SUHANÓ SZOBOR.

A BMW 6-os Gran Turismo dizájnja.

SUHANÓ SZOBOR.

A BMW 6-os Gran Turismo dizájnja.

SUHANÓ SZOBOR.A BMW 6-os Gran Turismo dizájnja.

A letisztult vonalak által meghatározott, modern dizájnjával a BMW 6-os Gran Turismo egy igazi látványosság. Az áramló formákat alkalmazó külső formaterv alatt egy olyan kényelmi koncepció húzódik meg, amelyet egyszerre jellemez luxus színvonal és praktikum. A legmagasabb igényeknek is megfelelő jármű ideális útitárs, amely az eleganciát sportos vonzerővel ötvözi.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,2–7,7
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 187–177

KARIZMATIKUS JELENLÉT.

Keskenyített dizájnjukkal és különleges stílusú világító elemeikkel az adaptív LED-es első fényszórók optikailag szélessé és erőteljessé teszik a BMW 6-os Gran Turismo orr-részét. A lapos, L-alakú hátsó lámpák alakja háromdimenziós formában követi a LED-es világító elemek formáját, amivel még több dinamizmust visz a far látványába.

Bővebben a világítási koncepcióról.

JÓ KÖZÉRZETET BIZTOSÍTÓ ATMOSZFÉRA.

A BMW 6-os Gran Turismo atmoszférája minden érzéket kalandra csábít. Az összesen tizenegy különböző dizájnt felkínáló hangulatvilágítás jóvoltából Ön minden utazáshoz kiválaszthatja az alkalomhoz illő belső világítást. Az utastér levegőjének frissességéről az Illatvariációk csomag gondoskodik. Mindezeken túl pedig ott van a nagyméretű Panoráma üvegtető, amely csaknem egy négyzetméteres felületével különleges térérzetet nyújt a bent ülők számára.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Mindegy, hogy Ön hétvégi kiruccanásra indul-e, netán egy klasszikus nagy túrát kíván-e megtenni, az eredeti BMW tartozékok választékában megtalálja az adott célra megfelelő megoldást – valamint azokat a termékeket, amelyeket kimondottan a BMW 6-os Gran Turismóhoz terveztek.

DINAMIZMUS ÉS HATÉKONYSÁG.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az üzemanyag-fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.