VALAMI MÁS, VALAMI KÜLÖNLEGES.

A BMW 6-os Gran Coupé felszereltsége.

VALAMI MÁS, VALAMI KÜLÖNLEGES.

A BMW 6-os Gran Coupé felszereltsége.

Stílusos megjelenés: a vásárlók három exkluzív dizájnvariáció – a Design Pure Excellence, a Design Pure Experience és az M sportcsomag – közül választhatnak. A BMW Individual további exkluzív lehetőségeket kínál. Az eredeti BMW tartozékok pedig a számos hasznos kiegészítővel még tovább bővítik a választékot.

VALAMI MÁS, VALAMI KÜLÖNLEGES.A BMW 6-os Gran Coupé felszereltsége.

Stílusos megjelenés: a vásárlók három exkluzív dizájnvariáció – a Design Pure Excellence, a Design Pure Experience és az M sportcsomag – közül választhatnak. A BMW Individual további exkluzív lehetőségeket kínál. Az eredeti BMW tartozékok pedig a számos hasznos kiegészítővel még tovább bővítik a választékot.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

A Design Pure Excellence csomag segítségével még több exkluzív részlettel gazdagíthatja BMW 6-os Gran Coupéját. A csomag elemeit, köztük a nemesfa belső díszbetéteket, valamint a 19 colos, V-küllős 366 könnyűfém keréktárcsákat a BMW dizájnerei a legnagyobb gondossággal válogatták és hangolták össze – úgy kívül, mint belül.

 • Külső

  A Design Pure Excellence felszereltségi csomag külső elemei közé tartozó opcionális, 19 colos, V-küllős 366 könnyűfém keréktárcsák hangsúlyosan luxus jellegűek. A B-oszlopok, valamint külső tükrök házainak és tartóinak magasfényű Fekete fényezése viszont sportosságot visz az összképbe. A modern, LED-es ködlámpák a járműben található, számtalan izgalmas technológiára utalnak.
  A Design Pure Excellence külső felszereltségi csomag egy metálfényezést tartalmaz. A dizájncsomag azonban természetesen bármilyen egyéb, a BMW és a BMW Individual kollekcióba tartozó fényezéssel és keréktárcsával konfigurálható.

 • Belső tér

  A Design Pure Excellence felszereltségi csomag luxus atmoszférát teremt a belső térben, amely még érzékletesebbé válik a számos, LED-es fényforrásnak köszönhetően. A kibővített tartalmú, Elefántcsont fehér/Fekete (bikolor) Nappa bőrkárpitot és a kontrasztos varrást gyönyörű módon egészíti ki a bőrrel borított műszerfal, amelyen a szürke nyár nemesfa díszbetét teremt finom kontrasztot. Az egyes kezelőszervek – például a sebességváltó kar, az iDrive kontroller, valamint az audio-berendezés, illetve a klímaberendezés gombjai – körül lévő kerámiafoglalatok extravagáns vonással fűszerezik az összhatást. A felszereltségi csomagot a megvilágított küszöbök teszik teljessé.
  Az említett tételek mellett elérhetők többek között a kibővített tartalmú, kontrasztos varrású, Cognac/Fekete színű (bikolor), exkluzív Nappa bőrkárpit, az összes fajta BMW Individual bőrkárpit, a barna színű Fineline nemesfa, illetve a BMW Individual választékába tartozó belső díszbetétek is.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

A Design Pure Experience felszereltségi csomagban található fekete külső elemeknek, valamint az opcionálisan rendelhető, 20 colos, multiküllős 616 könnyűfém keréktárcsáknak köszönhetően a BMW 6-os Gran Coupé markánsan sportos karaktert ölt magára. A jármű dinamikus megjelenésére kívül a magasfényű fekete vesék, belül pedig az indirekt LED-es fényforrások teszik fel a koronát.

