GARANTÁLT A TÖKÉLETES MEGJELENÉS.

A BMW 6-os Coupé felszereltsége.

GARANTÁLT A TÖKÉLETES MEGJELENÉS.

A BMW 6-os Coupé felszereltsége.

Dinamikus, kihívó és elegáns - exkluzív felszereltségével a BMW 6-os Coupé minden figyelmet megérdemel: M sportcsomag, Design Pure Experience és Design Pure Excellence felszereltségi csomagok. Ezeken felül a BMW Individual kínálatában számos olyan választási lehetőséget talál, amelyekkel BMW 6-os Coupéját még különlegesebbé és egyedibbé teheti. Az eredeti BMW tartozékoknak köszönhetően az autó tökéletesen felkészíthető a mindennapi használat során felmerülő egyéni igényekre.

GARANTÁLT A TÖKÉLETES MEGJELENÉS.A BMW 6-os Coupé felszereltsége.

Dinamikus, kihívó és elegáns - exkluzív felszereltségével a BMW 6-os Coupé minden figyelmet megérdemel: M sportcsomag, Design Pure Experience és Design Pure Excellence felszereltségi csomagok. Ezeken felül a BMW Individual kínálatában számos olyan választási lehetőséget talál, amelyekkel BMW 6-os Coupéját még különlegesebbé és egyedibbé teheti. Az eredeti BMW tartozékoknak köszönhetően az autó tökéletesen felkészíthető a mindennapi használat során felmerülő egyéni igényekre.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

A Design Pure Experience felszereltségi csomag dinamikus, sportos aurát von BMW 6-os Coupéja köré. Kiemelt látványosságok: a magasfényű fekete vesék és az opcionális, 20 colos, multiküllős 616 könnyűfém keréktárcsák. A dizájnt a feketére fényezett külső elemek, illetve a belső téri, indirekt fényforrások teszik teljessé.

 • Külső

  A Design Pure Experience csomag a BMW Individual magasfényű Shadow Line külső elemekkel, és egyéb sötét színű, sportos extrákkal teszi még látványosabbá az autó sportos külsejét: fekete oldalsó légbeömlők, az elülső oldalukon magasfényű feketére fényezett hosszanti rácselemek, magasfényű fekete hátsó díszbetét és fekete króm kipufogó. Az orr-rész dinamikus megjelenését a LED-es ködlámpák emelik ki. Profilból az opcionálisan rendelhető, sportos és luxus 20 colos, multiküllős 616 könnyűfém keréktárcsák a legfeltűnőbbek.
  A Melbourne vörös metál mellett ez a dizájncsomag kombinálható bármely BMW és BMW Individual festéssel. A 20 colos BMW könnyűfém keréktárcsák és a BMW Individual teljes kerékkínálata is elérhető.

 • Belső tér

  A Design Pure Experience felszereltségi csomag sportos, ugyanakkor elegáns atmoszférával ruházza fel az utasteret az exkluzív, Cognac/fekete Nappa bőrkárpit és a Fineline nemesfa belső díszbetétek segítségével. A számos LED-es fényforrás, illetve a megvilágított ajtóküszöbök méginkább ráerősítenek a luxus atmoszférára.
  A dizájncsomag bármely BMW Individual bőrkárpittal konfigurálható, és elérhető hozzá a nyár nemesfa, illetve bármelyik belső díszbetét.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

A Design Pure Excellence felszereltségi csomag jóvoltából Ön még több exkluzív részlettel gazdagíthatja a BMW 6-os Coupéját. A csomag elemeit, köztük a 19 colos, V-küllős 366 könnyűfém keréktárcsákat, valamint a szürke színű, erezett nyár nemesfa belső díszbetéteket a BMW dizájnerei a legnagyobb gondossággal válogatták és hangolták össze – úgy kívül, mint belül.

 • Külső

  A Design Pure Excellence felszereltségi csomag külső elemei közé tartozó opcionális, 19 colos, V-küllős 366 könnyűfém keréktárcsák hangsúlyosan luxus jellegűek. A B-oszlopok, valamint külső tükrök házainak és tartóinak magasfényű Fekete fényezése viszont sportosságot visz az összképbe.
  A modern, LED-es ködlámpák a járműben található, számtalan izgalmas technológiára utalnak. A Design Pure Excellence külső felszereltségi csomag egy metálfényezést tartalmaz. A dizájncsomag azonban természetesen bármilyen egyéb, a BMW és a BMW Individual kollekcióba tartozó fényezéssel és keréktárcsával konfigurálható.

