CSÚCSATLÉTA.

BMW M550d xDrive Touring.

BMW MPerformance

CSÚCSATLÉTA.

BMW M550d xDrive Touring.

CSÚCSATLÉTA.BMW M550d xDrive Touring.

Dizájn – amelynek már a puszta látványa is az egekbe tornázza az adrenalinszintet. Erő – amelyet Ön a zsigereiben érez mindjárt az indulás pillanatában. A legmagasabb fokú precizitást és a kimagasló agilitást ötvöző BMW M550d xDrive Touring, amely új értelemmel ruházza fel a sportos vezetési élmény fogalmát, a választékos stílus, a sokoldalúság és a hatalmas erőtartalék megtestesítője.
BMW M550d xDrive Touring (3):
Üzemanyagfogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,8–6,7
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 178–176

* Előzetes, becsült adatok, amelyek egyelőre nem rendelkeznek hivatalos megerősítéssel. A változtatás joga fenntartva.

 

VÉGTELEN ERŐ.

VÉGTELEN ERŐ.

Elképesztő teljesítményt előállító M Performance TwinPower Turbo 6 hangeres dízelmotorjával a BMW M550d xDrive Touring ellentmondást nem tűrő módon mutatja meg, hogy ki az úr az aszfalton. Az intelligens BMW xDrive összkerékmeghajtási rendszer gondoskodik a hajtáslánc által termelt és továbbított erő optimális elosztásáról, a sport kipufogórendszer erőteljes hangjának hatására pedig bizsergető izgalom járja át Önt.

100 SZÁZALÉK ADRENALIN.

100 SZÁZALÉK ADRENALIN.

Tökéletes erőátvitel és pengeéles reakciók: a BMW M550d xDrive Touring minden egyes alkalommal felgyorsítja az Ön szívverését, amikor a volánja mögé ül. Ennek egyik oka az alapfelszereltséghez tartozó, 10 milliméterrel ültetett M Sport futómű, amelynek hangolását maga az M Performance végezte. Az autó optimális kézben tarthatóságáról és egyedülálló agilitásáról az integrált aktív kormányzás és a kivételesen harapós M Sport fékek gondoskodnak. A maximális mértékű dinamizmushoz személyre szabható menettulajdonságok társíthatók a Professional adaptív M futómű jóvoltából, amely a BMW 5-ös sorozaton belül az M Performance modellek kiváltsága.

A RÉSZLETEKBEN REJLŐ NAGYSÁG.

A BMW M550d Touring valósággal ámulatba ejt erőt sugárzó dizájnjával. Az M Performance modell egyedülállóan sportos karakterét hűen fejezik ki a megnövelt méretű légbeömlő nyílások, az exkluzív részletek és a látványos M aerodinamikai csomag. A még nagyobb sportosság jegyében a BMW vesék rácselemei, az Air Breather nyílások, a tükörborítások és a modellmegnevezés exkluzív, jellegzetes Cerium szürke fényezést kapnak. A lenyűgöző megjelenésre a koronát az exkluzív, 19” vagy 20” méretű keréktárcsák teszik fel, amelyek kizárólag az M Performance modellekhez érhetők el.

ERŐT SUGÁRZÓ RÉSZLETEK.

A belső teret az erőt diszkrét módon kifejező dizájnelemek töltik meg, amelyek félreérthetetlenül utalnak a BMW M550d xDrive Touring stílusosságára és atletikus karakterére – a pazar minőségű M bőrkormánytól az a modellnévvel ellátott, exkluzív ajtóküszöb-borításokon át egészen a műszeregységig, amelyen digitális formában látható a modellmegnevezés. Az egyedi belső stíluselemek tehát kiemelik azt a minden vitán felül álló tényt, hogy ez az autó egyedülálló a maga nemében.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Az M Performance sorozat sportos, az adrenalintermelést csúcsra járató modelljeivel nyűgöz le – amelyeket minden esetben izgalmas dizájn és kivételes teljesítmény jellemez. Ezekben az autókban a precizitás és az agilitás a legmagasabb szintű dinamizmus formájában egyesül. Mindemellett rendelkeznek egy nem mindennapi képességgel: képesek valódi érzelmeket kelteni. M Performance modellek. Fokozott intenzitású vezetési élmény.

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Disclaimer reference invalid