozíció

  Az exkluzív összeállítású BMW Individual Dizájnkompozíció már első látásra rabul ejt a BMW Individual Almandin barna metálfényezésnek köszönhetően. A kifejezetten a 7-es BMW-hez megalkotott fényezés mély barna tónusával kiemeli a kontúrokat.

  Az elegáns benyomást az utastérben a BMW Individual Tartufo Merino teljes bőrkárpit Mediterrán barnája teszi teljessé. A nemesfából készült, intarziás BMW Individual bőrkormány kiválóan egészíti ki a belső tér díszes kompozícióját. Amennyiben tehát az eleve exkluzív berendezés további elemekkel egészül ki, felejthetetlen műalkotás jön létre.

  A BMW Individual Dizájn összeállítás elemei:

  • BMW Individual Almandin barna metálfényezés
  • 20 colos BMW Individual V-küllős 649 I bikolor-kivitelű könnyűfém keréktárcsák
  • BMW Individual Merino teljes bőrkárpit Tartufo színben
  • BMW Individual Alcantara tetőkárpit Tartufo színben
  • Alumínium ajtóküszöbök megvilágított „BMW Individual” felirattal
  • BMW Individual nemesfa berakásos bőrkormány

  A BMW Individual Dizájnkompozíció akár azonnal elérhető a BMW 7-es sorozathoz.

 • BMW Individual Kollekció

  A személyiség kifejezése – erről szól a BMW Individual Kollekció. Exkluzivitás az anyagkiválasztástól egészen a legapróbb részletekig.

  Ezért van az, hogy a BMW Individual Merino teljes bőrkárpit nemcsak kiterjedtségével nyűgöz le. Az egészen különlegesen puha bőr az olyan részleteivel is ámulatba ejt, mint amilyen például a fonott öltések, a kézzel fonott szegés és a kontrasztvarrás. A minőség mellett a bőrrel kárpitozott felületek nagysága sem mindennapi. A BMW Individual Merino teljes bőrkárpit hat kifejező színváltozatban érhető el.

  Az adott kárpithoz harmonikusan illő, háromféle belső díszítőelemet úgy munkálták meg, hogy kitűnjön rajtuk az illető faanyag jellegzetes erezete.

  Nyolcféle külső fényezés érhető el, amelyek olyan speciális pigmentekkel rendelkeznek, amelyek segítenek a különleges fény-árnyék játék megteremtésében. Mindennek eredményeként mindegyik fényezésnek megvan a saját karaktere.

  A BMW Individual Kollekció színeinek és anyagainak választékát további, igen karakteres felszereltségek egészítik ki, így a tökély a legapróbb részletekig garantált. A példák között ott vannak az exkluzív, 20 colos, BMW Individual V-küllős 649 I könnyűfém keréktárcsák.

 • BMW Individual Manufaktúra

  Egy BMW 7-es Limousine mindig egyfajta névjegy. Egy személyes állásfoglalás, amely még egyénibbé tehető a BMW Individual Kollekció segítségével. Lehetséges azonban, hogy a vásárló törekvései és preferenciái túlmutatnak a választék biztosította lehetőségeken. Pontosan az ilyen vágyak teljesítése a BMW Individual Manufaktúra feladata – azaz, hogy szinte minden vásárlói igényt stílusosan és mesteri módon átültessen a valóságba, függetlenül attól, mennyire egyedi az adott igény. Mindössze annyi a feltétel, hogy a kívánalmak ne ütközzenek a biztonsági előírásokkal, illetve a BMW márka értékeivel. Ily módon válik az Ön 7-es BMW-je egy abszolút egyedi tárggyá, valamint egyéniségének kifejezőjévé.
  A BMW Individual Manufaktúra 7-es BMW-re vonatkozó kínálata 2016 márciusától lesz elérhető.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Az eredeti BMW tartozékok számos terméket kínálnak a 7-es BMW exkluzív karakterének még hatásosabb érvényre juttatásához, illetve ahhoz, hogy az autó funkcionalitása még jobban alkalmazkodjon az egyedi igényekhez.

