MAGA A TÖKÉLY. MINDEN LÁTÓSZÖGBŐL.

A BMW 6-os Coupé dizájnja.

MAGA A TÖKÉLY. MINDEN LÁTÓSZÖGBŐL.

A BMW 6-os Coupé dizájnja.

Külseje könnyed és áramvonalas. A belsejében gondosan válogatott anyagok teremtenek exkluzív hangulatot. A BMW 6-os Coupé minden porcikájából sugárzik a sportosság és az elegancia. A start gomb megnyomására életre kel versenyautós temperamentuma, mely fölött a bőr kormány tökéletes ellenőrzést gyakorol. Egy kulturált sportautó, amely egyedülálló vezetési élményt ígér, és csak arra vár, hogy Ön mindezt átadhassa Önnek.

MAGA A TÖKÉLY. MINDEN LÁTÓSZÖGBŐL.A BMW 6-os Coupé dizájnja.

Külseje könnyed és áramvonalas. A belsejében gondosan válogatott anyagok teremtenek exkluzív hangulatot. A BMW 6-os Coupé minden porcikájából sugárzik a sportosság és az elegancia. A start gomb megnyomására életre kel versenyautós temperamentuma, mely fölött a bőr kormány tökéletes ellenőrzést gyakorol. Egy kulturált sportautó, amely egyedülálló vezetési élményt ígér, és csak arra vár, hogy Ön mindezt átadhassa Önnek.

KÜLSŐ DIZÁJN.

A BMW 6-os Coupé éppen annyira kecses, mint erőteljes megjelenésű. Látványát kívülről a tiszta kontúrok és a magabiztosságot sugárzó felületek határozzák meg. Amennyiben az autót felszerelik az M sportcsomaggal, a terjedelmes légbeömlők és a látványos kipufogók még inkább kihangsúlyozzák annak sportosságát. Az orr-részt a kilenc fényes rácselemmel rendelkező, LED-es első fényszóróktól övezett vesék uralják. A széles kerékjárati ívek és a tekintetet befelé terelő lámpák hátulról az úthoz simulónak és izmosnak láttatják az autót. Összességében a fent említett részletek csak ráerősítenek az első benyomásra: ez az elegáns kupé egyszerűen alig várja, hogy rávesse magát az utakra.

ÚJ SZEMÉLYISÉG. SZÍN- ÉS ANYAGVÁLASZTÉK.

Csak a karaktere szabhat határokat: válassza a Gleccser ezüst vagy a sötét Jatoba metál fényezést, hogy BMW 6-os Coupé-ját elegánsan atletikus megjelenéssel ruházza fel. A Melbourne vörös és az új Sonic Speed Blue metálfényezés viszont ízig-vérig sportossá teszik a látványt.

Az Ön választási szabadsága az utastér esetében is ugyanígy fennáll: a bikolor kivitelű, kibővített tartalmú, Elefántcsont fehér/Fekete színű elemekkel ellátott, exkluzív Nappa bőrkárpit például igen markáns karaktert ad a belső térnek. A részletek pedig egyebek mellett a Fineline barna vagy a nyár nemesfa belső díszítőelemekkel finomíthatók még tovább.

A BMW Individual választéka az abszolút exkluzivitást testesíti meg. A belső teret az olyan felszereltségi tételek teszik még kifinomultabbá, mint a Zongoralakk fekete belső díszítőelemek vagy a Platina, illetve Champagne színű, BMW Individual Merino teljes bőrkárpit – a külső esetében pedig az alapválasztékon felül nem kevesebb mint tizenegy fényezés közül választhat a vásárló.

  • Az új külső szín, Sonic Speed Blue metálfényezés

    Az új Sonic Speed Blue metál színnel gazdagítja a BMW 6-os Coupé személyiségét. Dinamikus jellegével a fényezés kiemeli a jármű markáns kontúrjait, és ezáltal különlegesen magabiztos fellépést biztosít. Az új Sonic Speed kék metál fényezés várhatóan 2017 márciusától lesz elérhető.

  • Az új 20” méretű, bikolor kivitelű 703 M duplaküllős könnyűfém keréktárcsák

    Az új 20 colos, bikolor kivitelű duplaküllős 703 M könnyűfém keréktárcsákkal felvértezve a BMW 6-os Coupé letaglózóan fölényes jelenséggé válik. A két színt alkalmazó kerekek az 5 darab, elülső felületükön polírozott Orbit szürke, belső peremükön pedig matt fekete dupla küllő jóvoltából különleges mélységi hatással rendelkeznek, aminek köszönhetően mind álló helyzetben, mind pedig mozgás közben rendkívül dinamikus vonással gazdagítják az autót. Az új könnyűfém keréktárcsa várhatóan 2017 márciusától lesz elérhető, kizárólag az M Sport csomag részeként.

