EN VOGUE – 1977 ÓTA.

EN VOGUE – 1977 ÓTA.

EN VOGUE – 1977 ÓTA.

A BMW 7-es sorozat formájában egy olyan stílusikont bocsájtottunk útjára, amely immár 40 éve képes folyamatosan megújulni. A luxuslimuzin első kiadásából 280 000 példány kelt el, így az autó nemcsak korának szimbóluma volt, hanem a forgalom gyakori résztvevője is. A sikersztori most a két jubileumi modellel éri el a csúcspontját, amelyek közül az egyik elegáns Petrol Mica metál, a másik pedig futurisztikus Frozen ezüst metál színben pompázik. Mindkét újdonság magabiztosan hirdeti: a stílus soha nem megy ki a divatból.

Read more

40 ÉV.

A BMW 7-es sorozat a megjelenése óta az exkluzivitás megtestesítője. Valamint a lenyűgöző innovációs erőé. Az autó egy egész sor technológiai mérföldkövet állított fel: kategóriájában elsőként rendelkezett digitális motorvezérlő elektronikával, sebességtartó automatikával ellátott kilométerórával, valamint a lopásvédelmi rendszert is magában foglaló fedélzeti számítógéppel. A BMW 7-es sorozat tehát már a legelső pillanattól kezdve megelőzi a korát.

Read more

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN. SEMMI MÁSHOZ NEM FOGHATÓ.

Az első 7-es BMW luxuslimuzin a maga karakteres sziluettjével erős hatást gyakorolt a stílusbeli trendek alakulására. Enyhén lejtő motorházfedelével és csomagtértetőjével, markánsan kiemelt oldalvonalával és rövid túlnyúlásaival a modell látványosan szakított a konvenciókkal. A BMW 7-es sorozat 40 Jahre Edition különleges kiadásai magukkal ragadó módon, exkluzívan modern értelmezésben folytatják tovább a történetet.

KÜLÖNLEGES FELLÉPÉS MINDEN ALKALOMMAL.

Petrol Mica metál – ez a szín a maga hűvös eleganciájával különlegesen nemes jelleget adott már az első 7-es BMW-nek is. A 7-es BMW 40 Jahre Edition kiadásainak Frozen ezüst metál fényezésű tagja még progresszívabbnak és még inkább a kora előtt haladónak hat. Mindkét Edition kiadáson 20” méretű BMW Individual könnyűfém keréktárcsák ragyognak, még stílusosabbá téve ezzel az autó exkluzív fellépését.