SUHANÓ SZOBOR.

A BMW 6-os Gran Turismo dizájnja.

SUHANÓ SZOBOR.

A BMW 6-os Gran Turismo dizájnja.

SUHANÓ SZOBOR.A BMW 6-os Gran Turismo dizájnja.

A letisztult vonalak által meghatározott, modern dizájnjával a BMW 6-os Gran Turismo egy igazi látványosság. Az áramló formákat alkalmazó külső formaterv alatt egy olyan kényelmi koncepció húzódik meg, amelyet egyszerre jellemez luxus színvonal és praktikum. A legmagasabb igényeknek is megfelelő jármű ideális útitárs, amely az eleganciát sportos vonzerővel ötvözi.

BMW 640i xDrive Gran Turismo(3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,2–8,1
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 187–184

Read more

*az illusztrációban szereplő modell eltérhet a jelenleg kereskedelmi forgalomban lévőtől

Read more

KARIZMATIKUS JELENLÉT.

Keskenyített dizájnjukkal és különleges stílusú világító elemeikkel az adaptív LED-es első fényszórók optikailag szélessé és erőteljessé teszik a BMW 6-os Gran Turismo orr-részét. A lapos, L-alakú hátsó lámpák alakja háromdimenziós formában követi a LED-es világító elemek formáját, amivel még több dinamizmust visz a far látványába.

Bővebben a világítási koncepcióról.

JÓ KÖZÉRZETET BIZTOSÍTÓ ATMOSZFÉRA.

A BMW 6-os Gran Turismo atmoszférája minden érzéket kalandra csábít. Az összesen tizenegy különböző dizájnt felkínáló hangulatvilágítás jóvoltából Ön minden utazáshoz kiválaszthatja az alkalomhoz illő belső világítást. Az utastér levegőjének frissességéről az Illatvariációk csomag gondoskodik. Mindezeken túl pedig ott van a nagyméretű Panoráma üvegtető, amely csaknem egy négyzetméteres felületével különleges térérzetet nyújt a bent ülők számára.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Mindegy, hogy Ön hétvégi kiruccanásra indul-e, netán egy klasszikus nagy túrát kíván-e megtenni, az eredeti BMW tartozékok választékában megtalálja az adott célra megfelelő megoldást – valamint azokat a termékeket, amelyeket kimondottan a BMW 6-os Gran Turismóhoz terveztek.

*az itt látható jármű eltérhet a jelenleg forgalmazott modelltől

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

    A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

    A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.