AMIKOR AZ ASZFALT VÖRÖS SZŐNYEGGÉ VÁLIK.

A BMW 6-os Gran Coupé dizájnja.

AMIKOR AZ ASZFALT VÖRÖS SZŐNYEGGÉ VÁLIK.

A BMW 6-os Gran Coupé dizájnja.

A tökély lenyűgöz, míg az ellentétek ellenállhatatlan vonzerőt gyakorolnak – együttesen pedig különleges aurát vonnak a BMW 6-os Gran Coupé köré. A jármű könnyed kombinációja egy limuzinnak és egy sportkupénak – vagyis két olyan járműkoncepciónak, amelyek elméletileg teljesen különböznek egymástól. A BMW 6-os Gran Coupé luxusautós jellege éppen annyira nyilvánvaló, mint innovatív mivolta, emellett azt egyszerre jellemzi hatékonyság és dinamizmus. Az eredmény pedig az úttörő dizájn, a kompromisszumokat nem ismerő sportosság és a dinamikus elegancia különleges elegye.

AMIKOR AZ ASZFALT VÖRÖS SZŐNYEGGÉ VÁLIK.A BMW 6-os Gran Coupé dizájnja.

A tökély lenyűgöz, míg az ellentétek ellenállhatatlan vonzerőt gyakorolnak – együttesen pedig különleges aurát vonnak a BMW 6-os Gran Coupé köré. A jármű könnyed kombinációja egy limuzinnak és egy sportkupénak – vagyis két olyan járműkoncepciónak, amelyek elméletileg teljesen különböznek egymástól. A BMW 6-os Gran Coupé luxusautós jellege éppen annyira nyilvánvaló, mint innovatív mivolta, emellett azt egyszerre jellemzi hatékonyság és dinamizmus. Az eredmény pedig az úttörő dizájn, a kompromisszumokat nem ismerő sportosság és a dinamikus elegancia különleges elegye.

KÜLSŐ DIZÁJN.

Az orr-részen induló, két markáns vonal kiszélesedik a nyúlánk motorháztetőn, hogy aztán szélvédőnél felfusson a tetőre, majd az izmos farba olvadjon. Az autó oldalán látható, látványosan megformált karaktervonalak lenyűgöző fény-árnyék játékot hoznak létre, ami még inkább kiemeli a BMW 6-os Gran Coupé exkluzivitását és dinamikus eleganciáját.
A krómozott kipufogók, külső tükörházak és vesék elegáns, sportos megjelenéssel ruházzák fel az autót. A vesék a korábbiakhoz képest ritkított, rendkívül extravagáns formájú hosszanti rácselemei, valamint az újratervezett első lökhárító nagyméretű légbeömlői vizuálisan még tekintélyesebb méretűvé teszik a járművet. Az útra fókuszáló LED-es fényszórók a kiválóság igazi jelzőfényei. Mindez az új külső színekkel – például a képen látható Frozen briliáns fehér metálfényezéssel – kiegészítve lenyűgöző megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Magával ragadó elegancia.

Tekintse meg a BMW 6-os Gran Coupé dizájnját bemutató filmet.

ADAPTÍV LED-ES FÉNYSZÓRÓK.

A távolságifényszóró-asszisztenssel ellátott adaptív LED-es fényszórók automatikusan változtatják a fényelosztást a haladási sebességnek megfelelően, ezáltal dinamikusan igazodnak az autó előtti út jellegzetességeihez. Az első lámpák amellett, hogy a házukban van elhelyezve az irányjelző és a nappali menetfény, magában foglalják változó városi és autópályás fényelosztást biztosító adaptív fényszóró funkciót, a kanyarfényeket, valamint a BMW Selective Beam rendszert (vakításmentes távolságifényszóró-asszisztens), amely szükség szerint váltogat a tompított és a távolsági fényszóró között. Mindennek köszönhetően bármilyen viszonyok között garantált az út tökéletes megvilágítása.
Sötétben haladva a vezető messzire belát a kanyarokba, amint elfordítja a kormánykereket. Az autó melletti terület jobb láthatósága érdekében a kanyarfények azonnal aktiválódnak, amint a vezető bekapcsolja az irányjelzőt vagy elfordítja a kormányt – mindez akkor is megtörténik, ha az autó áll. Az adaptív fényszórók optimálisan világítják be a jármű környezetét, jelentősen fokozva ezzel a biztonságot.
Az, hogy a BMW Selective Beam rendszer lehetővé teszi a távolsági fényszóró folyamatos működését, optimális látási viszonyokat teremt éjszaka. A rendszer folyamatosan figyeli az elöl haladó vagy szemből érkező járműveket, és úgy állítja a távolsági fényszóró fénynyalábjának alakját, hogy ne vakítsa el a többi közlekedőt.

