A BMW 7-ES SOROZAT.

A vezető luxus.

A BMW 7-ES SOROZAT.

A vezető luxus.

A BMW 7-es SOROZAT.A vezető luxus.

Max. teljesítmény, (kW (LE) / 1/perc)

195 (265)/4000

CO2-kibocsátás, g/km

129–119

Kombinált fogyasztás l/100 km

4,9–4,5

Legnagyobb sebesség (km/óra)

250

Modell

BMW 730d Limousine

A BMW Group nagy múltra visszatekintő hagyománya, hogy alapjaiban határozza meg az autózás jövőjét. Mi ugyanis abban hiszünk, hogy a jövőt úgy tudjuk a legjobban megjósolni, ha mi magunk hozzuk létre azt. Most, a 7-es BMW-vel pedig a luxus jövőjét tárjuk a világ elé. Ez az autó pontosan olyan varázslatos és ellenállhatatlan, mint amilyen egy igazi BMW mindig is volt. Vonzerejét az eleddig soha nem látott innovációk, a mércét állító kényelem, a modern dizájn, valamint a lenyűgöző, ugyanakkor páratlanul hatékony dinamizmus biztosítják.

A KATEGÓRIA ÉLLOVASAI. 610 LÓERŐTŐL 45 G/KM-ES CO₂-KIBOCSÁTÁSIG. *

BMW M760Li xDrive V12 Excellence modellváltozat

BMW 740e/Le iPerformance

A BMW 7-ES SOROZAT FELFEDEZÉSE.

Dizájn.

„Az új 7-es BMW a modern luxusról alkotott felfogásunkat képviseli. A fejlesztés során a műszaki innovációt és a legapróbb részletekben is megjelenő csúcsminőséget ugyanúgy alapvető fontosságúnak tartottuk, mint a jólét atmoszférájának megteremtését a belső térben. A tervezési folyamat során a 'technológiai költészet' ideáját követtük – ami a progresszív technológia, illetve annak dizájnnyelvre való lefordítását jelenti." Karim Habib, a BMW dizájnrészlegének vezetője

Innovatív funkcionalitás.

A BMW mérnökeit az úttörő innovációk létrehozása utáni vágy hajtotta. Az olyan funkciókkal pedig, mint amilyen például a BMW gesztusvezérlés, a BMW Lézervilágítás vagy a távirányítású parkolás, a 7-es BMW-t sikerült is a jövőbe tekintés mércéjévé tenniük. Mindemellett ott a legfontosabb funkciók vezérlésére szolgáló BMW Touch Command, egy tablet, amelyhez hasonlót most először építettek be egy BMW-be.

Közérzet és kényelem.

A 7-es BMW a jellegzetesen BMW-s vezetési élmény fogalmát kiterjeszti a sofőrrel való autózás esetére is. A luxus kényelmet biztosító hátsó ülésekben utazóknak hatalmas tér áll rendelkezésére. Míg az Executive Drive Pro aktív futómű-szabályozó technológiája mindig kompromisszumoktól mentes kényelmet és dinamizmust biztosít, addig az olyan felszereltségek, mint a hangulatvilágítás vagy az innovatív kényelmi és szórakoztató funkciók a pihentető utazás legmagasabb fokát teszik lehetővé.

BMW EfficientDynamics.

Az innovatív könnyűépítés, az úttörő motortechnológiák és az intelligens motormenedzsment a legjobb példák arra, hogy a BMW EfficientDynamics mérnökei által kidolgozott innovációk új mércét állítanak. E technológiák pedig mesteri módon egyesülnek a 7-es BMW-ben. Az eredmény a menetkényelem, a dinamizmus és a hatékonyság optimális kombinációja.
 • Benzin és dízel motorral hajtott BMW 7-es modellek üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása:
  Kombinált fogyasztás (l/100km): 12,6*–4,4
  Kombinált CO2-kibocsátás (g/km): 294*–116

  A BMW 7-es iPerformance modellek üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,3–2,1
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 53–49
  Energiafogyasztás (kWh/100 km, kombinált): 13,9–12,5

  A BMW 750Li xDrive fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,5–8,3
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 197–192

  A BMW M760Li xDrive és a BMW M760Li xDrive V12 Excellence modell üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása*:
  Kombinált fogyasztás (l/100km): 12,6*
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 299

  A BMW 730d fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 4,9–4,5
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 129–119

  A BMW 740Le iPerformance modell üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 2,1
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 49
  Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 12,5

  * Egyes modellek esetében az itt szereplő adatok előzetes, hivatalosan egyelőre nem megerősített értékek.

  Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a keréktárcsa- és a gumiabroncs-méret függvényében változnak.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.