STÍLUSOS ÜZLETI MODELL.

A BMW 5-ös Touring dizájnja.

STÍLUSOS ÜZLETI MODELL.

A BMW 5-ös Touring dizájnja.

STÍLUSOS ÜZLETI MODELL.A BMW 5-ös Touring dizájnja.

A BMW 5-ös Touring modern, sportos és elegáns stílusával nyűgöz le. Az esztétikum és a sportosság harmonikus egyensúlya azonnal rabul ejti a szemlélő tekintetét. Belül és kívül minden egyes apró részlet a legkényesebb precizitásról és a szuperlatívuszokkal jellemezhető minőségről árulkodik. Az autó felszereltségeit úgy tervezték meg, hogy azok kimagasló kényelmet nyújtsanak és optimálisan lássák el a feladatukat. Legyen szó akár üzleti, akár magáncélú felhasználásról – a stílussal elért sikernek nincs alternatívája.

BMW 530d xDrive Touring:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 5,7–5,3
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 149–139

KÜLSŐ.

A BMW 5-ös Touring sportos és elegáns megjelenését a kiegyensúlyozott arányok és a modern dizájnnyelv határozzák meg. A vesék és az első fényszórók között közvetlen összeköttetés van, ami lenyűgöző módon emeli ki az autó sportos karakterét. A BMW-jellegzetességnek számító, L-alakú hátsó lámpák, valamint a kétoldalt elhelyezett kipufogóvégek rendkívül modern és kompakt jelleggel ruházzák fel az autó farát.

BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND SOUND SYSTEM.

A két gyémánt magassugárzóval ellátott Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound hifirendszer az autó mindegyik ülőhelyén stúdióminőségű hangzást teremt. A 16 darab, gondosan elhelyezett hangszóró ámulatba ejtő zenei élményt nyújt. A hangszórók háttérvilágítással rendelkeznek, vizuálisan kihangsúlyozva a rendszer egyedülálló hangzásminőségét.

A VÁLASZTÁS SZABADSÁGA.

A VÁLASZTÁS SZABADSÁGA.

Válasszon a fokozott dinamizmus, a még nagyobb exkluzivitás vagy a még egyedibb megjelenés között. A vonzó Line változatoknak és kiegészítő felszereltségeknek köszönhetően BMW 5-ös Touringja pontosan olyan lehet, amilyennek szeretné.

SPORT LINE.

A magasfényű fekete dizájnelemek és az exkluzív keréktárcsák jóvoltából a Sport Line változat hatalmas dózis dinamizmust hordoz. Az olyan részletek, mint a megvilágított „Sport Line” felirat, valamint a csak ehhez a változathoz elérhető sportülések extra élénkséget visznek a belső tér összképébe.

LUXURY LINE.

A Luxury Line felszereltség finom, fényes krómmal borított dizájnelemeivel, valamint az utóbbiakhoz illő keréktárcsáival még nagyobb eleganciával ruházza fel a BMW 5-ös Touringot. Az utastérben az olyan berendezési elemek teremtenek különlegesen stílusos atmoszférát, mint az exkluzív, kontrasztvarrással ellátott Line kárpitok, valamint a gyöngyházfényű króm kiemelésekkel szegélyezett nemesfa belső felületek. Az összkép számára a műbőrrel borított műszerfal adja meg a végső, finom ecsetvonást.

M SPORT CSOMAG.

Az M Sport csomag esetében egyértelműen a dinamizmus iránti szenvedély kerül előtérbe. Az erőt sugárzó légbeömlők például rendkívül látványossá teszik az első kötényt. Az exkluzív Rhombicle alumínium belső díszítőelemek, valamint a BMW Individual antracit tetőkárpit extrán sportos vonással gazdagítják a belső teret.

BMW INDIVIDUAL KOLLEKCIÓ.