 • Belső tér

  A Design Pure Excellence felszereltségi csomag luxus atmoszférát teremt a belső térben, amely még érzékletesebbé válik a számos, LED-es fényforrásnak köszönhetően.
  A kibővített tartalmú, Elefántcsont fehér/Fekete (bikolor) Nappa bőrkárpitot és a kontrasztos varrást gyönyörű módon egészíti ki a bőrrel borított műszerfal, amelyen a szürke nyár nemesfa díszbetét teremt finom kontrasztot. Az egyes kezelőszervek – például a sebességváltó kar, az iDrive kontroller, valamint az audio-berendezés, illetve a klímaberendezés gombjai – körül lévő kerámiafoglalatok extravagáns vonással fűszerezik az összhatást. A felszereltségi csomagot a megvilágított küszöbök teszik teljessé.
  Az említett tételek mellett elérhető többek között a kibővített tartalmú, kontrasztos varrású, Cognac/Fekete színű (bikolor), exkluzív Nappa bőrkárpit, az összes fajta BMW Individual bőrkárpit, a barna színű Fineline nemesfa, illetve a BMW Individual választékába tartozó belső díszbetétek is.

M SPORTCSOMAG.

Az M sportcsomag egy kompromisszumokat nem ismerő atlétává teszi BMW 6-os Coupéját. A csomag elemei között minden megtalálható, ami a maximális dinamizmushoz, a sportos dizájnhoz és az adrenalin áradásához szükséges.

 • Külső

  Az M Sport csomag külső elemei:

  •  M Aerodinamikai csomag a karosszéria színére fényezett első köténnyel és oldalküszöbökkel, hátsó lökhárító Dark Shadow metál fényezésű diffúzorbetéttel
  •  LED-es ködlámpák
  •  19'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 351 M, eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul, alternatívaként 20” M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 703 M, elöl és hátul eltérő méretű defekttűrő gumiabroncsokkal
  •  BMW Individual magasfényű Shadow Line
  •  „M” felirat mind a két oldalon
  •  Kipufogók sötét Króm bevonattal
  •  Carbon fekete exkluzív fényezés; további fényezések is elérhetők
  •  Feketére fényezett féknyergek
 • Belső tér

  Az M Sport csomag belső elemei:

  •  M ajtóküszöb-borítások, M lábtámasz a vezető oldalán
  •  Sportülések elöl Antracit színű Nappa Alcantara/bőr kárpitozással; további kárpitok is elérhetők
  •  Multifunkciós M bőrkormány
  •  BMW Individual tetőkárpit Antracit színben, alternatívaként BMW Individual Alcantara vagy Antracit színű Alcantara tetőkárpit
  •  Aluminium Hexagon belső díszítőelemek, alternatívaként Karbonszálas belső díszítőelemek; további belső díszítőelemek is elérhetők

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Gazdagítsa további sportos vonásokkal BMW 6-os Coupéját, vagy tegye azt még jobban használhatóvá a mindennapokban. Az eredeti BMW tartozékok választékában bőségesen talál mindehhez kitűnő minőségű és praktikus kiegészítőket.

 • Könnyűfém keréktárcsák

  A BMW M Performance választékába tartozó minőségi, 20 colos, V-küllős 464 M könnyűfém keréktárcsák vonzó, bikolor Ferric szürke színűek, külső felületük polírozott vagy fényes Liquid feketére fényezett.

  Mindkét változat látható kerékcsavarokkal rendelkezik, emellett azok elöl-hátul eltérő méretű defekttűrő gumiabroncsokkal, M logóval és teljes RDC-szettel (abroncsnyomás-ellenőrző) is el vannak látva. A keréktárcsák elöl 8,5J x 20, hátul 9J x 20, az abroncsok pedig elöl 245/35 R20 95Y RSC, hátul 275/30 R20 97Y RSC méretűek.

  A kitűnő minőségű, 20 colos, BMW M Performance V-küllős 464 M könnyűfém keréktárcsák izgalmas bikolor Ferric szürke színűek, külső felületük pedig polírozott vagy fényes Liquid fekete. Mindkét változat látható kerékcsavarokkal és M-logóval rendelkezik, emellett azok elöl-hátul eltérő méretű defekttűrő gumiabroncsokkal és teljes RDC-szettel (abroncsnyomás-ellenőrző) is el vannak látva. A keréktárcsák elöl 8,5J x 20, hátul 9J x 20, az abroncsok pedig elöl 245/35 R20 95Y RSC, hátul 275/30 R20 97Y RSC méretűek.

