ATLETIKUS. DINAMIKUS. HATÉKONY.

A BMW 5 Touring menettulajdonságai.

ATLETIKUS. DINAMIKUS. HATÉKONY.

A BMW 5 Touring menettulajdonságai.

ATLETIKUS. DINAMIKUS. HATÉKONY.A BMW 5 Touring menettulajdonságai.

Remek erőnlét, magas szintű műszaki tartalom – a BMW 5 Touring a jelenbe hozza el a jövő vezetési élményét. A koncentrált motorteljesítmény és az innovatív könnyűépítés a hatékonyságot fokozó, kiváló aerodinamikai tulajdonságokkal és intelligens technológiákkal találkozik, aminek eredményeként egy páratlanul dinamikus jármű jön létre.

Bővebben

DRIVING EXPERIENCE KAPCSOLÓ ADAPTÍV MÓDDAL.

DRIVING EXPERIENCE KAPCSOLÓ ADAPTÍV MÓDDAL.

A Driving Experience kapcsoló felkínálja a vezetőnek annak lehetőségét, hogy válasszon az alapbeállításnak számító COMFORT mód, a hatékonyságot a középpontba állító ECO PRO mód, valamint a SPORT mód között, amely még dinamikusabb stílusú autózást tesz lehetővé. Az új, interaktív funkció, az ADAPTIVE mód folyamatosan a pillanatnyi vezetési helyzethez igazítja az adaptív futómű, a kormányzás és a Steptronic sebességváltó működési karakterisztikáját.

Bővebben

MÉG JOBBNAK LENNI JÓ.

MÉG JOBBNAK LENNI JÓ.

A BMW 5 Touring nem éri be azzal, hogy egy legyen a sok hasonló modell közül. Ez logikusan következik abból, hogy kategóriájának bajnoka kíván lenni mind a gyorsulás, mind pedig a CO2-kibocsátás tekintetében. E törekvéseket igazolja az is, hogy az autó elsőként kapja meg az intelligens Start/Stop funkciót, amely csak akkor állítja le a motort, ha a várakozási idő előreláthatólag átlép egy bizonyos mértéket.

Bővebben

TÖMEGET VESZTETT. DINAMIZMUST NYERT.

TÖMEGET VESZTETT. DINAMIZMUST NYERT.

Az olyan könnyű anyagok alkalmazásának köszönhetően, mint az alumínium és ultramodern alumíniumötvözetek, a BMW 5 Touring ötödik generációja akár 100 kilogrammal is könnyebb lehet, mint az elődje. Az intelligens könnyűépítés gondoskodik arról is, hogy az első és hátsó tengely közötti tömegelosztás kiegyensúlyozott legyen, valamint, hogy alacsonyabbra kerüljön a súlypont. Az eredmény: kimagaslóan dinamikus menettulajdonságok.

Bővebben

MUNKÁRA FOGOTT LEVEGŐ. FOKOZOTT AGILITÁS.

MUNKÁRA FOGOTT LEVEGŐ. FOKOZOTT AGILITÁS.

A BMW 5 Touring esetében a BMW EfficientDynamics technológiai csomag kívülről is láttatni engedi magát, méghozzá egy jellegzetes dizájnelemen: a vesén. Amikor a motor hűtési igénye csekély, az Active Air Stream vesék belsejében lévő légszelep zárva marad, ami ideális, a kategóriában egyedülállóan alacsonynak számító légellenállási együtthatót eredményez.

Bővebben
BMW 5 Touring, mild hibrid technológia

MILD HIBRID TECHNOLÓGIA.

A „mild hybrid" technológia arra szolgál, hogy a fékezés során felszabaduló energiát visszanyerje, majd a gyorsítás során a belső égésű motor rendelkezésére bocsássa azt. Mindennek előnyeit Ön az alacsonyabb fogyasztás és emisszió, valamint a megnövelt dinamizmus formájában élvezheti. Az említetteken túl a „mild hybrid" technológia gyorsabbá és kényelmesebbé teszi az Auto Start/Stop funkció működését.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Alacsonyabb fogyasztás, fokozott vezetési élmény: BMW EfficientDynamics a neve annak a stratégiának, amely az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás minimalizálását szolgálja a dinamizmus és a vezetési élmény fokozásával egyidejűleg. A különféle funkciókat tömörítő csomag a hajtásláncra, az energiamenedzsmentre és a járműkoncepcióra terjed ki.

Bővebben

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.