SUHANÓ SZOBOR.

A BMW 6 Gran Turismo dizájnja.

SUHANÓ SZOBOR.

A BMW 6 Gran Turismo dizájnja.

SUHANÓ SZOBOR.A BMW 6 Gran Turismo dizájnja.

A letisztult vonalak által meghatározott, modern dizájnjával a BMW 6 Gran Turismo egy igazi látványosság. Az áramló formákat alkalmazó külső formaterv alatt egy olyan kényelmi koncepció húzódik meg, amelyet egyszerre jellemez luxus színvonal és praktikum. A legmagasabb igényeknek is megfelelő jármű ideális útitárs, amely az eleganciát sportos vonzerővel ötvözi.

Bővebben

*az illusztrációban szereplő modell eltérhet a jelenleg kereskedelmi forgalomban lévőtől

Bővebben

KARIZMATIKUS JELENLÉT.

Keskenyített dizájnjukkal és különleges stílusú világító elemeikkel az adaptív LED-es első fényszórók optikailag szélessé és erőteljessé teszik a BMW 6 Gran Turismo orr-részét. A lapos, L-alakú hátsó lámpák alakja háromdimenziós formában követi a LED-es világító elemek formáját, amivel még több dinamizmust visz a far látványába.

Bővebben a világítási koncepcióról.

JÓ KÖZÉRZETET BIZTOSÍTÓ ATMOSZFÉRA.

A BMW 6 Gran Turismo atmoszférája minden érzéket kalandra csábít. Az összesen tizenegy különböző dizájnt felkínáló hangulatvilágítás jóvoltából Ön minden utazáshoz kiválaszthatja az alkalomhoz illő belső világítást. Az utastér levegőjének frissességéről az Illatvariációk csomag gondoskodik. Mindezeken túl pedig ott van a nagyméretű Panoráma üvegtető, amely csaknem egy négyzetméteres felületével különleges térérzetet nyújt a bent ülők számára.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Mindegy, hogy Ön hétvégi kiruccanásra indul-e, netán egy klasszikus nagy túrát kíván-e megtenni, az eredeti BMW tartozékok választékában megtalálja az adott célra megfelelő megoldást – valamint azokat a termékeket, amelyeket kimondottan a BMW 6 Gran Turismóhoz terveztek.

*az itt látható jármű eltérhet a jelenleg forgalmazott modelltől

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.