A BMW Individual kollekció különleges felszereltségek gazdag választékát bocsájtja a kifinomult ízlésű vásárlók rendelkezésre – például tökéletes erezetű, gondosan válogatott, a földkerekség legkülönbözőbb helyeiről származó nemesfa díszítőelemeket. Hibátlan és hívogatóan puha, a világ legjobb cserzőműhelyeiből kikerült bőröket. Fényezéseket, amelyek ragyogásukkal, fényükkel és különleges effektusaikkal ejtenek bámulatba. A bőséges választékban rendelkezésre álló árnyalatok pedig nem követik, sokkal inkább meghatározzák az idők szellemét. Mindezen elemek együttesen pedig még inkább az Ön személyiségének részévé teszik a BMW-jét.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Készítse fel magát minden eshetőségre. Az eredeti BMW tartozékok segítségével tökéletesen a személyes elvárásainak megfelelően szerelheti fel BMW 5-ös Touringját. Fedezze hát fel az eredeti BMW tartozékok világát.

 • Szállítás

  A Pro 2.0 hátsó kerékpártartó állvány – amely könnyű, ugyanakkor igen masszív – akár 60 kilogrammal is terhelhető. Az egyedülállóan könnyen kezelhető eszközön két kerékpár vagy e-bike szállítható (az állványon egy külön megvásárolható toldat segítségével három kerékpár helyezhető el). A keret oldalra hajtható, így a csomagtér mindig könnyen hozzáférhető marad.

  A csúszásmentes, vízálló, méretre szabott, magasított peremmel rendelkező szőnyeg védelmet nyújt a csomagtér számára. A szőnyegen – amely tökéletes illeszkedésével és fekete színével ideálisan simul a jármű gyári felszereltségei közé – egy minőségi nemesacélból készült 5-ös számjegy, valamint egy, a kiemelést segítő fül található.

  A modern vonalú, fekete színű, Titán ezüst oldalpanelokkal ellátott, 520 liter űrtartalmú tetődoboz minden típusú BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis. A kétoldali nyithatóságnak, valamint az oldalanként hárompontos központi zárnak köszönhetően a doboz egyszerűen rakodható és védve van a lopás ellen.

 • Külső és belső tartozékok

  A prémium minőségű, 20 colos, Orbit szürke bikolor kivitelű, a látható oldalukon fényesre polírozott könnyűfém keréktárcsák hengerelt peremmel rendelkeznek. A guminyomás-ellenőrző rendszerrel (TPMS) kompatibilis kerékkészlet elöl 8J x 20, hátul 9J x 20 méretű keréktárcsákat tartalmaz, amelyekre elöl és hátul eltérő méretű, 245/35 R20 95Y XL RSC, illetve 275/30 R20 97Y XL RSC gumiabroncsokat szerelnek.

  A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított szegéllyel ellátott, elegáns dizájnnal rendelkező első szőnyegek óvják a lábteret a szennyeződésektől és szárazon tartják az utasok lábbelijeit. A fekete színű szőnyegeket 5-ös számjegyet mintázó, nemesacél betét díszíti.

  Az állítható méretű gyermekülés kb. 3–12 éves korú (kb. 15–36 kg) gyermekek számára készült. Az ülést a fej fokozott védelme érdekében szabadalmaztatott Air Pad párnákkal látták el, és nem hiányoznak róla az ISOFIX csatlakozók sem. A szintén szabadalmaztatott magasság- és szélességállítási mechanizmus egy kézzel is működtethető. Használaton kívül a gyermekülés összehajtható és a hozzá mellékelt hátizsákban szállítható.

 • Információ és kommunikáció

  A praktikus, állítható univerzális tartó a külön megvásárolható, a BMW Travel & Comfort rendszer elemei közé tartozó alaptartóhoz illeszthető hozzá. A Travel & Comfort Tablet Safety Case tartóval együtt az eszközön számos típusú, 7–11 col méretű, Apple és Samsung márkájú tablet helyezhető el biztonságos módon. A 360°-ban elforgatható keretnek, valamint az állítható dőlésszögnek köszönhetően az eszközök mindig a kívánt helyzetbe állíthatók.

  A vezeték nélküli töltőtartó segítségével iPhoneTM 5/5s, valamint iPhoneTM 6/6s típusú okostelefonok tölthetők. Az innovatív töltőtartó, amely kompatibilis bármilyen Qi minősítéssel rendelkező töltővel, egyúttal védőborításként is funkcionál.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az üzemanyag-fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.