 • Szállítás

  A tökéletesen méretre szabott, csúszásmentes felületű, strapabíró, magasított szegélyű szőnyeg megvédi a csomagteret a szennyeződéstől és a nedvességtől. A fekete színű szőnyeget egy exkluzív, krómozott „7”-es szám díszíti, illetve azt egy hasznos fogantyúval látták el a könnyű kiemelhetőség érdekében.
  Az első ülések fejtámla-rúdjai közé illeszthető tartón a moduláris Travel & Comfort rendszer minden eleme elhelyezhető. A ruhaakasztó, a lehajtható asztal, az univerzális kampók vagy az Apple iPadTM, illetve a Samsung Galaxy Tab tartója könnyedén a helyére illeszthető a plug-in csatlakozónak köszönhetően.
  A BMW tetőcsomagtartó az összes BMW csomagtartó-toldattal és tetőboxszal kompatibilis. A rendkívül könnyen felhelyezhető csomagtartó megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági követelménynek masszív konstrukciójának, valamint a tolvajok elleni hatásos védelmet nyújtó zárrendszerének köszönhetően
  A modern, fekete vagy Antracit színben elérhető, 460 literes tetődoboz kompatibilis az összes BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel. Az innovatív, kétoldali nyithatóság és a mindkét oldalon hárompontos központi jár jóvoltából a doboz igen egyszerűen rakodható, illetve az védve van a lopás ellen.
  A könnyű, ám igen masszív kerékpártartó 60 kg-mal terhelhető. A páratlanul egyszerűen kezelhető eszközzel két kerékpár vagy e-bike szállítható (a külön megvásárolható toldattal a tartón három kerékpár szállítható). A tartó félrehajtható, így a csomagtartó mindig könnyen hozzáférhető.

 • Kommunikáció és utazási kényelem

  Függetlenül attól, hogy extra melegséget várnak tőle, vagy azt, hogy kellemesen puha útitárs legyen, az elegáns, bézs vagy sötétbarna úti takaró mindig sokoldalú, és igen nyomatékosan hangsúlyozza ki a jármű nyújtotta utazási kényelmet. A 100%-ban prémium minőségű, szuperfinom új gyapjúból (Merino) készült takarót jaquard-technikával szőtték.

  A pontosan illeszkedő, minőségi, fekete nappa-bőrből készült BMW Display Key tartó megbízhatóan óvja a BMW display keyt a szennyeződésektől és karcolásoktól.

 • Belső és külső

  A prémium minőségű, 21 colos könnyűfém keréktárcsák Liquid fekete fényezést kaptak. Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel és defekttűrő gumiabroncsokkal ellátott kerékkészlet elöl 8,5 J x 21 méretű keréktárcsákat és 245/35 R21 96Y gumiabroncsokat, hátul 10 J x 21 méretű keréktárcsákat és 275/30 R21 98Y gumiabroncsokat foglal magában.

  A kitűnő minőségű, 21 colos könnyűfém, kétszínű kivitelű keréktárcsák Orbit szürke színűek és látható oldalukon fényesre polírozottak. Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel és defekttűrő gumiabroncsokkal ellátott kerékkészlet elöl 8,5 J x 21 méretű keréktárcsákat és 245/35 R21 96Y gumiabroncsokat, hátul 10 J x 21 méretű keréktárcsákat és 275/30 R21 98Y gumiabroncsokat foglal magában.

  A kiváló minőségű, 21 colos BMW M Performance kovácsolt, kétszínű kivitelű keréktárcsák felülete fényes fekete, illetve fényesre polírozott. Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel és defekttűrő gumiabroncsokkal ellátott kerékkészlet elöl 8,5 J x 21 méretű keréktárcsákat és 245/35 R21 96Y gumiabroncsokat, hátul 10 J x 21 méretű keréktárcsákat és 275/30 R21 98Y gumiabroncsokat foglal magában.

  A tökéletesen méretre szabott, csúszásmentes felületű, strapabíró, magasított szegélyű szőnyeg megvédi a csomagteret a szennyeződéstől és a nedvességtől, és ezzel szárazon tartják a lábakat. A Canberra bézs színű szőnyegeket kitűnő minőségű, „7”-es számot formázó krómbetét díszíti.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Benzin- és dízelmotorral hajtott BMW 7-es modellek üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása:
  Kombinált fogyasztás (l/100km): 8,3–4,9
  Kombinált CO2-kibocsátás (g/km): 194–129

  A BMW 7-es iPerformance(3) modellek üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,9–2,3
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 66–51
  Energiafogyasztás (kWh/100 km, kombinált): 14,8–13,4

  A BMW 750Li xDrive (1) fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,5–8,3
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 197–192

  Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.