A TITOK NYITJA: AZ EREDETI STÍLUS.

A BMW 6-os Cabrio felszereltsége.

A TITOK NYITJA: AZ EREDETI STÍLUS.

A BMW 6-os Cabrio felszereltsége.

A BMW 6-os Cabrio rendelkezik mindennel, amire Önnek csak szüksége lehet ahhoz, hogy jól érezhesse magát a kifinomult atmoszférájú környezetben. Többféle felszereltségi csomag áll rendelkezésére. A Design Pure Experience és a Design Pure Excellence változat, illetve az M sportcsomag lehetővé teszik, hogy Ön teljes mértékben saját ízléséhez szabja autóját, amelyet így még inkább a sajátjának érezhet. A BMW Individual felszereltségekkel pedig még egyénibb és exkluzívabb vonással ruházhatja fel autóját.

A TITOK NYITJA: AZ EREDETI STÍLUS.A BMW 6-os Cabrio felszereltsége.

A BMW 6-os Cabrio rendelkezik mindennel, amire Önnek csak szüksége lehet ahhoz, hogy jól érezhesse magát a kifinomult atmoszférájú környezetben. Többféle felszereltségi csomag áll rendelkezésére. A Design Pure Experience és a Design Pure Excellence változat, illetve az M sportcsomag lehetővé teszik, hogy Ön teljes mértékben saját ízléséhez szabja autóját, amelyet így még inkább a sajátjának érezhet. A BMW Individual felszereltségekkel pedig még egyénibb és exkluzívabb vonással ruházhatja fel autóját.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

A 20 colos, multiküllős 616 típusú könnyűfém keréktárcsák és a magasfényű fekete vesék üzenete egyértelmű: a Design Pure Experience felszereltségi csomag a sportos szellem kifejezésére szolgál. A BMW 6-os Cabrio elegáns megjelenését kívül a fekete króm borítású kipufogó, belül pedig a számos, közvetett megvilágítást biztosító LED-es fényforrás teszi teljessé.

 • Külső

  A Design Pure Experience az atlétikus karosszériát BMW Individual magas fényű Shadow Line-nal és kölönböző sötét színű, sportos extrákkal látja el. A látványos felszereltségi elemek közé tartoznak többek között az oldalsó légbeömlők, az elülső oldalukon magasfényű feketére fényezett hosszanti rácselemek, a magasfényű fekete hátsó díszbetét és a fekete króm kipufogó. Az orr-rész dinamikus megjelenését a LED-es ködlámpák emelik ki. Profilból az opcionálisan rendelhető, sportos és luxus 20 colos, multiküllős 616 könnyűfém keréktárcsák a legfeltűnőbbek.
  A Melbourne vörös metálfényezés mellett a dizájncsomaghoz bármelyik BMW és BMW Individual külső fényezés is választható. A BMW 20 colos méretű, illetve egyéb keréktárcsák úgyszintén elérhetők a csomaghoz.

 • Belső tér

  A Design Pure Experience felszereltségi csomag sportos, ugyanakkor elegáns atmoszférával ruházza fel az utasteret az exkluzív, Cognac/fekete Nappa bőrkárpit és a Fineline nemesfa belső díszbetétek segítségével.
  A számos LED-es fényforrás, illetve a megvilágított ajtóküszöbök még inkább ráerősítenek a luxus atmoszférára.
  A dizájncsomag bármely BMW Individual bőrkárpittal konfigurálható, és elérhető hozzá a nyár nemesfa, illetve bármelyik belső díszbetét.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

A Design Pure Excellence felszereltségi csomag valami olyasmit kínál, amellyel talán a nyitott tetős autózás legstílusosabb módja valósítható meg. A csomag olyan elemei, mint a 19 colos, V-küllős 366 könnyűfém keréktárcsák, a belső teret ékesítő kerámiafoglalatok, valamint az időtlen, exkluzív Fehér/Fekete Nappa bőrkárpit rendkívüli eleganciával ruházzák fel a BMW 6-os Cabriót. Az egyes részleteket természetesen tökéletesen egymáshoz csiszolták a BMW dizájnerei.

 • Külső

  A Design Pure Excellence felszereltségi csomag külső elemei közé tartozó opcionális, 19 colos, V-küllős 366 könnyűfém keréktárcsák hangsúlyosan luxus jellegűek. A B-oszlopok, valamint külső tükrök házainak és talpainak magasfényű Fekete fényezése viszont sportosságot visz az összképbe. A modern, LED-es ködlámpák a járműben található, számtalan izgalmas technológiára utalnak.
  A Design Pure Excellence külső felszereltségi csomag egy metálfényezést tartalmaz. A dizájncsomag azonban természetesen bármilyen egyéb, a BMW és a BMW Individual kollekcióba tartozó fényezéssel és keréktárcsával konfigurálható.

