AMIKOR A MAGA AZ ÚT VÁLIK CÉLLÁ.

A BMW 6 Gran Turismo menettulajdonságai.

AMIKOR A MAGA AZ ÚT VÁLIK CÉLLÁ.

A BMW 6 Gran Turismo menettulajdonságai.

AMIKOR A MAGA AZ ÚT VÁLIK CÉLLÁ.A BMW 6 Gran Turismo menettulajdonságai.

Bármilyen túrára felkészülten: a BMW 6 Gran Turismo a sokoldalú autó fogalmának megtestesítője. Az autó a kimagaslóan hatékony motorok mellé intelligens aerodinamikai megoldásokat és könnyűépítésű elemeket sorakoztat fel, ami a színtiszta dinamizmus élményével ajándékozza meg a vezetőt. Mindemellett pedig ott vannak az olyan innovatív felfüggesztési megoldások is, mint például az Executive Drive, amely minden körülmények gondoskodik a legmagasabb szintű kényelemről. Bármit is forgasson Ön a fejében, biztos lehet benne, hogy a BMW 6 Gran Turismo mindig kitűnő útitársra lesz.

Bővebben

EGY STÍLUSOS ÚTITÁRS.

A BMW 6 Gran Turismo menetkényelme.

EGY STÍLUSOS ÚTITÁRS.

A BMW 6 Gran Turismo menetkényelme.

Az esztétikum, a tágasság és a kényelem különleges elegye a hosszú távú, stílusos utazás igazi úttörőjévé avatják a BMW 6 Gran Turismót. Az aktív futóműtechnológiák jóvoltából teljes mértékben kiaknázhatók az autó kimagasló menettulajdonságai – a lenyűgöző agilitás bármilyen sebességnél garantált.

Bővebben

ERŐKÖZPONT.

A BMW 6 Gran Turismo motorjai.

ERŐKÖZPONT.

A BMW 6 Gran Turismo motorjai.

A BMW 6 Gran Turismo motorjai – amelyek a szó legszorosabb értelmében vett erőforrások – képezik a vezetési élmény alapját. A legmodernebb technológiákkal felvértezett egységek pörgősséggel és sima járással párosított, letaglózó erőpotenciállal rendelkeznek. Az innovatív BMW EfficientDynamics technológiáknak köszönhetően az erőforrások a CO2-kibocsátás és a fogyasztás terén is remekelnek.

Bővebben

A műszaki adatok áttekintése.

AZ AERODINAMIKA LEGSZEBB MEGNYILVÁNULÁSI FORMÁJA.

AZ AERODINAMIKA LEGSZEBB MEGNYILVÁNULÁSI FORMÁJA.

A BMW 6 Gran Turismo sziluettjét sportos elegancia jellemzi. A különleges aerodinamikai elemeknek köszönhetően mindez nemcsak látható, hanem meg is tapasztalható a kiváló menettulajdonságok, a nagyszerű akusztika és a példás hatékonyság formájában. Az említett elemek közé tartozik egyebek mellett az aktív hátsó légterelő, amely automatikusan kinyílik, amikor az autó átlépi a 110 km/órás sebességet. Mindennek az eredménye a lényegesen kisebb légellenállásban és a jóval nagyobb tapadásban nyilvánul meg.

Bővebben

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGHT.

A BMW EfficientLightweight egy olyan intelligens könnyűépítési konstrukció, amely jelentős mértékben járul hozzá a dinamizmus és a hatékonyság fokozásához. A nagyobb dinamizmus és a példás hatékonyság alapját a tömegcsökkentés jelenti. A különböző komponenseknél olyan optimális tömegű anyagokat használnak fel, mint a nagy szilárdságú acél, az alumínium és a magnézium.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Alacsonyabb fogyasztás, fokozott vezetési élmény: BMW EfficientDynamics a neve annak a stratégiának, amely az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás minimalizálását szolgálja a dinamizmus és a vezetési élmény fokozásával egyidejűleg. A különféle funkciókat tömörítő csomag a hajtásláncra, az energiamenedzsmentre és a járműkoncepcióra terjed ki.

Bővebben

HÁLÓZATI KAPCSOLATOK ÉS VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK.

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.