AMIKOR AZ ASZFALT VÖRÖS SZŐNYEGGÉ VÁLIK.

A BMW 6-os Gran Coupé dizájnja.

AMIKOR AZ ASZFALT VÖRÖS SZŐNYEGGÉ VÁLIK.

A BMW 6-os Gran Coupé dizájnja.

A tökély lenyűgöz, míg az ellentétek ellenállhatatlan vonzerőt gyakorolnak – együttesen pedig különleges aurát vonnak a BMW 6-os Gran Coupé köré. A jármű könnyed kombinációja egy limuzinnak és egy sportkupénak – vagyis két olyan járműkoncepciónak, amelyek elméletileg teljesen különböznek egymástól. A BMW 6-os Gran Coupé luxusautós jellege éppen annyira nyilvánvaló, mint innovatív mivolta, emellett azt egyszerre jellemzi hatékonyság és dinamizmus. Az eredmény pedig az úttörő dizájn, a kompromisszumokat nem ismerő sportosság és a dinamikus elegancia különleges elegye.

AMIKOR AZ ASZFALT VÖRÖS SZŐNYEGGÉ VÁLIK.A BMW 6-os Gran Coupé dizájnja.

A tökély lenyűgöz, míg az ellentétek ellenállhatatlan vonzerőt gyakorolnak – együttesen pedig különleges aurát vonnak a BMW 6-os Gran Coupé köré. A jármű könnyed kombinációja egy limuzinnak és egy sportkupénak – vagyis két olyan járműkoncepciónak, amelyek elméletileg teljesen különböznek egymástól. A BMW 6-os Gran Coupé luxusautós jellege éppen annyira nyilvánvaló, mint innovatív mivolta, emellett azt egyszerre jellemzi hatékonyság és dinamizmus. Az eredmény pedig az úttörő dizájn, a kompromisszumokat nem ismerő sportosság és a dinamikus elegancia különleges elegye.

KÜLSŐ DIZÁJN.

Az orr-részen induló, két markáns vonal kiszélesedik a nyúlánk motorháztetőn, hogy aztán szélvédőnél felfusson a tetőre, majd az izmos farba olvadjon. Az autó oldalán látható, látványosan megformált karaktervonalak lenyűgöző fény-árnyék játékot hoznak létre, ami még inkább kiemeli a BMW 6-os Gran Coupé exkluzivitását és dinamikus eleganciáját.
A krómozott kipufogók, külső tükörházak és vesék elegáns, sportos megjelenéssel ruházzák fel az autót. A vesék a korábbiakhoz képest ritkított, rendkívül extravagáns formájú hosszanti rácselemei, valamint az újratervezett első lökhárító nagyméretű légbeömlői vizuálisan még tekintélyesebb méretűvé teszik a járművet. Az útra fókuszáló LED-es fényszórók a kiválóság igazi jelzőfényei. Mindez az új külső színekkel – például a képen látható Frozen briliáns fehér metálfényezéssel – kiegészítve lenyűgöző megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Magával ragadó elegancia.

Tekintse meg a BMW 6-os Gran Coupé dizájnját bemutató filmet.

ADAPTÍV LED-ES FÉNYSZÓRÓK.

A távolságifényszóró-asszisztenssel ellátott adaptív LED-es fényszórók automatikusan változtatják a fényelosztást a haladási sebességnek megfelelően, ezáltal dinamikusan igazodnak az autó előtti út jellegzetességeihez. Az első lámpák amellett, hogy a házukban van elhelyezve az irányjelző és a nappali menetfény, magában foglalják változó városi és autópályás fényelosztást biztosító adaptív fényszóró funkciót, a kanyarfényeket, valamint a BMW Selective Beam rendszert (vakításmentes távolságifényszóró-asszisztens), amely szükség szerint váltogat a tompított és a távolsági fényszóró között. Mindennek köszönhetően bármilyen viszonyok között garantált az út tökéletes megvilágítása.
Sötétben haladva a vezető messzire belát a kanyarokba, amint elfordítja a kormánykereket. Az autó melletti terület jobb láthatósága érdekében a kanyarfények azonnal aktiválódnak, amint a vezető bekapcsolja az irányjelzőt vagy elfordítja a kormányt – mindez akkor is megtörténik, ha az autó áll. Az adaptív fényszórók optimálisan világítják be a jármű környezetét, jelentősen fokozva ezzel a biztonságot.
Az, hogy a BMW Selective Beam rendszer lehetővé teszi a távolsági fényszóró folyamatos működését, optimális látási viszonyokat teremt éjszaka. A rendszer folyamatosan figyeli az elöl haladó vagy szemből érkező járműveket, és úgy állítja a távolsági fényszóró fénynyalábjának alakját, hogy ne vakítsa el a többi közlekedőt.

