EGY LEHETŐSÉGEKKEL TELI VILÁG.

Digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek.

EGY LEHETŐSÉGEKKEL TELI VILÁG.

Digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek.

EGY LEHETŐSÉGEKKEL TELI VILÁG.Digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek.

Megbízható asszisztensek a fedélzeten: a BMW ConnectedDrive jóvoltából egy egész sor olyan intelligens szolgáltatás és eszköz áll rendelkezésre, amelyek még biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik a BMW 6-os Gran Turismóval való utazást. A BMW Personal CoPilot különlegesen pihentető vezetési stílust tesz lehetővé. A BMW Personal CoPilot, amely folyamatosan rajta tartja a szemét a forgalmon, innovatív kényelmi és vezetőt segítő rendszereivel nyújt támogatást a vezető számára.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,2–7,7
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 187–177

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligens vezetőt segítő rendszerek a BMW-től.

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligens vezetőt segítő rendszerek a BMW-től.

Legyen minden szem előtt: a BMW Personal CoPilot részét képező Driving Assistant Plus formájában Ön a fedélzeten mindig maga mellett tudhat egy személyi asszisztenst. Az intelligens vezetőt segítő rendszereket tömörítő csomag monoton és bonyolult közlekedési szituációkban nyújt hasznos támogatást, amivel fokozza az Ön biztonságát és kényelmét, amikor BMW 6-os Gran Turismójában ül.

ÉLVEZTESSÉ TETT PARKOLÁS.

A parkolás teljesen új dimenzióba kerül a BMW Personal CoPilot intelligens vezetőt segítő rendszereinek, valamint a BMW ConnectedDrive digitális szolgáltatásainak jóvoltából. Intsen hát búcsút az időrabló parkolóhelykeresésnek, a túl kicsi parkolóhelyek miatti fejfájásnak, valamint a szűkös garázsokban végrehajtott trükkös manővereknek. Nyugodtan dőljön hátra, és mindezt ezentúl bízza rá BMW-jére.

 • Parkolóasszisztens Plus

  A Parkolóasszisztens Plus felszereltségi csomag megkönnyíti a parkolást és a járművel való manőverezést. A felszereltség – amely Top View nézetet is tartalmazó Surround View funkciót, a parkolássegítő rendszert (PDC), a párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékezés funkcióval ellátott Aktív PDC-t, valamint a segédvonalakat alkalmazó parkolóasszisztenst foglalja magában – jóvoltából teljesen automatikusan mennek végbe a párhuzamos és az útpályára merőleges parkolási manőverek.

 • Távvezérlésű parkolás

  A távvezérlésű parkolás funkció segítségével a vezető, miután kiszállt, kényelmesen, távirányítással állíthatja be a járművet a szűk parkolóhelyre vagy garázsba, és a kitolatás is hasonló módon hajtható végre. A távvezérlésű parkolás funkció az autón kívülről, a BMW Display kulccsal aktiválható.

BMW CONNECTED.

BMW Connected is a personal mobility assistant that facilitates mobility for you during everyday life and helps you to arrive at your destinations punctually and in a relaxed state. Information relevant to mobility such as recommendation for the ideal departure time is available outside of the vehicle via smartphone or smartwatch and can be transferred seamlessly to the vehicle.  

 • Remote 3D View

  With Remote 3D View, the user can see the parked vehicle's surroundings from a distance on a smartphone. The function can be activated via the BMW Connected App (for iOS). It also allows the user to observe the area around the vehicle from a distance as a 3D image.

 • BMW Connected Onboard

  With BMW Connected Onboard, the driver has an overview of information relevant to mobility. The personalised screen shows content such as the next destinations and the personalised mobility agenda. This information can be forwarded to the navigation system and activated with just one click, thus sending the vehicle toward its next destination.

CONNECTED DRIVE SZOLGÁLTATÁSOK.

A BMW 6-os Gran Turismo egy egész sor hasznos BMW ConnectedDrive szolgáltatást bocsájt rendelkezésre. Az intelligens technológiák, amelyek összeköttetést teremtenek a vezető és a külvilág között, hasznos segítséget nyújtanak az utazás során, emellett azok hozzájárulnak a még nagyobb biztonsághoz.

 • Vezeték nélküli mobiltelefontöltés

  A vezeték nélküli mobiltelefontöltés felszereltség egy vezeték nélküli töltődokkolót, valamint további USB-portokat foglal magában. A tetőantennával való összeköttetés javítja a vételi minőséget. A jármű fedélzeti rendszeréhez egyidejűleg két mobiltelefon és egy audiolejátszó csatlakoztatható Bluetooth-kapcsolat segítségével. A felszereltség tartalmazza továbbá a Bluetooth Office funkciót is.

 • Display kulcs

  A BMW Display kulcs, amelyre számos, a jármű státuszával kapcsolatos információ hívható le, beépített érintésérzékeny felületén keresztül lehetőséget nyújt bizonyos funkciók távvezérlésére. E funkciók közté tartozik például a kiegészítő fűtés, amely a kulcs segítségével is működtethető.

 • BMW Head-Up kijelző

  A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző az utazásra vonatkozó információkat közvetlenül a vezető látómezőjébe vetíti, lehetővé téve a vezetésre való teljes koncentrálást. A kijelzőn a haladási sebesség mellett olyan információk jelennek meg, mint például a navigációs tippek, az előzési tilalomra való figyelmeztetés funkcióval ellátott sebességhatár-kijelzés információi, valamint a hívás- és a lejátszási listák.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az üzemanyag-fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.