20 COLOS, MULTIKÜLLŐS 616 KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK.

20 COLOS, MULTIKÜLLŐS 616 KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK.

A 20 colos, multiküllős 616 könnyűfém keréktárcsák, amelyek elöl és hátul eltérő méretű, defekttűrő gumiabroncsokkal vannak ellátva, az autó sportos fénypontjait jelentik. De nem csak optikai értelemben – stabilan futnak és könnyűek, amivel számottevően hozzájárulnak a kiváló menettulajdonságokhoz. A vastag és vékony küllőket váltogató, rafinált kialakítás garantálja azt, hogy a fékek optimális mennyiségű hűtőlevegőhöz jussanak.

BELSŐ DIZÁJN.

A BMW 6-os Gran Coupé egy célra összpontosít: hogy a sportos eleganciát még exkluzívabb formában jelenítse meg. Ez egyértelműen tükröződik a belső térben is. A nyúlánk vonalak és a nagy gonddal megformált felületek a tágasság nagyszerű érzetét teremtik meg. Az exkluzív karaktert olyan opcionálisan rendelhető tételek teszik teljessé, mint a BMW Individual fehér kőris nemesfa belső díszbetétek vagy az Amaro barna színű, teljes BMW Individual bőrkárpit.
A vezetéssel kapcsolatos legfontosabb információk a nagy felbontású, szabadon álló, üvegkeretes, galvanizált házban elhelyezett központi kijelzőn jelennek meg. Az, hogy a kijelző és a keret összeolvad, látványra és tapintásra is rendkívül exkluzív. A középkonzol magasfényű Black Panel borítása rendkívül látványos. A sebesség-előválasztó kar és az iDrive Touch kontroller foglalatát kerámiabetét díszíti.
Bent az autóban a két külön formázott hátsó ülés kikapcsolódásra csábít. Amikor a középső kartámasz fel van hajtva, rövid utakon akár egy harmadik személy is utazhat hátul. Az újdonságok közé tartozik a Design Pure Experience és a Design Pure Excellence csomag. A csomagok az új, kibővített tartalmú, Cognac barna/Fekete vagy Elefántcsont fehér/Fekete színű exkluzív Nappa bőrkárpittal, illetve számtalan egyéb részletükkel még markánsabbá teszik az autó sportos vagy elegáns oldalát.

SZÍNEK ÉS ANYAGOK.

Míg az új Gleccser ezüst, Kasmír ezüst és Jatoba metálfényezések a klasszikusabb vonalat képviselik, a Melbourne vörös és Sonic Speed kék fényezések a BMW 6-os Gran Coupé sportos karakterét domborítják ki.
Belül az új, kibővített tartalmú, exkluzív Elefántcsont fehér/Fekete vagy Cognac barna/Fekete Nappa bőrkárpit ragadja meg a tekintetet. A kárpit kontrasztvarrásával, valamint a háttámlán és az ülőlapon lévő rátétjeivel a sportos eleganciát luxus szintű esztétikummal ötvözi. A BMW Individual választékába tartozó Zongoralakk fekete belső díszítőelemek a kínálat kivételesen exkluzív darabjai.
A választék csúcsán a BMW Individual tételek állnak – ami hűen ki is fejeződik a különleges megjelenésben. Az itt látható BMW Individual Frozen briliáns fehér metálfény mellett tíz további fényezés – amelyek között öt metálfény található – érhető el. De Ön megteheti azt is, hogy BMW 6-os Gran Coupéja belső terét még kifinomultabbá teszi a BMW Individual legexkluzívabb bőrkárpitjával, a Merinóval.

BANG & OLUFSEN HIGH-END SURROUND SOUND SYSTEM HIFIRENDSZER.

Az új Dirac Dimensions jeladó-rendszernek köszönhetően a Bang & Olufsen High-end Surround Sound System hifirendszer nyitott és élénk atmoszférát teremt kivételes akusztikájával. A lenyűgöző hangzást 16 darab, 1200 Watt összteljesítményű hangszóró biztosítja, amelyek közül a központi hangsugárzó a műszerfalból emelkedik ki. A központi és a középhang-sugárzó ún. akusztikus lencse technológiával van ellátva, amely minden ülőhelyen ugyanolyan szintű hangzásélményt biztosít. A rendszer kétféle hangzásbeállítást kínál fel: a „Studio” módban a tökéletes hangminőségen van a hangsúly, az „Expanded” mód pedig virtuálisan egy nagyobb akusztikus teret hoz létre. Az audiovizuális élményt a hangszórók megvilágítása teszi teljessé.