AZ ÖN ELKÉPZELÉSEIHEZ IGAZODVA.

A BMW 5-ös Touring kényelmes használhatósága.

AZ ÖN ELKÉPZELÉSEIHEZ IGAZODVA.

A BMW 5-ös Touring kényelmes használhatósága.

AZ ÖN ELKÉPZELÉSEIHEZ IGAZODVA.A BMW 5-ös Touring kényelmes használhatósága.

A BMW 5-ös Touring első számú erénye a kényelmes használhatóság. Az innovatív technológia rendkívüli módon megkönnyíti a csomagtérbe való be-, illetve az onnan való kirakodást. Legyen szó akár egy rövid kirándulásról, akár hosszabb üzleti útról, Önt lenyűgözi majd az a tökély, ahogy a rugalmas alakíthatóság, a tágasság és a dinamizmus ötvöződik a BMW 5-ös Touringban.

BMW 530d xDrive Touring (3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 5,9–5,6
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 154–148

Read more

KÜLÖN NYITHATÓ HÁTSÓ SZÉLVÉDŐ.

Az autókulcson elhelyezett gomb megnyomásával a hátsó szélvédő külön is felnyitható a tárgyak behelyezéséhez vagy kivételéhez. Egy különösen praktikus megoldás: a hátsó szélvédő felnyitásakor a csomagteret borító roló automatikusan előresiklik, az ablak kézzel való bezárásakor pedig visszakúszik a helyére, eltakarva a csomagtér tartalmát.

Read more

40:20:40 ARÁNYBAN DÖNTHETŐ HÁTSÓ ÜLÉSTÁMLA.

A 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámlának köszönhetően az autó belső tere még rugalmasabban alakítható utasok és tárgyak szállításakor. A külön is dönthető hátsó középső üléstámla jóvoltából akkor is elegendő hely van hosszabb tárgyak – például sílécek és snowboard-táskák – szállításához, ha hátul ketten ülnek. A hátsó üléstámlák mindegyikének elfektetésekor a BMW 5-ös Touring befogadóképessége 570 literről bámulatos 1700 literre növekszik. A maximális kényelem érdekében a hátsó üléstámlák az autókulccsal oldhatók ki.

AUTOMATIKUS CSOMAGTÉRTETŐ-MŰKÖDTETÉS.

AUTOMATIKUS CSOMAGTÉRTETŐ-MŰKÖDTETÉS.

Az automatikus csomagtértető-működtetés funkciónak köszönhetően a csomagtérajtó kényelmesen nyitható és zárható az ajtó belső burkolatán elhelyezett vagy az autókulcson lévő gomb segítségével. A csomagtértető hagyományos módon, a kívül elhelyezett fogantyú segítségével is felnyitható, a zárás pedig a csomagtértető belső borításán lévő gomb megnyomásával kezdeményezhető.

Read more

MINDEN ESHETŐSÉGRE FELKÉSZÜLVE.

A BMW 5-ös Touring optimalizált térkihasználási koncepciója a lehetőségek valóságos tárházát nyitja meg Ön előtt. Az olyan elemek, mint a többféle variációban, osztottan dönthető hátsó üléstámla, a felhajtható csomagtérpadló vagy a számos, praktikus tárolási és rögzítési lehetőség a legmagasabb szintű rugalmasságot biztosítják Önnek – a szabadidejében ugyanúgy, mint a családi és az üzleti utak alkalmával.

 • Tárolócsomag

  A tárolócsomag a szinte végtelen számú variációban – amelyek közül az egyik az ún. „cargo” pozíció – állítható háttámla-dőlésszög mellett a bal és a jobb oldalon megtalálható, egy-egy mozgatható rögzítőszemmel ellátott rögzítősínekkel, a csomagtér bal és jobb oldali burkolatán elhelyezett, műanyag keretes rögzítőhevederekkel, valamint a multifunkciós akasztóval fokozza az autó praktikumát.

 • Lehajtható hátsó üléstámlák

  A lehajtható hátsó üléstámlák felszereltség a 40:20:40 arányban, osztottan dönthető hátsó üléstámlákat foglalja magában, amelyek még nagyobb rugalmasságot biztosítanak az Ön számára utasok és tárgyak szállításakor. Például két utas akkor is kényelmesen helyet foglalhat hátul, amikor Ön hosszabb tárgyakat – például síléceket és snowboard-táskákat – szállít a fedélzeten.

 • Rögzítőpontok

  A csomagtérben masszív és praktikus rögzítőpontok találhatók, amelyeknek a segítségével egyszerűen oldható meg a rakomány biztonságos szállítása. A rögzítőpontok használatával megakadályozható a nagyméretű tárgyak menet közbeni elmozdulása. Amennyiben a szállított tárgyakat nem szükséges rögzíteni, a csomagtér teljes szélességében kihasználható, tekintve, hogy a rögzítőpontok belesimulnak a padlóba.

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az itt szereplő üzemanyag- és villamosenergia-fogyasztási értékek, illetve CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

  (1) 2018.04.15-ig ezek az értékek alkalmazandók. Kérjük, ellenőrizze BMW-je adatainak elérhetőségét.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.