Stage

VILÁGBAJNOK DINAMIZMUS.

A BMW 5 Limousine dinamizmusa és hatékonysága.

VILÁGBAJNOK DINAMIZMUS.

A BMW 5 Limousine dinamizmusa és hatékonysága.

VILÁGBAJNOK DINAMIZMUS.A BMW 5 Limousine dinamizmusa és hatékonysága.

A dinamizmus terén az 5-ös BMW még tovább emeli a tétet. Az erőteljes motorok lenyűgöző módon teljesítik be mindazt, amit a sportos külső ígér. Az 5-ös BMW-t kiválóságát azonban nemcsak a puszta ereje adja, hanem az az intelligencia is, amellyel ezt az erőt érvényre juttatja. Utóbbi azoknak a jövőt idéző, progresszív technológiáknak köszönhető, amelyek lehetővé teszik a dinamizmusban rejlő lehetőségek maximális kihasználását – napjaink valódi hősévé avatva az autót.

Read more

DRIVING EXPERIENCE KAPCSOLÓ ADAPTÍV MÓDDAL.

A Driving Experience kapcsoló felkínálja a vezetőnek annak lehetőségét, hogy válasszon az alapbeállításnak számító COMFORT mód, a hatékonyságot a középpontba állító ECO PRO mód, valamint a SPORT mód között, amely még dinamikusabb stílusú autózást tesz lehetővé. Az új, interaktív Adaptive mód funkció folyamatosan a pillanatnyi vezetési helyzethez igazítja az Adaptív futómű, a kormányzás és a Steptronic sebességváltó működési karakterisztikáját.

Read more

MÉG JOBBNAK LENNI JÓ.

MÉG JOBBNAK LENNI JÓ.

Az 5-ös BMW nem éri be azzal, hogy egy legyen a sok közül. Ez logikusan következik abból, hogy kategóriájának bajnoka kíván lenni mind a gyorsulás, mind pedig a CO2-kibocsátás tekintetében. E törekvéseket igazolja az is, hogy az autó elsőként kapja meg az Intelligens Start/Stop funkciót, amely csak akkor állítja le a motort, ha a várakozási idő előreláthatólag átlép egy bizonyos mértéket.

Read more

BMW 520D EFFICIENTDYNAMICS EDITION.

A 2,0 lieres, 4 hengeres BMW TwinPower Turbo dízelmotorral ellátott BMW 520d EfficientDynamics Edition lenyűgöző módon szerepel maximális hatékonyságával és kimagasló menetteljesítményeivel. Az autót 190 lóerőnyi (140 kW) teljesítménye 7,5 másodperc alatt gyorsítja fel 100 km/órás sebességre.

TÖMEGET VESZTETT. DINAMIZMUST NYERT.

TÖMEGET VESZTETT. DINAMIZMUST NYERT.

Az olyan könnyű anyagok alkalmazásának köszönhetően, mint az alumínium és a modern alumíniumötvözetek, a BMW 5-ös sorozat hetedik generációja akár 100 kilogrammal is könnyebb lehet, mint az elődje. Az intelligens könnyűépítés gondoskodik arról is, hogy az első és hátsó tengely közötti tömegelosztás kiegyensúlyozott legyen, valamint, hogy alacsonyabbra kerüljön a súlypont. Az eredmény: kimagaslóan dinamikus menettulajdonságok.

Read more

MUNKÁRA FOGOTT LEVEGŐ. FOKOZOTT AGILITÁS.

MUNKÁRA FOGOTT LEVEGŐ. FOKOZOTT AGILITÁS.

Az 5-ös BMW esetében a BMW EfficientDynamics technológiai csomag kívülről is láttatni engedi magát, méghozzá egy jellegzetes dizájnelemen: a vesén. Amikor a motor hűtési igénye csekély, az Active Air Stream vesék belsejében lévő légszelep zárva marad, ami ideális, mindössze 0,22-es, a kategóriában egyedülállóan alacsonynak számító légellenállási együtthatót eredményez.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Alacsonyabb fogyasztás, fokozott vezetési élmény: BMW EfficientDynamics a neve annak a stratégiának, amely az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás minimalizálását szolgálja a dinamizmus és a vezetési élmény fokozásával egyidejűleg. A különféle funkciókat tömörítő csomag a hajtásláncra, az energiamenedzsmentre és a járműkoncepcióra terjed ki.

Read more