EGY LEHETŐSÉGEKKEL TELI VILÁG.

Digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek.

EGY LEHETŐSÉGEKKEL TELI VILÁG.

Digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek.

EGY LEHETŐSÉGEKKEL TELI VILÁG.Digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek.

Megbízható asszisztensek a fedélzeten: a BMW ConnectedDrive jóvoltából egy egész sor olyan intelligens szolgáltatás és eszköz áll rendelkezésre, amelyek még biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik a BMW 6-os Gran Turismóval való utazást. A BMW Personal CoPilot különlegesen pihentető vezetési stílust tesz lehetővé. A BMW Personal CoPilot, amely folyamatosan rajta tartja a szemét a forgalmon, innovatív kényelmi és vezetőt segítő rendszereivel nyújt támogatást a vezető számára.

BMW 640i xDrive Gran Turismo(3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,2–8,1
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 187–184

Read more

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligens vezetőt segítő rendszerek a BMW-től.

BMW PERSONAL COPILOT.

Intelligens vezetőt segítő rendszerek a BMW-től.

Legyen minden szem előtt: a BMW Personal CoPilot részét képező Driving Assistant Plus formájában Ön a fedélzeten mindig maga mellett tudhat egy személyi asszisztenst. Az intelligens vezetőt segítő rendszereket tömörítő csomag monoton és bonyolult közlekedési szituációkban nyújt hasznos támogatást, amivel fokozza az Ön biztonságát és kényelmét, amikor BMW 6-os Gran Turismójában ül.

Read more

ÉLVEZETESSÉ TETT PARKOLÁS.

A parkolás teljesen új dimenzióba kerül a BMW Personal CoPilot intelligens vezetőt segítő rendszereinek, valamint a BMW ConnectedDrive digitális szolgáltatásainak jóvoltából. Intsen hát búcsút az időrabló parkolóhelykeresésnek, a túl kicsi parkolóhelyek miatti fejfájásnak, valamint a szűkös garázsokban végrehajtott trükkös manővereknek. Nyugodtan dőljön hátra, és mindezt ezentúl bízza rá BMW-jére.

 • Parkolóasszisztens Plus

  A Parkolóasszisztens Plus felszereltségi csomag megkönnyíti a parkolást és a járművel való manőverezést. A felszereltség – amely Top View nézetet is tartalmazó Surround View funkciót, a parkolássegítő rendszert (PDC), a párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékezés funkcióval ellátott Aktív PDC-t, valamint a segédvonalakat alkalmazó parkolóasszisztenst foglalja magában – jóvoltából teljesen automatikusan mennek végbe a párhuzamos és az útpályára merőleges parkolási manőverek.

 • Távvezérlésű parkolás

  A távvezérlésű parkolás funkció segítségével a vezető, miután kiszállt, kényelmesen, távirányítással állíthatja be a járművet a szűk parkolóhelyre vagy garázsba, és a kitolatás is hasonló módon hajtható végre. A távvezérlésű parkolás funkció az autón kívülről, a BMW Display kulccsal aktiválható.

BMW CONNECTED.*

Létesítsen összeköttetést BMW-jével. A BMW Connected* az Ön digitális mobilitási asszisztense, amely az utazás megkezdése előtt, illetve út közben gondoskodik igényeinek kielégítéséről. Érje el autójának fedélzeti rendszereit az okostelefonjával, okosórájával vagy az Amazon Echo okoshangszóróval, küldje el kiválasztott úti céljait a navigációs rendszerbe vagy kérjen emlékeztetőket a találkozóiról, hogy mindig pontosan érkezzen.

*Az itt felsorolt szolgáltatások magyarországi elérhetőségével kapcsolatos információkért kérjük, lépjen kapcsolatba hivatalos BMW Márkakereskedőjével.

 • Remote 3D View

  With Remote 3D View, the user can see the parked vehicle's surroundings from a distance on a smartphone. The function can be activated via the BMW Connected App (for iOS). It also allows the user to observe the area around the vehicle from a distance as a 3D image.

 • BMW Connected Onboard*

  Mi is a következő úti célom? Hogyan alakul a forgalmi helyzet az odavezető úton? Milyen idő vár megérkezéskor? A Connected Onboard jóvoltából az összes fenti információ az Ön rendelkezésére áll a BMW Connected applikációban. Az Ön személyes járművezérlő pultjáról van szó, amellyel olyan funkciókat irányíthat, mint a Share Live Trip Status* és a Control My Home*.

  A *-gal jelölt szolgáltatások Magyarországon egyelőre nem elérhetők.

CONNECTED DRIVE SZOLGÁLTATÁSOK.

A BMW 6-os Gran Turismo egy egész sor hasznos BMW ConnectedDrive szolgáltatást bocsájt rendelkezésre. Az intelligens technológiák, amelyek összeköttetést teremtenek a vezető és a külvilág között, hasznos segítséget nyújtanak az utazás során, emellett azok hozzájárulnak a még nagyobb biztonsághoz.

 • Concierge Service*

  Vajon holnap napos idő lesz Rómában? Mikor indul a járatom és hol találom a városban a legjobb éttermet? A Concierge Service ügyfélszolgálat munkatársaival – akik mindig az Ön segítségére sietnek, amikor utazik – egyetlen gombnyomással létesíthet kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van. A szolgáltatás egyedi, személyre szabott és gyors – legyen Ön bárhol, legyen szüksége bármire.

  *A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

 • WiFi hotspot*

  Vegyen részt a videokonferenciákon tabletjének segítségével vagy streamelje kedvenc sorozatának záróepizódját az okostelefonján. A WiFi hotspot egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi azt, hogy Ön az autójába beépített SIM-kártya segítségével a nagy sebességű LTE hálózaton (amennyiben az rendelkezésre áll) internetezhessen. Ön és az utasai egy időben akár tíz eszközön is szörfölhetnek világhálón.

  *A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

 • Vezeték nélküli mobiltelefontöltés

  A vezeték nélküli mobiltelefontöltés felszereltség egy vezeték nélküli töltődokkolót, valamint további USB-portokat foglal magában. A tetőantennával való összeköttetés javítja a vételi minőséget. A jármű fedélzeti rendszeréhez egyidejűleg két mobiltelefon és egy audiolejátszó csatlakoztatható Bluetooth-kapcsolat segítségével. A felszereltség tartalmazza továbbá a Bluetooth Office funkciót is.

 • Display kulcs

  A BMW Display kulcs, amelyre számos, a jármű státuszával kapcsolatos információ hívható le, beépített érintésérzékeny felületén keresztül lehetőséget nyújt bizonyos funkciók távvezérlésére. E funkciók közté tartozik például a kiegészítő fűtés, amely a kulcs segítségével is működtethető.

 • BMW Head-Up kijelző

  A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző az utazásra vonatkozó információkat közvetlenül a vezető látómezőjébe vetíti, lehetővé téve a vezetésre való teljes koncentrálást. A kijelzőn a haladási sebesség mellett olyan információk jelennek meg, mint például a navigációs tippek, az előzési tilalomra való figyelmeztetés funkcióval ellátott sebességhatár-kijelzés információi, valamint a hívás- és a lejátszási listák.

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.