 • Külső

  A Design Pure Experience csomag a BMW Individual magasfényű Shadow Line külső elemekkel, és egyéb sötét színű, sportos extrákkal teszi még látványosabbá az autó atletikus külsejét úgy, mint az oldalsó légbeömlők, az elülső oldalukon magasfényű feketére fényezett hosszanti rácselemek, a magasfényű fekete hátsó díszbetét és a fekete króm kipufogó. Az orr-rész dinamikus megjelenését a LED-es ködlámpák emelik ki. Profilból az opcionálisan rendelhető, sportos és luxus 20 colos, multiküllős 616 könnyűfém keréktárcsák a legfeltűnőbbek.
  A Melbourne vörös metálfényezés mellett a dizájncsomaghoz bármelyik BMW és BMW Individual külső fényezés is választható. A BMW 20 colos méretű, illetve egyéb keréktárcsái úgyszintén elérhetők a csomaghoz.

 • Belső tér

  A Design Pure Experience felszereltségi csomag sportos, ugyanakkor elegáns atmoszférával ruházza fel az utasteret az exkluzív, Cognac barna/fekete Nappa bőrkárpit és a Fineline nemesfa belső díszbetétek segítségével. A számos LED-es fényforrás, illetve a megvilágított ajtóküszöbök még inkább ráerősítenek a luxus atmoszférára. A dizájncsomag bármely BMW Individual bőrkárpittal konfigurálható, és elérhető hozzá a szürke színű nyár nemesfa, illetve bármelyik belső díszbetét.

M SPORT CSOMAG.

A különbség egy sportos autó és egy csúcsatléta között: az M sportcsomag. Itt Ön megtalálja mindazokat a felszereltségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a versenysportos szellemiség és sportos dizájn tekintetében kihozza a maximumot BMW 6-os Gran Coupéjából.

 • Külső

  Az M Sport csomag külső elemei:

  • M Aerodinamikai csomag a karosszéria színére fényezett első köténnyel és oldalküszöbökkel, hátsó lökhárító Dark Shadow metál fényezésű diffúzorbetéttel
  •  LED-es ködlámpák
  • 19'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 351 M, eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul, alternatívaként 20” M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 703 M, kétszínű elöl és hátul eltérő méretű defekttűrő gumiabroncsokkal
  •  BMW Individual magasfényű Shadow Line
  •  „M” felirat mind a két oldalon
  •  Kipufogók sötét Króm bevonattal
  •  Carbon fekete exkluzív fényezés; további fényezések is elérhetők
  •  Feketére fényezett féknyergek
 • Belső tér

  Az M Sport csomag belső elemei:

  •  M ajtóküszöb-borítások, M lábtámasz a vezető oldalán
  •  Sportülések elöl Antracit színű Nappa Alcantara/bőr kárpitozással; további kárpitok is elérhetők
  •  Multifunkciós M bőrkormány
  •  BMW Individual tetőkárpit Antracit színben, alternatívaként BMW Individual Alcantara vagy Antracit színű Alcantara tetőkárpit
  •  Aluminium Hexagon belső díszítőelemek, alternatívaként Karbonszálas belső díszítőelemek; további belső díszítőelemek is elérhetők

BMW INDIVIDUAL.

Különleges karakter, amely még a legapróbb részletekből is sugárzik – ez a valódi exkluzivitás. Fejezze ki maradéktalanul tökélyre való törekvését a BMW 6-os Gran Coupéhoz elérhető BMW Individual felszereltségekkel.

 • A BMW Individual külső

  Kifejező sportosság kívül, különleges luxus belül – bár az élmények gazdagsága nem írható le szavakkal. A külső egyik igazi fénypontja: ragyogó fehér, selymesen matt felületű BMW Individual Frozen briliáns fehér fényezés. A BMW Individual könnyűfém keréktárcsákkal együtt az autó dinamizmus és az elegancia benyomását nyújtja. A vásárlók összességében nyolc ellenállhatatlanul vonzó BMW Individual fényezés közül választhatnak, amelyeknek segítségével BMW 6-os Gran Coupéjával bárki képes kifejezni saját egyéniségét.

