AMIKOR A MAGA AZ ÚT VÁLIK CÉLLÁ.

A BMW 6-os Gran Turismo menettulajdonságai.

AMIKOR A MAGA AZ ÚT VÁLIK CÉLLÁ.

A BMW 6-os Gran Turismo menettulajdonságai.

AMIKOR A MAGA AZ ÚT VÁLIK CÉLLÁ.A BMW 6-os Gran Turismo menettulajdonságai.

Bármilyen túrára felkészülten: a BMW 6-os Gran Turismo a sokoldalú autó fogalmának megtestesítője. Az autó a kimagaslóan hatékony motorok mellé intelligens aerodinamikai megoldásokat és könnyűépítésű elemeket sorakoztat fel, ami a színtiszta dinamizmus élményével ajándékozza meg a vezetőt. Mindemellett pedig ott vannak az olyan innovatív felfüggesztési megoldások is, mint például az Executive Drive, amely minden körülmények gondoskodik a legmagasabb szintű kényelemről. Bármit is forgasson Ön a fejében, biztos lehet benne, hogy a BMW 6-os Gran Turismo mindig kitűnő útitársra lesz.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,2–7,7
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 187–177

EGY STÍLUSOS ÚTITÁRS.

A BMW 6-os Gran Turismo menetkényelme.

EGY STÍLUSOS ÚTITÁRS.

A BMW 6-os Gran Turismo menetkényelme.

Az esztétikum, a tágasság és a kényelem különleges elegye a hosszú távú, stílusos utazás igazi úttörőjévé avatják a BMW 6-os Gran Turismót. Az aktív futóműtechnológiák jóvoltából teljes mértékben kiaknázhatók az autó kimagasló menettulajdonságai – a lenyűgöző agilitás bármilyen sebességnél garantált.

ERŐKÖZPONT.

A BMW 6-os Gran Turismo motorjai.

ERŐKÖZPONT.

A BMW 6-os Gran Turismo motorjai.

A BMW 6-os Gran Turismo motorjai – amelyek a szó legszorosabb értelmében vett erőforrások – képezik a vezetési élmény alapját. A legmodernebb technológiákkal felvértezett egységek pörgősséggel és sima járással párosított, letaglózó erőpotenciállal rendelkeznek. Az innovatív BMW EfficientDynamics technológiáknak köszönhetően az erőforrások a CO2-kibocsátás és a fogyasztás terén is remekelnek.

A műszaki adatok áttekintése.

AZ AERODINAMIKA LEGSZEBB MEGNYILVÁNULÁSI FORMÁJA.

AZ AERODINAMIKA LEGSZEBB MEGNYILVÁNULÁSI FORMÁJA.

A BMW 6-os Gran Turismo sziluettjét sportos elegancia jellemzi. A különleges aerodinamikai elemeknek köszönhetően mindez nemcsak látható, hanem meg is tapasztalható a kiváló menettulajdonságok, a nagyszerű akusztika és a példás hatékonyság formájában. Az említett elemek közé tartozik egyebek mellett az aktív hátsó légterelő, amely automatikusan kinyílik, amikor az autó átlépi a 110 km/órás sebességet. Mindennek az eredménye a lényegesen kisebb légellenállásban és a jóval nagyobb tapadásban nyilvánul meg.

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGHT.

A BMW EfficientLightweight egy olyan intelligens könnyűépítési konstrukció, amely jelentős mértékben járul hozzá a dinamizmus és a hatékonyság fokozásához. A nagyobb dinamizmus és a példás hatékonyság alapját a tömegcsökkentés jelenti. A különböző komponenseknél olyan optimális tömegű anyagokat használnak fel, mint a nagy szilárdságú acél, az alumínium és a magnézium.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Alacsonyabb fogyasztás, fokozott vezetési élmény: BMW EfficientDynamics a neve annak a stratégiának, amely az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás minimalizálását szolgálja a dinamizmus és a vezetési élmény fokozásával egyidejűleg. A különféle funkciókat tömörítő csomag a hajtásláncra, az energiamenedzsmentre és a járműkoncepcióra terjed ki.

HÁLÓZATI KAPCSOLATOK ÉS VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az üzemanyag-fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.