CSÚCSATLÉTA.

BMW M550d xDrive Touring.

BMW MPerformance

CSÚCSATLÉTA.

BMW M550d xDrive Touring.

CSÚCSATLÉTA.BMW M550d xDrive Touring.

Dizájn – amelynek már a puszta látványa is az egekbe tornázza az adrenalinszintet. Erő – amelyet Ön a zsigereiben érez mindjárt az indulás pillanatában. A legmagasabb fokú precizitást és a kimagasló agilitást ötvöző BMW M550d xDrive Touring, amely új értelemmel ruházza fel a sportos vezetési élmény fogalmát, a választékos stílus, a sokoldalúság és a hatalmas erőtartalék megtestesítője.
BMW M550d xDrive Touring (3):
Üzemanyagfogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,8–6,7
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 178–176

* Előzetes, becsült adatok, amelyek egyelőre nem rendelkeznek hivatalos megerősítéssel. A változtatás joga fenntartva.

 

Read more

VÉGTELEN ERŐ.

VÉGTELEN ERŐ.

Elképesztő teljesítményt előállító M Performance TwinPower Turbo 6 hangeres dízelmotorjával a BMW M550d xDrive Touring ellentmondást nem tűrő módon mutatja meg, hogy ki az úr az aszfalton. Az intelligens BMW xDrive összkerékmeghajtási rendszer gondoskodik a hajtáslánc által termelt és továbbított erő optimális elosztásáról, a sport kipufogórendszer erőteljes hangjának hatására pedig bizsergető izgalom járja át Önt.

Read more

100 SZÁZALÉK ADRENALIN.

100 SZÁZALÉK ADRENALIN.

Tökéletes erőátvitel és pengeéles reakciók: a BMW M550d xDrive Touring minden egyes alkalommal felgyorsítja az Ön szívverését, amikor a volánja mögé ül. Ennek egyik oka az alapfelszereltséghez tartozó, 10 milliméterrel ültetett M Sport futómű, amelynek hangolását maga az M Performance végezte. Az autó optimális kézben tarthatóságáról és egyedülálló agilitásáról az integrált aktív kormányzás és a kivételesen harapós M Sport fékek gondoskodnak. A maximális mértékű dinamizmushoz személyre szabható menettulajdonságok társíthatók a Professional adaptív M futómű jóvoltából, amely a BMW 5-ös sorozaton belül az M Performance modellek kiváltsága.

Read more

A RÉSZLETEKBEN REJLŐ NAGYSÁG.

A BMW M550d Touring valósággal ámulatba ejt erőt sugárzó dizájnjával. Az M Performance modell egyedülállóan sportos karakterét hűen fejezik ki a megnövelt méretű légbeömlő nyílások, az exkluzív részletek és a látványos M aerodinamikai csomag. A még nagyobb sportosság jegyében a BMW vesék rácselemei, az Air Breather nyílások, a tükörborítások és a modellmegnevezés exkluzív, jellegzetes Cerium szürke fényezést kapnak. A lenyűgöző megjelenésre a koronát az exkluzív, 19” vagy 20” méretű keréktárcsák teszik fel, amelyek kizárólag az M Performance modellekhez érhetők el.

ERŐT SUGÁRZÓ RÉSZLETEK.

A belső teret az erőt diszkrét módon kifejező dizájnelemek töltik meg, amelyek félreérthetetlenül utalnak a BMW M550d xDrive Touring stílusosságára és atletikus karakterére – a pazar minőségű M bőrkormánytól az a modellnévvel ellátott, exkluzív ajtóküszöb-borításokon át egészen a műszeregységig, amelyen digitális formában látható a modellmegnevezés. Az egyedi belső stíluselemek tehát kiemelik azt a minden vitán felül álló tényt, hogy ez az autó egyedülálló a maga nemében.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Az M Performance sorozat sportos, az adrenalintermelést csúcsra járató modelljeivel nyűgöz le – amelyeket minden esetben izgalmas dizájn és kivételes teljesítmény jellemez. Ezekben az autókban a precizitás és az agilitás a legmagasabb szintű dinamizmus formájában egyesül. Mindemellett rendelkeznek egy nem mindennapi képességgel: képesek valódi érzelmeket kelteni. M Performance modellek. Fokozott intenzitású vezetési élmény.

Read more

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő üzemanyag- és villamosenergia-fogyasztási értékek, illetve CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

    (1) 2018.04.15-ig ezek az értékek alkalmazandók. Kérjük, ellenőrizze BMW-je adatainak elérhetőségét.

    A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

    A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.