ELSŐ BENYOMÁS: SPORTOS. MÁSODIK BENYOMÁS: TÖKÉLETES.

Kényelem a BMW 6-os Coupéban.

ELSŐ BENYOMÁS: SPORTOS. MÁSODIK BENYOMÁS: TÖKÉLETES.

Kényelem a BMW 6-os Coupéban.

ELSŐ BENYOMÁS: SPORTOS. MÁSODIK BENYOMÁS: TÖKÉLETES.Kényelem a BMW 6-os Coupéban.

Kéz a kormányon, egy rövid pillantás a műszerekre, és már készen is áll. A BMW 6-os Coupé célja egyértelmű: maximálisan sportos érzet stílusos környezetben. Minden műszer a vezető felé néz és magától értetődően könnyen kezelhető. A funkcionalitás és a sportos dizájn tökéletes összhangban vannak. A BMW 6-os Coupéval egy sportautó minden előnyét élvezheti anélkül, hogy közben lemondana a kivételes kényelemről.

MULTIFUNKCIÓS MŰSZERFAL.

MULTIFUNKCIÓS MŰSZERFAL.

A Black Panel technológiás, 10,25” átmérőjű, multifunkciós műszerfal lenyűgöző vizuális megjelenítéssel fűszerezi a vezetési élményt.
Azzal, hogy mindig a releváns információkat jeleníti meg, segíti a vezetőt abban, hogy az útra összpontosíthasson.
Három különböző, speciális karakterisztikával rendelkező mód – amelyek mindegyikének megvan a maga színsémája és sajátos grafikai stílusa – jeleníthető meg a műszerfalon: ezek a COMFORT, az ECO PRO és a SPORT módok. Míg a COMFORT mód kijelzése nagyrészt megtartotta a hagyományos jellegzetességeket, addig az ECO PRO módban a kék színek dominálnak, és látható a műszerfalon az új EfficientDynamics, valamint a bónusz hatótávolság-kijelző is, mely utóbbiak a lehető legtakarékosabb vezetési stílus megvalósításában segítik a vezetőt. A piros árnyalatú színekről megismerhető SPORT módban ezzel szemben a motor teljesítményére utaló kijelzők jelennek meg.
A multifunkciós műszerfalra a navigációs információk – köztük a Route-Ahead asszisztens tippjei – is lehívhatók, de megjeleníthetők a szórakoztató és a telefonfunkciók is.

TÁGASSÁG.

A BMW 6-os Coupé belső tere megfelel a sportosság és a luxus iránt támasztott legmagasabb igényeknek is. A sportülések, amelyeket kitűnő minőségű bőrkárpit borít, tökéletesen illeszkednek az összképbe.
Ugyanez vonatkozik a középső kartámaszra is, amelynek tároló rekeszei ideálisak különféle kisebb tárgyak elhelyezésére. A 460 literes csomagtérben pedig olyan nagyméretű poggyászok is elférnek, mint a sport- vagy utazótáskák. A középkonzolon pohártartók is helyet kaptak.

VEZETŐORIENTÁLTSÁG.

A sportos vezetés megköveteli a gyors reakcióidőt: a BMW 6-os Coupéban ezért minden kapcsoló, minden kijelző és minden kezelőszerv pontosan ott van, ahol Ön ösztönösen keresné azokat.
A kormánykeréktől balra a vezetőt segítő rendszerek, illetve a világítás kapcsolóit találja, közvetlenül Ön előtt pedig ott a műszeregység, amely a vezetéssel és a biztonsággal kapcsolatos összes információt megjeleníti – utóbbiak akár a szélvédőre is kivetíthetők az opcionális BMW Head-Up Display segítségével.
A vezető előtt, jobbra helyezkedik el a szabadon álló, 10,25” méretű, színes kijelző. Alul ott vannak a „kedvencek” gombok, amelyeknek funkciója szabadon határozható meg, illetve azok az egyes beállítások közvetlen elérésére is beprogramozhatók. A „kedvencek” gombok alatt a klímaberendezés kezelőszervei kaptak helyet.
A sebesség-előválasztó kar és a Driving Experience szabályozás panelje a középkonzolon találhatók – közvetlenül egymás mellett, a vezetőnek kézre eső helyen. Mellettük – a vezető és az első utas számára egyaránt jól elérhető helyen – van az iDrive Touch kontroller.

KOMFORT BEJUTÁS RENDSZER.

KOMFORT BEJUTÁS RENDSZER.

Innovatív és kényelmesen használható – a komfort bejutás rendszer a kulcs kézbe vétele nélkül teszi lehetővé az ajtók nyitását és zárását, illetve a motor beindítását.
A kulcsot – amely a nadrágzsebben vagy az aktatáskában is lehet – automatikusan felismeri rendszer, amint az az autó közelébe kerül. Az ajtózárak automatikus kireteszelődése után a vezető azonnal beszállhat, és már indíthatja is a motort a Start/Stop gombbal. A kulcsazonosítás biztosítja a megbízható működést.

KIEGÉSZÍTŐ FŰTÉS.

KIEGÉSZÍTŐ FŰTÉS.

Az időzítő funkcióval ellátott kiegészítő fűtés segítségével hideg időben, leállított motor mellett a kívánt hőmérsékletre fűthető fel az utascella. A felszereltség mindemellett megakadályozza az ablakok jegesedését és párásodását is.

A kiegészítő fűtés a külön megvásárolható távvezérlő, a BMW Connected applikáció vagy az iDrive kontroller segítségével aktiválható és szabályozható. A berendezés a hőt egy vízmelegítő eszköz segítségével állítja elő, amely a működéséhez szükséges energiát a jármű üzemanyagellátó rendszeréből meríti. A kiegészítő fűtés a hideg motort is előmelegíti, így annak csökken a fogyasztása a bemelegedési fázis során. A berendezés automatikusan aktiválódik az előre beprogramozott időben, amennyiben a külső hőmérséklet nem éri a 15°C-ot. Manuális bekapcsolásra bármilyen hőmérsékleten lehetőség van. Melegebb időben a szellőztető funkció kellemesen hűti a belső teret.