AZ M760 LI.

BMW M Performance

AZ M760 LI.

AZ M760 Li.

A BMW M760Li xDrive formájában a BMW M GmbH most első ízben mutat be a BMW 7-es Limousine-on alapuló M Performance modellt. A sorozat csúcsmodelljét tizenkét hengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotorral látták el. és azt a BMW Individual portfóliójából származó, elegáns külső és belső elemek gazdagítják. Az eredmény: egy jármű, amely hamisítatlan dinamizmussal és különleges luxussal inspirál.
 

BMW M760Li xDrive (1):
Fogyasztás (kombinált): 12,8 l/100 km
CO2-kibocsátás (kombinált): 294 g/km

Read more
Design

A BMW M760Li xDRIVE M PERFORMANCE DIZÁJNJEGYEI.

Az M Sport csomag válogatott elemei határozottan sportos vonást visznek a BMW M760Li xDrive stílusos megjelenésébe. Az említett elemeket exkluzív M Performance dizájnvonások egészítik ki. Az autónál alkalmazott számos műszaki és optikai módosítás viseli magán a BMW M GmbH kézjegyét. A modellek kifejlesztésekor a maximális dinamizmus, a minimális légellenállás és legmagasabb szintű menetkényelem megteremtése volt a cél. E két luxus limuzin nemcsak lenyűgöző megjelenésével, hanem agilis tulajdonságaival is szárnyra kelti a sportos ambíciójú vezetők képzeletét.

A BMW M760Li xDRIVE EXKLUZÍV RÉSZLETEI.

accent colour

Kontrasztszínű dizájnelemek.

A megnövelt méretű légbeömlőkkel ellátott orr-részt exkluzív M Performance elemek díszítik. A BMW vesék keretei, a rácselemek elülső felülete, illetve az Air Blade hűtőlégterelők Cerium szürkére fényezettek.
Read more
M Double-spoke

20” méretű M duplaküllős 760 M.

A 19” méretű féktárcsákat alkalmazó, kék színű féknyergekkel ellátott M Sport fékrendszer a matt, polírozott felületű, Cerium szürke könnyűfém keréktárcsákkal együtt gondoskodik a gyorsítási nyomaték és a fékerő optimális aszfaltra továbbításáról.
Read more
insignia

Stílusos M Performance ismertetőjegyek.

Az autó oldalsó részén látható M- és V12-logók, a külső tükörházak, az Air Breather nyílások borítása, valamint az ajtókon és a kilincseken lévő díszítőelemek egyaránt Cerium szürkére fényezettek.
Read more
M Sport exhaust system

Mély benyomást keltő M Sport kipufogórendszer.

Az M760Li xDrive exkluzív, Cerium szürke dupla kipufogóvégekkel ellátott M Sport kipufogórendszerét a karizmatikusan sportos hangzásra tervezték.
Read more
Rear view

Összetéveszthetetlen far.

M Performance-kiváltság: a csomagtér-fedél dekorcsíkja és a modellmegnevezés Cerium szürkére fényezett. Az opcionális M hátsó légterelő még jobban kiemeli az autó különlegesen sportos karakterét.
Read more
Door sill finishers

Egyedi kialakítású ajtóküszöbök.

A „V12” felirattal ellátott, megvilágított ajtóküszöbök egyértelmű utalást tesznek arra a kivételes vezetési élményre, amelyben a vezetőnek és utasainak része lesz.
Read more

BMW M760Li xDRIVE V12 EXCELLENCE.

Akik következetesen ragaszkodnak ahhoz, hogy BMW M760Li xDrive-juk felszereltsége a legmagasabb szintű luxust képviselje, a BMW M760Li xDrive Excellence karaktermodell formájában találják meg a számításukat. A tervezői figyelem fókuszában ez esetben az exkluzív kényelem, az elegáns luxus és az előkelően határozott megjelenés álltak.

 • Pure Excellence külső dizájn

  A karaktermodell esetében Design Pure Excellence külső dizájncsomag pompásan rímel az autó megjelenésére. A csomag szintén tartalmazza a különlegesen megtervezett, “BMW” megjelöléssel ellátott, Ezüst eloxált féknyergekkel rendelkező fékeket. A BMW M760Li xDrive V12 Excellence elején, az alsó hűtőrács felső peremén króm díszítőelem fut végig. Az ablakkeretek, az Air Breather nyílás, valamint a C-oszlopon lévő „V12” felirat egyaránt világos króm borításúak. Hátul, a krómozott csomagtérajtó-perem felett, a bal oldalon az xDrive-logó, a jobb oldalon pedig pedig a V12-embléma fénylik.

 • Pure Excellence belső dizájn

  A karaktermodell belsejét ugyancsak a Pure Excellence dizájnvilág határozza meg. Ennek megfelelően a modell Alcantara tetőkárpitot, valamint „V12” felirattal ellátott fényes alumínium ajtóküszöböket kap. Az övkivezető nyílásoknál, a kartámaszoknál, valamint a tetőkapaszkodóknál alkalmazott nemesfa-betétek, valamint a faintarziás BMW bőrkormány további elegáns részletek. A gyújtás ráadásakor V12-embléma tűnik fel a műszeregység közepén, jelezve egy felejthetetlen, luxus szintű vezetési élmény kezdetét.

12 HENGERES M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO BENZINMOTOR.

Az erőforrás új mércét állít a saját kategóriájában. A tizenkét hengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor a lenyűgöző teljesítményt egészen a letiltásig szakadatlanul áradó hajtóerővel ötvözi. A motor már 1500-as percenkénti fordulatszámon leadja 800 Nm-es legnagyobb nyomatékát. A 6,6 literes aggregát 610 lóerőnyi (448 kW) teljesítményt állít elő az 5250-es és a 6000-es percenkénti fordulatszámok közötti tartományban. A BMW 7-es sorozat tizenkét hengeres limuzinjai mindössze 3,7 másodperc alatt gyorsulnak fel 0-ról 100 km/órás sebességre.

