VIGYÁZZ, KÉSZ, RAJT.

Az új BMW 6-os Coupé.

VIGYÁZZ, KÉSZ, RAJT.

Az új BMW 6-os Coupé.

VIGYÁZZ, KÉSZ, RAJT.Az új BMW 6-os Coupé.

Modell

BMW 650i Coupe

Fogyasztás (kombinált) (l/100 km)

8,8–8,6

CO2-kibocsátás (g/km)

206–199

Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra

4,6

Max. nyomaték (Nm / 1/perc)

650/2000–4500

Hosszú motorháztető, rövid túlnyúlások és a farig elegánsan húzódó tető – a BMW 6-os Coupé egy kétajtós sportoló, amelyet ellenállhatatlanul elegáns aura vesz körbe. A külső által ígért minőség belül is folytatódik. A bővített funkciókat kínáló, exkluzív bikolor Nappa bőrkárpit, a kitűnő minőségű nemesfa díszbetétek és a finom, kontrasztos varrás prémium atmoszférát teremtenek. Három erős, finoman járó BMW EfficientDynamics erőforrás közül választhatnak a vásárlók: a BMW TwinPower Turbo hathengeres soros benzinmotor, a BMW TwinPower Turbo nyolchengeres benzinmotor és a BMW TwinPower Turbo hathengeres dízelmotor közül. A BMW ConnectedDrive olyan innovációi, mint a Head-Up Display vagy a Driving Assistant Plus még ebben az exkluzív járműkategóriában is mértékadónak számítanak.

A BMW 6-OS COUPÉ FELFEDEZÉSE.

Dizájn.

A BMW 6-os Coupé éppen annyira kecses, mint amennyire erőteljes megjelenésű. Külsejét tiszta kontúrok és a magabiztosságot sugárzó felületek határozzák meg. Amennyiben az autót felszerelik az M sportcsomaggal, a terjedelmes légbeömlők és a látványos kipufogók még inkább kihangsúlyozzák annak sportosságát. Az orr-részt a kilenc fényes rácselemmel rendelkező, LED-es első fényszóróktól övezett vesék uralják. A legfontosabb műszerfali kijelzők és kezelőszervek a vezető felé fordulnak, aki így mindig a helyzet tökéletes ura maradhat – ahogy az egy sportkupé esetében elengedhetetlen is. A nagyvonalúan méretezett felületek és a letisztult vonalak aprólékosan kidolgozott műszerekkel és csúcsminőségű anyagokkal keverednek, ami exkluzív, minden érzékszervre nagy hatást gyakorló benyomást kelt.

Dinamizmus és hatékonyság.

Amikor a sportkipufogók erőteljes hangja eléri a dobhártyáit, rögtön világossá válik, hogy mivel is van dolga: a BMW 6-os Coupéban a nagy nyomatékú motorok, valamint a kiválóan megtervezett futómű és erőátviteli technológiák együtt tökéletes vezetési élményt nyújtanak. A Launch Control egyszerre gondoskodik az autó maximális gyorsulásáról és az Ön pulzusszámának emeléséről. A mindennapi használat során a BMW EfficientDynamics kifinomult technológiájának köszönhetően Ön biztos lehet benne, hogy vezetés közben az autó nem fogyaszt többet, mint amennyi elengedhetetlenül szükséges.

Felszereltség.

Dinamikus, kihívó és elegáns - exkluzív felszereltségével a BMW 6-os Coupé minden figyelmet megérdemel: M sportcsomag, Design Pure Experience és Design Pure Excellence felszereltségi csomagok. Ezeken felül a BMW Individual kínálatában számos olyan választási lehetőséget talál, amelyekkel BMW 6-os Coupéját még különlegesebbé és egyedibbé teheti. Az eredeti BMW tartozékoknak köszönhetően az autó tökéletesen felkészíthető a mindennapi használat során felmerülő egyéni igényekre.