AZ ÖN ELKÉPZELÉSEIHEZ IGAZODVA.

A BMW 5 Touring kényelmes használhatósága.

AZ ÖN ELKÉPZELÉSEIHEZ IGAZODVA.

A BMW 5 Touring kényelmes használhatósága.

AZ ÖN ELKÉPZELÉSEIHEZ IGAZODVA.A BMW 5 Touring kényelmes használhatósága.

A BMW 5 Touring első számú erénye a kényelmes használhatóság. Az innovatív technológia rendkívüli módon megkönnyíti a csomagtérbe való be-, illetve az onnan való kirakodást. Legyen szó akár egy rövid kirándulásról, akár hosszabb üzleti útról, Önt lenyűgözi majd az a tökély, ahogy a rugalmas alakíthatóság, a tágasság és a dinamizmus ötvöződik a BMW 5 Touringban.

Bővebben

KÜLÖN NYITHATÓ HÁTSÓ SZÉLVÉDŐ.

Az autókulcson elhelyezett gomb megnyomásával a hátsó szélvédő külön is felnyitható a tárgyak behelyezéséhez vagy kivételéhez. Egy különösen praktikus megoldás: a hátsó szélvédő felnyitásakor a csomagteret borító roló automatikusan előresiklik, az ablak kézzel való bezárásakor pedig visszakúszik a helyére, eltakarva a csomagtér tartalmát.

Bővebben

40:20:40 ARÁNYBAN DÖNTHETŐ HÁTSÓ ÜLÉSTÁMLA.

A 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámlának köszönhetően az autó belső tere még rugalmasabban alakítható utasok és tárgyak szállításakor. A külön is dönthető hátsó középső üléstámla jóvoltából akkor is elegendő hely van hosszabb tárgyak – például sílécek és snowboard-táskák – szállításához, ha hátul ketten ülnek. A hátsó üléstámlák mindegyikének elfektetésekor a BMW 5 Touring befogadóképessége 570 literről bámulatos 1700 literre növekszik. A maximális kényelem érdekében a hátsó üléstámlák az autókulccsal oldhatók ki.

AUTOMATIKUS CSOMAGTÉRTETŐ-MŰKÖDTETÉS.

AUTOMATIKUS CSOMAGTÉRTETŐ-MŰKÖDTETÉS.

Az automatikus csomagtértető-működtetés funkciónak köszönhetően a csomagtérajtó kényelmesen nyitható és zárható az ajtó belső burkolatán elhelyezett vagy az autókulcson lévő gomb segítségével. A csomagtértető hagyományos módon, a kívül elhelyezett fogantyú segítségével is felnyitható, a zárás pedig a csomagtértető belső borításán lévő gomb megnyomásával kezdeményezhető.

Bővebben

MINDEN ESHETŐSÉGRE FELKÉSZÜLVE.

A BMW 5-ös Touring optimalizált térkihasználási koncepciója a lehetőségek valóságos tárházát nyitja meg Ön előtt. Az olyan elemek, mint a többféle variációban, osztottan dönthető hátsó üléstámla, a felhajtható csomagtérpadló vagy a számos, praktikus tárolási és rögzítési lehetőség a legmagasabb szintű rugalmasságot biztosítják Önnek – a szabadidejében ugyanúgy, mint a családi és az üzleti utak alkalmával.

 • Tárolócsomag

  A tárolócsomag a szinte végtelen számú variációban – amelyek közül az egyik az ún. „cargo” pozíció – állítható háttámla-dőlésszög mellett a bal és a jobb oldalon megtalálható, egy-egy mozgatható rögzítőszemmel ellátott rögzítősínekkel, a csomagtér bal és jobb oldali burkolatán elhelyezett, műanyag keretes rögzítőhevederekkel, valamint a multifunkciós akasztóval fokozza az autó praktikumát.

 • Lehajtható hátsó üléstámlák

  A lehajtható hátsó üléstámlák felszereltség a 40:20:40 arányban, osztottan dönthető hátsó üléstámlákat foglalja magában, amelyek még nagyobb rugalmasságot biztosítanak az Ön számára utasok és tárgyak szállításakor. Például két utas akkor is kényelmesen helyet foglalhat hátul, amikor Ön hosszabb tárgyakat – például síléceket és snowboard-táskákat – szállít a fedélzeten.

 • Rögzítőpontok

  A csomagtérben masszív és praktikus rögzítőpontok találhatók, amelyeknek a segítségével egyszerűen oldható meg a rakomány biztonságos szállítása. A rögzítőpontok használatával megakadályozható a nagyméretű tárgyak menet közbeni elmozdulása. Amennyiben a szállított tárgyakat nem szükséges rögzíteni, a csomagtér teljes szélességében kihasználható, tekintve, hogy a rögzítőpontok belesimulnak a padlóba.

Üzemanyagfogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.