 • M Performance felszereltség

  A 100 százalékban karbon szálas műanyagból előállított BMW M Performance külső tükörházakat gondos kézi munkával készítik. A látványos tartozékok kiemelik az autó high-tech jellegét. Dinamikus dizájnjuk látványos, fokozottan prémium jellegű megjelenést biztosít az autónak, mindemellett egyénien sportos vonással gazdagítják az összképet.
  Rendkívüli kifejezőerő: a fekete BMW M vesék krómozott hosszanti rácselemekkel és magasfényű fekete kerettel rendelkeznek. Kiemelik az autó orr-részének dinamikus és elegáns karakterét – letisztult módon, látványosan és sajátságosan egyedien.

 • Információ és kommunikáció

  A Basic snap-in adapter segítségével számos Apple iPhone™ modell rögzíthető és tölthető az autóban. A Music, a Media és a Connect snap-in adaptereknek köszönhetően a telefonon tárolt zeneszámok az autóban is lejátszhatók a BMW audiorendszerén keresztül.
  Az Apple iPad™ 2, 3 vagy 4 típusú készülékekhez kifejlesztett tartó – amely stabilan tartja az eszközt – pozíciója szabadon változtatható a 360°-ban elfordítható keretnek és a szabályozható állásszögnek köszönhetően. A tartó egyszerűen a Travel & Comfort rendszer alaptartójához illeszthető (amely külön vásárolható meg).

BMW INDIVIDUAL.

Különleges karakter, amely még a legapróbb részletekből is sugárzik – ez a valódi exkluzivitás. Fejezze ki maradéktalanul tökélyre való törekvését a BMW 6-os Coupéhoz elérhető BMW Individual felszereltségekkel.

BMW Individual.

 • BMW Individual - a külső

  A dinamizmus és a markáns egyéniség erőt sugárzó elegye – a BMW 6-os Coupé a lenyűgöző BMW Individual Rubint fekete metál fényezéssel.
  A milliónyi pigmentről visszaverődő fény jóvoltából a felület intenzíven ragyog, a színe pedig – a nézőponttól és a fény beesési szögétől függően – a sötétvöröstől a padlizsán liláig terjedő árnyalatokban játszik. Az elegáns, egyúttal karakteresen egyedi megjelenést tökéletesen egészítik ki a látványos, klasszikus dizájnnal rendelkező, 19 colos, V-küllős 374 I könnyűfém keréktárcsák. Ezeket méretben már csak a 20 colos, V-küllős 349 l könnyűfém keréktárcsák körözik le.
  De akármelyik színt is választja a tizenegy BMW Individual fényezés közül, az fényesen juttatja majd érvényre az Ön egyéni stílusát.

 • BMW Individual - a belső

  Egy belső tér egyenesen az álmok világából. A BMW Individual felszereltségekkel gazdagított BMW 6-os Coupé valóra váltja ezeket az álmokat.

  A bársonyos tapintású, Platina színű BMW Individual Merino teljes bőrkárpit és a színben hozzá illő Alcantara tetőkárpit együttesével tökéletesen harmonizálnak a bronzszínű Platán nemesfa belső díszbetétek a maguk meleg tónusú, sötétbarnás árnyalatukkal és elegánsan szemcsézett felületükkel. Az utastér természetesen nemcsak a színeivel nyűgöz le – hanem mindenekelőtt az anyagok minőségével és a részletek kidolgozottságával. A számos felületen megtalálható természetes, puha Merino bőrkárpitot például elegáns varrás és kontrasztos színű szegés teszi még exkluzívabbá. Az eredmény: korábban soha nem tapasztalt szintű minőség. Mindez igazi érzéki tökéllyé áll össze, amelyre a koronát a bőrkormány teszi fel a maga precízen odaillesztett fabetétjeivel, amelyeknek anyaga megegyezik az adott BMW Individual belső díszítőelemeivel.

  Ez a kombináció azonban csak egy a számtalan lehetőség közül, amelyeket a BMW Individual Kollekció kínál. A további színekkel, díszítőelemekkel és nemesfa betétekkel ugyancsak szabadon fejezheti ki személyiségét.

 • BMW Individual Kompozíció

  A jó ízlés jutalma a BMW Individual Kompozíció. Az összeállításhoz, amely a BMW Individual teljes bőrkárpitok valamelyikéből, egy elegáns belső díszbetétből, illetve egy további BMW Individual felszereltségből áll, igen vonzó áron juthat hozzá.