 • Módosított kipufogórendszer

  Az áttervezett, különleges csappantyúkkal ellátott M Sport kipufogórendszer biztosította exkluzív hangzásélmény stílusa a diszkréten elegánstól a vérbeli tizenkét hengeres morajig terjed, amely külön kiemeli a BMW M760Li xDrive dinamikus karakterét.

  A BMW M760Li xDrive V12 Excellence modell esetében a kényelemre hangolt kipufogórendszer visszafogott, kulturált hangzású. A két darab, krómozott kipufogóvéget a hátsó lökhárítón végigfutó krómcsík foglalja keretbe, megteremtve köztük a vizuális összeköttetést.

M PERFORMANCE DINAMIZMUS.

A BMW M760Li xDrive megkapja az Executive Drive Pro futóműszabályozó rendszert, amely az első és a hátsó légrugózást, az adaptív futóművet, az integrált aktív kormányzást és az intelligens xDrive összkerék-meghajtási rendszert foglalja magában. Az M Performance modellhez finomhangolt rendszerek magas szintű menetkényelemmel párosuló, kivételesen nagyszerű menetdinamikai tulajdonságokat biztosítanak.

 • Nagyobb agilitás: integrált aktív kormányzás

  Az integrált aktív kormányzás az első és a hátsó kerekek kormányzási szögének sebességfüggő szabályozásával teszi még jobbá a menetdinamikai tulajdonságokat és az iránytartást. A rendszer utánozhatatlanul fölényesen kezeli a tempós kanyarvételeket és a nagy sebességnél történő sávváltásokat. A kormányrendszer vezérlőelektronikája közvetlen összeköttetésben van a Driving Experience szabályozással. Ennek megfelelően az eltérő karakterisztikák – amelyeket külön a BMW M760Li xDrive dinamikus jellegéhez hangoltak – a megfelelő vezetési program aktiválásával hívhatók elő.

 • Nagyobb tapadás: a BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer

  Az állandó összkerék-meghajtás a BMW M760Li xDrive szerves alkotóelemei közé tartozik. Az intelligens rendszer 100%-ban változtatható mértékben osztja el a nyomatékot az első és a hátsó tengely között. A nagyobb dinamizmus, a fokozott agilitás és a számottevően jobb tapadás pozítiv hatással van a sportos vezetési élményre. A BMW M760Li xDrive versenyautós M Performance karakterét erősítendő, a meghajtás során félreérthetetlenül a hátsó tengely, következésképpen a még precízebb viselkedés élvez előnyt.

Mozgás közben.

A BMW M760Li xDrive és a BMW M760Li xDrive V12 Excellence M Performance modellek.

Read more

NAGYOBB KÉNYELEM: EXECUTIVE DRIVE PRO.

Az első és a hátsó légrugózás és a dinamikus csillapításszabályozás közötti összjátékon alapuló aktív futóműszabályozó rendszer felelős a kivételes szintű menetkényelemért. Az oldalirányú karosszéria-mogásokat tompító Dynamic Drive további finomhangoláson esett át. Az M Performance limuzin esetében a felfüggesztés és a csillapítás karakterisztikája, valamint a rezgéscsillapítás tökéletesen egyensúlyoz a sportos és a lágy jelleg között. A karosszéria gyors irányváltások alkalmával mutatkozó oldalirányú mozgásait azonnal elfojtja a rendszer. Hosszú egyenes útszakaszokon haladva az állítható stabilizátoroknak köszönhetően a felfüggesztés a lehető legnagyobb mozgási szabadsággal rendelkezik, ami még tovább növeli a menetkényelmet. A rendszer karakterisztikáját a BMW M760Li xDrive dinamikus jellegéhez igazították.

FEDEZZE FEL A BMW LUXUS KATEGÓRIÁT.

Steptronic

NAGYOBB SPORTOSSÁG: 8 FOKOZATÚ STEPTRONIC SPORT SEBESSÉGVÁLTÓ.

A V12-es motor erejét a 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó közvetíti a kerekek felé. A váltási programok M Performance-specifikus hangolása alkalmazkodik a 610 lóerős motor karakterisztikájához. A kormánykeréken elhelyezett váltófülek sportos stílusú kapcsolásokat tesznek lehetővé. A sebességváltót ellátták a Launch Control funkcióval is, amelynek segítségével az ambiciózus vezetők minden körülmények között maximális erejű állórajtokat hajthatnak végre. A kompakt kialakítás, az alacsony tömeg, valamint az Auto Start/Stop funkcióval való tökéletes együttműködés pedig hozzájárul a fogyasztás és a károsanyag-kibocsájtás jelentős mérsékléséhez.

AZ M PERFORMANCE MODELLCSALÁD.

Finomra csiszolt dizájn, tökélyre vitt menettulajdonságok, maximálisra növelt dinamizmus. Az M Performance modellek e három tulajdonság megtestesítői. A BMW M GmbH exkluzív termékeiről lévén szó, e modellek sorozatuk legnagyobb erényeit a BMW M dinamikus génjeivel ötvözik, ily módon teremtve meg teljesen önálló kategóriájukat.

Felfokozott vezetési élmény.

Ismerkedjen meg a teljes M Performance modellskálával.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az itt szereplő üzemanyag- és villamosenergia-fogyasztási értékek, illetve CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

  (1) 2018.04.15-ig ezek az értékek alkalmazandók. Kérjük, ellenőrizze BMW-je adatainak elérhetőségét.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.