  • Karbonszálas belső díszítőelem

    A karbonszálas belső díszítőelem kiemeli a BMW 6-os Coupé sportos génjeit. Az alkalmazott, letisztultságot sugárzó anyagok high-tech atmoszférát teremtenek. A fekete színű felület egyszersmind izgalmasan vonzó fényeffektust kelt és remekül harmonizál a ruganyosan puha, exkluzív Nappa bőrkárpittal. Mindemellett pedig a karbont kimagasló szilárdság és extrém módon alacsony tömeg jellemzi. Az új karbonszálas belső díszítőelem várhatóan 2017 márciusától érhető el.

ADAPTÍV LED-ES FÉNYSZÓRÓK.

A távolságifényszóró-asszisztenssel ellátott LED-es fényszórók automatikusan változtatják a fényelosztást a haladási sebességnek megfelelően, ezáltal dinamikusan igazodnak az autó előtti út jellegzetességeihez.
Az első lámpák amellett, hogy a házukban van elhelyezve az irányjelző és a nappali menetfény, magában foglalják változó városi és autópályás fényelosztást biztosító adaptív fényszóró funkciót, a kanyarfényeket, valamint a BMW Selective Beam rendszert (vakításmentes távolságifényszóró-asszisztens), amely szükség szerint váltogat a tompított és a távolsági fényszóró között. Mindennek köszönhetően bármilyen viszonyok között garantált az út tökéletes megvilágítása.
Sötétben haladva a vezető messzire belát a kanyarokba, amint elfordítja a kormánykereket. Az autó melletti terület jobb láthatósága érdekében a kanyarfények azonnal aktiválódnak, amint a vezető bekapcsolja az irányjelzőt vagy elfordítja a kormányt – mindez akkor is megtörténik, ha az autó áll. Az adaptív fényszórók optimálisan világítják be a jármű környezetét, jelentősen fokozva ezzel a biztonságot.
Az, hogy a BMW Selective Beam rendszer lehetővé teszi a távolsági fényszóró folyamatos működését, optimális látási viszonyokat teremt éjszaka. A rendszer folyamatosan figyeli az elöl haladó vagy szemből érkező járműveket, és úgy állítja a távolsági fényszóró fénynyalábjának alakját, hogy ne vakítsa el a többi közlekedőt.

BELSŐ DIZÁJN.

A legfontosabb műszerfali kijelzők és kezelőszervek a vezető felé fordulnak, így az mindig a helyzet tökéletes ura maradhat – ahogy az egy sportkupé esetében elengedhetetlen is.
A nagyvonalúan méretezett felületek és a letisztult vonalak aprólékosan kidolgozott műszerekkel és csúcsminőségű anyagokkal keverednek, ami exkluzív, minden érzékszervre nagy hatást gyakorló benyomást kelt. A nagy felbontású, keret nélküli, üveggel borított, galvanizált foglalatú, a műszerfal felett szabadon álló központi kijelző briliáns minőségben jeleníti meg a fontos információkat – még erős nappali fényben is. A középkonzol Black Panel kialakítása még tovább fokozza a kifinomult belső tér prémium jellegét. A sebesség-előválasztó kar és az iDrive kontroller foglalata kerámiadíszítést kapott.
Az ülések mindegyike nagyméretű és ergonómiailag optimálisan kialakított. Az műszerfalat, a középkonzolt, valamint az ajtók felső részét és az oldalpaneleket kitűnő minőségű, exkluzív, kibővített tartalmú, kontrasztos varrású Nappa bőrkárpit borítja. Az utastér saját ízlésre szabását a válogatott nemesfa vagy a hűvös tapintású alumínium belső díszbetétek teszik még könnyebbé.

BANG & OLUFSEN HIGH-END SURROUND HIFIRENDSZER.

Az új Dirac Dimensions jeladó-rendszernek köszönhetően a Bang & Olufsen High-end Surround Sound System hifirendszer nyitott és élénk atmoszférát teremt kivételes akusztikájával. A lenyűgöző hangzást 16 darab, 1200 Watt összteljesítményű hangszóró biztosítja, amelyek közül a központi hangsugárzó a műszerfalból emelkedik ki. A központi és a középhangsugárzó ún. akusztikus lencse technológiával van ellátva, amely minden ülőhelyen ugyanolyan szintű hangzásélményt biztosít. A rendszer kétféle hangzásbeállítást kínál fel: a „Studio” módban a tökéletes hangminőségen van a hangsúly, az „Expanded” mód pedig virtuálisan egy nagyobb akusztikus teret hoz létre. Az audiovizuális élményt a hangszórók megvilágítása teszi teljessé.