 • A BMW Individual belső

  A belső térben csak kiváló minőségű, gondosan válogatott anyagok találhatók, amelyek színben tökéletesen passzolnak egymáshoz. Az itt látható kombináció: Amaro barna, BMW Individual Merino teljes bőrkárpit ugyanilyen színű Alcantara tetőkárpittal, valamint fehér színű, erezett nyárfa belső díszítőelemek. A belső tér összképe olyan részletekkel tehető még kifinomultabbá, mint például a BMW Individual bőrkormány fabetétjei, a velük megegyező BMW Individual belső díszítőelemek, illetve a bőrkárpitok kontrasztvarrásai és szegései. Az említetteken kívül természetesen egyéb kárpitok is elérhetők, így Ön tökéletesen az ízléséhez szabhatja a belső teret.

 • BMW Individual Kompozíció

  Jó ízlés jutalma a BMW Individual Kompozíció. Az összeállításhoz, amely a BMW Individual teljes bőrkárpitok valamelyikéből, egy elegáns belső díszbetétből, illetve egy további BMW Individual felszereltségből áll, igen vonzó áron juthat hozzá.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Gazdagítsa további sportos vonásokkal BMW 6-os Gran Coupéját, vagy tegye azt még jobban használhatóvá a mindennapokban. Az eredeti BMW tartozékok választékában mindehhez bőségesen talál kitűnő minőségű és praktikus kiegészítőket.

 • Könnyűfém keréktárcsák

  A BMW M Performance választékába tartozó minőségi, 20 colos, V-küllős 464 M könnyűfém keréktárcsák vonzó, bikolor Ferric szürke színűek, külső felületük polírozott vagy fényes Liquid feketére fényezett. Mindkét változat látható kerékcsavarokkal rendelkezik, emellett azok elöl-hátul eltérő méretű defekttűrő gumiabroncsokkal, M logóval és teljes RDC-szettel (abroncsnyomás-ellenőrző) is el vannak látva. A keréktárcsák elöl 8,5J x 20, hátul 9J x 20, az abroncsok pedig elöl 245/35 R20 95Y RSC, hátul 275/30 R20 97Y RSC méretűek.

  A kitűnő minőségű, 20 colos, BMW M Performance V-küllős 464 M könnyűfém keréktárcsák izgalmas bikolor Ferric szürke színűek, külső felületük pedig polírozott vagy fényes Liquid fekete. Mindkét változat látható kerékcsavarokkal és M-logóval rendelkezik, emellett azok elöl-hátul eltérő méretű defekttűrő gumiabroncsokkal és teljes RDC-szettel (abroncsnyomás-ellenőrző) is el vannak látva. A keréktárcsák elöl 8,5J x 20, hátul 9J x 20, az abroncsok pedig elöl 245/35 R20 95Y RSC, hátul 275/30 R20 97Y RSC méretűek.

 • M Performance felszereltség

  A 100 százalékban karbonból előállított BMW M Performance tükörházakat gondos kézi munkával készítik. A látványos tartozékok kiemelik az autó high-tech jellegét. Dinamikus dizájnjuk látványos, fokozottan prémium jellegű megjelenést ad az autónak, és egyénien sportos vonással gazdagítja azt.
  Rendkívüli kifejezőerő: a fekete BMW M vesék krómozott hosszanti rácselemekkel és magasfényű fekete kerettel rendelkeznek. Kiemelik az autó orr-részének dinamikus és elegáns karakterét – letisztult módon, látványosan és sajátságosan egyedien.

 • Információ & kommunikáció

  A Basic snap-in adapter segítségével számos Apple iPhone™ modell rögzíthető és tölthető az autóban. A Music, a Media és a Connect snap-in adaptereknek köszönhetően a telefonon tárolt zeneszámok az autóban is lejátszhatók a BMW audiorendszerén keresztül.
  Az Apple iPad™ 2, 3 vagy 4 típusú készülékekhez kifejlesztett tartó – amely stabilan tartja az eszközt – pozíciója szabadon változtatható a 360°-ban elfordítható keretnek és a szabályozható állásszögnek köszönhetően. A tartó egyszerűen a Travel & Comfort rendszer alaptartójához illeszthető (amely külön vásárolható meg).