IHLETŐ ERŐ.

A BMW 6-os Gran Coupé.

IHLETŐ ERŐ.

A BMW 6-os Gran Coupé.

IHLETŐ ERŐ.A BMW 6-os Gran Coupé.

Modell

BMW 650i Gran Coupé

Kombinált fogyasztás l/100 km

7,8–7,5

Kombinált CO2-kibocsátás g/km

182–174

Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra

4,6

Max. nyomaték (Nm / 1/perc)

650/2000–4500

Nyúlánk sziluett, látványos kerékjáratok és karaktervonalak, krómkeretek – a BMW 6-os Gran Coupé bátran mutatja meg, hogy mit is képvisel: eleganciát, exkluzivitást és különleges szellemiséget. A műszerfal válogatott anyagaival kényezteti a tekintetet. A látványt a finoman strukturált bőr és az ergonomikusan elrendezett kijelzők uralják. A BMW Individualtól származó exkluzív felszereltség segítségével pedig abszolút különlegessé tehető az utastér. A valóságos műalkotásnak tekinthető autó – a 4+1-es üléskoncepciónak köszönhetően – öt személy számára kínál helyet rövidebb utazások alkalmával. A modell ideális eszköz a díjnyertes, a BMW EfficientDynamics filozófia jegyében megalkotott BMW TwinPower Turbo motorok igazi erejének maradéktalan megtapasztalásához. A kamera- és az átfogó asszisztencia-rendszerek hasznos támogatást nyújtanak minden számításba jöhető vezetési helyzetben. Az eredmény: határtalan vezetési élmény tágas és kényelmes környezetben.

FEDEZZE FEL A BMW 6-OS GRAN COUPÉ-T.

Dizájn.

Az orr-részen induló, két markáns vonal kiszélesedik a nyúlánk motorháztetőn, hogy aztán szélvédőnél felfusson a tetőre, majd az izmos farba olvadjon. Az autó oldalán látható, látványosan megformált karaktervonalak lenyűgöző fény-árnyék játékot hoznak létre, ami még inkább kiemeli a BMW 6-os Gran Coupé exkluzivitását és dinamikus eleganciáját. A BMW 6-os Gran Coupé egy célra összpontosít: hogy a sportos eleganciát még exkluzívabb formában jelenítse meg. Ez egyértelműen tükröződik a belső térben is. A nyúlánk vonalak és a nagy gonddal megformált felületek a tágasság nagyszerű érzetét teremtik meg. Az exkluzív karaktert olyan opcionálisan rendelhető tételek teszik teljessé, mint a BMW Individual fehér kőris nemesfa belső díszbetétek vagy az Amaro barna színű, teljes BMW Individual bőrkárpit.

Kényelem.

Amíg a vezetőorientált műszerfal lehetővé teszi, hogy a sofőr kizárólag az útra koncentrálhasson, addig a hátul ülő utasok kényelmesen hátradőlhetnek az egyedileg formázott sportülésekben. A csúcsminőségű anyagokkal berendezett, és kitűnő hangsugárzó-rendszerrel ellátott belső tér mindegyik bent ülőt arrra csábítja, hogy gondtalanul lazítson. A számos, italok és kisebb tárgyak számára kialakított tárolóhely pedig bőséges helyet teremt az első osztályú vezetési élmény számára.

Felszereltség.

Stílusos megjelenés: a vásárlók három exkluzív dizájnvariáció – a Design Pure Excellence, a Design Pure Experience és az M sportcsomag – közül választhatnak. A BMW Individual további exkluzív lehetőségeket kínál. Az eredeti BMW tartozékok pedig a számos hasznos kiegészítővel még tovább bővítik a választékot.