 • Belső tér

  A Design Pure Excellence felszereltségi csomag luxus atmoszférát teremt a belső térben, amely még érzékletesebbé válik a számos, LED-es fényforrásnak köszönhetően. A kibővített tartalmú, Elefántcsont fehér/Fekete (bikolor) Nappa bőrkárpitot és a kontrasztos varrást gyönyörű módon egészíti ki a bőrrel borított műszerfal, amelyen a szürke nyár nemesfa díszbetét teremt finom kontrasztot. Az egyes kezelőszervek – például a sebességváltó kar, az iDrive kontroller, valamint az audio-berendezés, illetve a klímaberendezés gombjai – körül lévő kerámiafoglalatok extravagáns vonással fűszerezik az összhatást. A felszereltségi csomagot a megvilágított küszöbök teszik teljessé.
  Az említett tételek mellett elérhetők többek között a kibővített tartalmú, kontrasztos varrású, Cognac/Fekete színű (bikolor), exkluzív Nappa bőrkárpit, az összes fajta BMW Individual bőrkárpit, a barna színű Fineline nemesfa, illetve a BMW Individual választékába tartozó belső díszbetétek is.

M SPORT CSOMAG.

Az M sportcsomag alkotóelemeinek megalkotásakor egy cél lebegett a tervezők szeme előtt: az, hogy még dinamikusabb megjelenésűvé tegyék a BMW 6-os Cabriót. Legyen szó az exkluzív Aluminium Hexagon belső díszbetétekről vagy a hasonlóan exkluzív Karbon fekete metálfényezésről, a karosszéria színére fényezett külső elemekről vagy a multifunkciós M bőrkormányról – minden egyes részletből a színtiszta sportosság árad.

 • Külső
  Az M Sport csomag külső elemei:

  • M Aerodinamikai csomag a karosszéria színére fényezett első köténnyel és oldalküszöbökkel, hátsó lökhárító Dark Shadow metál fényezésű diffúzorbetéttel
  • LED-es ködlámpák
  • 19'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 351 M, eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul, alternatívaként 20” M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 703 M, kétszínű, elöl és hátul eltérő méretű defekttűrő gumiabroncsokkal
  • BMW Individual magasfényű Shadow Line
  • „M” felirat mind a két oldalon
  • Kipufogók sötét Króm bevonattal
  • Carbon fekete exkluzív fényezés; további fényezések is elérhetők
  • Feketére fényezett féknyergek

   

 • Belső tér

  Az M Sport csomag belső elemei:

  •  M ajtóküszöb-borítások, M lábtámasz a vezető oldalán
  •  Sportülések elöl Antracit színű Nappa Alcantara/bőr kárpitozással; további kárpitok is elérhetők
  •  Multifunkciós M bőrkormány
  •  BMW Individual tetőkárpit Antracit színben, alternatívaként BMW Individual Alcantara vagy Antracit színű Alcantara tetőkárpit
  •  Aluminium Hexagon belső díszítőelemek, alternatívaként Karbonszálas belső díszítőelemek; további belső díszítőelemek is elérhetők

BMW INDIVIDUAL.

Különleges karakter, amely még a legapróbb részletekből is sugárzik – ez a valódi exkluzivitás. Fejezze ki maradéktalanul tökélyre való törekvését a BMW 6-os Cabrióhoz elérhető BMW Individual felszereltségekkel.

A személyiség kifejezőereje.

 • BMW Individual – Külső.

  A legexkluzívabb hely a Nap alatt – a BMW 6-os Cabrio a BMW Individual Kollekció választékával. Itt csak egy kiragadott példa látható: a Tanzanit kék metálfényezés, amelyet az ugyanilyen nevű drágakő ihletett. Amikor a fény közvetlenül ráesik, az egyébként sötétkék felület izgalmas türkiz színben szikrázik.
  Ezen az árnyalaton kívül további lenyűgözően kifejező színek találhatók a BMW Individual Kollekcióban. Ezek egyike a Moonstone metál. A fényezés pigmentek milliárdjait tartalmazza, aminek köszönhetően háromdimenziós, a kékesszürke és az aranysárga árnyalatok között játszó felület jön létre. Azután ott van a high-tech világára utaló Frozen ezüst metál a maga bársonyosan matt felületével – és sajátos, ellenállhatatlanul vonzó minőségével. Bármely fényezést is válassza, biztos lehet abban, hogy ahhoz tökéletesen passzolnak a BMW Individual választékába tartozó, 20 colos, V-küllős 349 I könnyűfém keréktárcsák, amelyek méretükkel és síkba rendezett vonalaikkal még jobban kiemelik a külső dinamizmusát.

