AMIKOR A MAGA AZ ÚT VÁLIK CÉLLÁ.

A BMW 6-os Gran Turismo menettulajdonságai.

AMIKOR A MAGA AZ ÚT VÁLIK CÉLLÁ.

A BMW 6-os Gran Turismo menettulajdonságai.

AMIKOR A MAGA AZ ÚT VÁLIK CÉLLÁ.A BMW 6-os Gran Turismo menettulajdonságai.

Bármilyen túrára felkészülten: a BMW 6-os Gran Turismo a sokoldalú autó fogalmának megtestesítője. Az autó a kimagaslóan hatékony motorok mellé intelligens aerodinamikai megoldásokat és könnyűépítésű elemeket sorakoztat fel, ami a színtiszta dinamizmus élményével ajándékozza meg a vezetőt. Mindemellett pedig ott vannak az olyan innovatív felfüggesztési megoldások is, mint például az Executive Drive, amely minden körülmények gondoskodik a legmagasabb szintű kényelemről. Bármit is forgasson Ön a fejében, biztos lehet benne, hogy a BMW 6-os Gran Turismo mindig kitűnő útitársra lesz.

BMW 640i xDrive Gran Turismo(3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,2–8,1
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 187–184

Read more

EGY STÍLUSOS ÚTITÁRS.

A BMW 6-os Gran Turismo menetkényelme.

EGY STÍLUSOS ÚTITÁRS.

A BMW 6-os Gran Turismo menetkényelme.

Az esztétikum, a tágasság és a kényelem különleges elegye a hosszú távú, stílusos utazás igazi úttörőjévé avatják a BMW 6-os Gran Turismót. Az aktív futóműtechnológiák jóvoltából teljes mértékben kiaknázhatók az autó kimagasló menettulajdonságai – a lenyűgöző agilitás bármilyen sebességnél garantált.

Read more

ERŐKÖZPONT.

A BMW 6-os Gran Turismo motorjai.

ERŐKÖZPONT.

A BMW 6-os Gran Turismo motorjai.

A BMW 6-os Gran Turismo motorjai – amelyek a szó legszorosabb értelmében vett erőforrások – képezik a vezetési élmény alapját. A legmodernebb technológiákkal felvértezett egységek pörgősséggel és sima járással párosított, letaglózó erőpotenciállal rendelkeznek. Az innovatív BMW EfficientDynamics technológiáknak köszönhetően az erőforrások a CO2-kibocsátás és a fogyasztás terén is remekelnek.

Read more

A műszaki adatok áttekintése.

AZ AERODINAMIKA LEGSZEBB MEGNYILVÁNULÁSI FORMÁJA.

AZ AERODINAMIKA LEGSZEBB MEGNYILVÁNULÁSI FORMÁJA.

A BMW 6-os Gran Turismo sziluettjét sportos elegancia jellemzi. A különleges aerodinamikai elemeknek köszönhetően mindez nemcsak látható, hanem meg is tapasztalható a kiváló menettulajdonságok, a nagyszerű akusztika és a példás hatékonyság formájában. Az említett elemek közé tartozik egyebek mellett az aktív hátsó légterelő, amely automatikusan kinyílik, amikor az autó átlépi a 110 km/órás sebességet. Mindennek az eredménye a lényegesen kisebb légellenállásban és a jóval nagyobb tapadásban nyilvánul meg.

Read more

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGHT.

A BMW EfficientLightweight egy olyan intelligens könnyűépítési konstrukció, amely jelentős mértékben járul hozzá a dinamizmus és a hatékonyság fokozásához. A nagyobb dinamizmus és a példás hatékonyság alapját a tömegcsökkentés jelenti. A különböző komponenseknél olyan optimális tömegű anyagokat használnak fel, mint a nagy szilárdságú acél, az alumínium és a magnézium.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Alacsonyabb fogyasztás, fokozott vezetési élmény: BMW EfficientDynamics a neve annak a stratégiának, amely az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás minimalizálását szolgálja a dinamizmus és a vezetési élmény fokozásával egyidejűleg. A különféle funkciókat tömörítő csomag a hajtásláncra, az energiamenedzsmentre és a járműkoncepcióra terjed ki.

Read more

HÁLÓZATI KAPCSOLATOK ÉS VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREK.

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

    A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

    A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.