KULCSKARAKTER.

A BMW 6-os Cabrio.

KULCSKARAKTER.

A BMW 6-os Cabrio.

KULCSKARAKTER.A BMW 6-os Cabrio.

Modell

BMW 650i Cabrio

Kombinált fogyasztás l/100 km

7,9–7,6

CO2-kibocsátás g/km

184–176

Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (sec) (650i)

4,6

Max. nyomaték (Nm / 1/perc)

650/2000–4500

Legyen szó akár rövid, akár hosszú utazásokról, a BMW 6-os Cabrio a legnagyobb kényelmet, dinamizmust és hatékonyságot nyújtja Önnek. Ez nem kis részben a BMW EfficientDynamics motorcsaládba tartozó BMW TwinPower Turbo erőforrásoknak köszönhető. Az olyan felszereltségi változatokkal, mint a Design Pure Experience, Design Pure Excellence vagy az M sportcsomag, annyira egyedi megjelenésűvé teheti BMW 6-os Cabrióját, amilyenné csak szeretné. Mindezek mellett ott vannak még a BMW ConnectedDrive innovációk, például a BMW Head-Up Display, illetve Driving Assistant Plus. Az autó sportos, elegáns vagy éppen extravagáns vonásokkal ruházható fel a széles választékban kapható keréktárcsákkal, például a 20 colos, multiküllős 616 könnyűfém keréktárcsákkal.

FEDEZZE FEL A BMW 6-OS CABRIÓT.

Dizájn.

Bárhonnan is nézi, a BMW 6-os Cabrio az agilitást, a légáramlatok megzabolázását és az előrehaladást fejezi ki. Az alapfelszereltség részét képező LED-es fényszórókkal és a légbeömlők felett elhelyezett nappali menetfényekkel, valamint az enyhén előre dőlő vesékkel az autó orra felejthetetlen látványt nyújt. Az elegáns, sportos külső dizájn harmonikusan folytatódik a BMW 6-os Cabrio belső terében is. A Design Pure Experience csomag esetében a puha, exkluzív, kibővített tartalmú Cognac/Fekete színű Nappa bőrkárpitozás, a barna Fineline nemesfa belső díszbetétek és a nagyvonalúan méretezett felületek harmóniája teremt tágas, rendkívül kulturált utasteret.

Dinamizmus és hatékonyság

A nagy nyomatékú motorok és a kifinomult futómű-technológiák tökéletes összhangban állnak egymással, garantálva ezzel a kiemelkedő vezetési élményt – mindezt pedig a motor és a sport kipufogórendszer hangzása festi alá. A BMW 6-os Cabrio magas fokú dinamizmusa és agilitása különösen az olyan BMW EfficientDynamics technológiákban tükröződik, mint a nagy teljesítményű és rendkívül hatékony BMW TwinPower Turbo motorok vagy a 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó.

Felszereltségi csomagok.

A BMW 6-os Cabrio rendelkezik mindennel, amire csak szüksége lehet Önnek, hogy jól érezhesse magát egy kifinomult környezetben. Különféle felszereltségi csomagok közül választhat. A Pure Experience, Pure Excellence dizájn és az M sportcsomag lehetővé teszik, hogy teljes mértékben saját ízlése szerint alakítsa ki járművét. A BMW Individual pedig egy még exkluzívabb, és személyesebb érintkezést kínál Önnek autójához. Illetve még sok további funkcionalitás érhető el az eredeti BMW tartozékok széles választékából.