 • BMW Individual – Belső tér

  Kinyilvánított karakter, mennyei találkozások. Szélben lobogó haj, napsütötte arc, természet-közeliség – a BMW 6-os Cabrio által nyújtott élmény már csak a BMW Individual Kollekció exkluzív elmeivel fokozható tovább. Az Opál fehér BMW Individual Merino teljes bőrkárpit és a művészi kompozíciójú, fehér színű, erezett kőris nemesfa belső díszítőelemek együttesen rendkívül harmonikus kombinációt alkotnak. Mindez a külső fényezéssel kiegészülve egy elegáns sport yachtot idéz fel a szemlélőben. A belső tér azonban nemcsak a különleges színösszeállítással nyűgöz le – hanem az ott található anyagok minőségével is. A különleges, természetes, puha tapintású Merino bőrkárpitot, amely a legkülönbözőbb felületeket borítja, elegáns varrás és kontrasztos színű szegély egészíti ki. Az eredmény: eleddig soha nem tapasztalt minőség. A érzéki magasságokba emelkedő nívót az Alcantara tetőkárpit, valamint az aprólékosan kidolgozott, az adott BMW Individual belső díszítőelemmel megegyező faberakással ellátott bőrkormány teszi teljessé.

  Ez a kombináció azonban csak egy a számtalan lehetőség közül, amelyeket a BMW Individual Kollekció kínál. A további színekkel, díszítőelemekkel és nemesfa betétekkel szabadon fejezheti ki személyiségét.

 • BMW Individual kompozíció

  A BMW Indiviual Kompozíció jóvoltából szabadon fejezheti ki jó ízlését. Mindebben segítséget nyújt az Ön számára az is, hogy vonzó áron juthat hozzá a valamely BMW Individual teljes bőrkárpitból, egy elegáns belső díszbetétből, illetve egy további BMW Individual felszereltségből álló kompozícióhoz.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Gazdagítsa további sportos vonásokkal BMW 6-os Cabrióját, vagy tegye azt még jobban használhatóvá a mindennapokban. Az eredeti BMW tartozékok választékában bőségesen talál mindehhez kitűnő minőségű és praktikus kiegészítőket.

 • Könnyűfém keréktárcsák

  A BMW M Performance választékába tartozó minőségi, 20 colos, V-küllős 464 M könnyűfém keréktárcsák vonzó, bikolor Ferric szürke színűek, külső felületük polírozott vagy fényes Liquid feketére fényezett.

  Mindkét változat látható kerékcsavarokkal rendelkezik, emellett azok elöl-hátul eltérő méretű defekttűrő gumiabroncsokkal, M logóval és teljes RDC-szettel (abroncsnyomás-ellenőrző) is el vannak látva. A keréktárcsák elöl 8,5J x 20, hátul 9J x 20, az abroncsok pedig elöl 245/35 R20 95Y RSC, hátul 275/30 R20 97Y RSC méretűek.

  A kitűnő minőségű, 20 colos, BMW M Performance V-küllős 464 M könnyűfém keréktárcsák izgalmas bikolor Ferric szürke színűek, külső felületük pedig polírozott vagy fényes Liquid fekete. Mindkét változat látható kerékcsavarokkal és M-logóval rendelkezik, emellett azok elöl-hátul eltérő méretű defekttűrő gumiabroncsokkal és teljes RDC-szettel (abroncsnyomás-ellenőrző) is el vannak látva. A keréktárcsák elöl 8,5J x 20, hátul 9J x 20, az abroncsok pedig elöl 245/35 R20 95Y RSC, hátul 275/30 R20 97Y RSC méretűek.

 • M Performance felszereltségek

  A BMW M Performance külső tükörházak gondos kézi munkával, 100 százalékban karbonból készültek. Remekül emelik ki az autó high-tech karakterét. Dinamikus dizájnjukkal kifejezetten high-end megjelenéssel ruházzák fel az autót, és egyedien sportos jelleget adnak annak.
  Rendkívüli kifejezőerő: a fekete BMW M vesék krómozott hosszanti rácselemekkel és magasfényű fekete kerettel rendelkeznek. Kiemelik az autó orr-részének dinamikus és elegáns karakterét – egyszerűen, látványosan és sajátságosan egyedien.

 • Információ & kommunikáció

  A Basic snap-in adapter segítségével számos Apple iPhone™ modell rögzíthető és tölthető az autóban. A Music, a Media és a Connect snap-in adaptereknek köszönhetően a telefonon tárolt zeneszámok az autóban is lejátszhatók a BMW audiorendszerén keresztül.
  Az Apple iPad™ 2, 3 vagy 4 típusú készülékekhez kifejlesztett tartó – amely stabilan tartja az eszközt – pozíciója szabadon változtatható a 360°-ban elfordítható keretnek és a szabályozható állásszögnek köszönhetően. A tartó egyszerűen a Travel & Comfort rendszer alaptartójához illeszthető (amely külön vásárolható meg).