20 COLOS, MULTIKÜLLŐS 616 KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK.

20 COLOS, MULTIKÜLLŐS 616 KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK.

A 20 colos, multiküllős 616 könnyűfém keréktárcsák, amelyek elöl és hátul eltérő méretű, defekttűrő gumiabroncsokkal vannak ellátva, az autó sportos fénypontjait jelentik. De nem csak optikai értelemben – stabilan futnak és könnyűek, amivel számottevően hozzájárulnak a kiváló menettulajdonságokhoz. A vastag és vékony küllőket váltogató, rafinált kialakítás garantálja azt, hogy a fékek optimális mennyiségű hűtőlevegőhöz jussanak.

BELSŐ DIZÁJN.

A BMW 6-os Gran Coupé egy célra összpontosít: hogy a sportos eleganciát még exkluzívabb formában jelenítse meg. Ez egyértelműen tükröződik a belső térben is. A nyúlánk vonalak és a nagy gonddal megformált felületek a tágasság nagyszerű érzetét teremtik meg. Az exkluzív karaktert olyan opcionálisan rendelhető tételek teszik teljessé, mint a BMW Individual fehér kőris nemesfa belső díszbetétek vagy az Amaro barna színű, teljes BMW Individual bőrkárpit.
A vezetéssel kapcsolatos legfontosabb információk a nagy felbontású, szabadon álló, üvegkeretes, galvanizált házban elhelyezett központi kijelzőn jelennek meg. Az, hogy a kijelző és a keret összeolvad, látványra és tapintásra is rendkívül exkluzív. A középkonzol magasfényű Black Panel borítása rendkívül látványos. A sebesség-előválasztó kar és az iDrive Touch kontroller foglalatát kerámiabetét díszíti.
Bent az autóban a két külön formázott hátsó ülés kikapcsolódásra csábít. Amikor a középső kartámasz fel van hajtva, rövid utakon akár egy harmadik személy is utazhat hátul. Az újdonságok közé tartozik a Design Pure Experience és a Design Pure Excellence csomag. A csomagok az új, kibővített tartalmú, Cognac barna/Fekete vagy Elefántcsont fehér/Fekete színű exkluzív Nappa bőrkárpittal, illetve számtalan egyéb részletükkel még markánsabbá teszik az autó sportos vagy elegáns oldalát.

SZÍNEK ÉS ANYAGOK.

Míg az új Gleccser ezüst Jatoba metálfényezések a klasszikusabb vonalat képviselik, a szintén új Melbourne vörös és az új Sonic Speed kék fényezések a BMW 6-os Gran Coupé sportos karakterét domborítják ki.
Belül az új, kibővített tartalmú, exkluzív Elefántcsont fehér/Fekete vagy Cognac barna/Fekete Nappa bőrkárpit ragadja meg a tekintetet. A kárpit kontrasztvarrásával, valamint a háttámlán és az ülőlapon lévő rátétjeivel a sportos eleganciát luxus szintű esztétikummal ötvözi. A BMW Individual választékába tartozó Zongoralakk fekete belső díszítőelemek a kínálat kivételesen exkluzív darabjai.
A választék csúcsán a BMW Individual tételek állnak – ami hűen ki is fejeződik a különleges megjelenésben. Az itt látható BMW Individual Frozen briliáns fehér metálfény mellett tíz további fényezés – amelyek között öt metálfény található – érhető el. De Ön megteheti azt is, hogy BMW 6-os Gran Coupéja belső terét még kifinomultabbá teszi a BMW Individual legexkluzívabb bőrkárpitjával, a Merinóval.

BANG & OLUFSEN HIGH-END SURROUND SOUND SYSTEM HIFIRENDSZER.

Az új Dirac Dimensions jeladó-rendszernek köszönhetően a Bang & Olufsen High-end Surround Sound System hifirendszer nyitott és élénk atmoszférát teremt kivételes akusztikájával. A lenyűgöző hangzást 16 darab, 1200 Watt összteljesítményű hangszóró biztosítja, amelyek közül a központi hangsugárzó a műszerfalból emelkedik ki. A központi és a középhang-sugárzó ún. akusztikus lencse technológiával van ellátva, amely minden ülőhelyen ugyanolyan szintű hangzásélményt biztosít. A rendszer kétféle hangzásbeállítást kínál fel: a „Studio” módban a tökéletes hangminőségen van a hangsúly, az „Expanded” mód pedig virtuálisan egy nagyobb akusztikus teret hoz létre. Az audiovizuális élményt a hangszórók megvilágítása teszi teljessé.