Stage

VILÁGBAJNOK DINAMIZMUS.

A BMW 5-ös Limousine dinamizmusa és hatékonysága.

VILÁGBAJNOK DINAMIZMUS.

A BMW 5-ös Limousine dinamizmusa és hatékonysága.

VILÁGBAJNOK DINAMIZMUS.A BMW 5-ös Limousine dinamizmusa és hatékonysága.

A dinamizmus terén az 5-ös BMW még tovább emeli a tétet. Az erőteljes motorok lenyűgöző módon teljesítik be mindazt, amit a sportos külső ígér. Az 5-ös BMW-t kiválóságát azonban nemcsak a puszta ereje adja, hanem az az intelligencia is, amellyel ezt az erőt érvényre juttatja. Utóbbi azoknak a jövőt idéző, progresszív technológiáknak köszönhető, amelyek lehetővé teszik a dinamizmusban rejlő lehetőségek maximális kihasználását – napjaink valódi hősévé avatva az autót.

BMW 540i Limousine:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,9–6,5
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 159–149

 

DRIVING EXPERIENCE KAPCSOLÓ ADAPTÍV MÓDDAL.

A Driving Experience kapcsoló felkínálja a vezetőnek annak lehetőségét, hogy válasszon az alapbeállításnak számító COMFORT mód, a hatékonyságot a középpontba állító ECO PRO mód, valamint a SPORT mód között, amely még dinamikusabb stílusú autózást tesz lehetővé. Az új, interaktív funkció, az ADAPTIVE mód folyamatosan a pillanatnyi vezetési helyzethez igazítja a dinamikus lengéscsillapító-ellenőrzés (DDC), a kormányzás és a Steptronic sebességváltó működési karakterisztikáját.

MÉG JOBBNAK LENNI JÓ.

MÉG JOBBNAK LENNI JÓ.

Az 5-ös BMW nem éri be azzal, hogy egy legyen a sok közül. Ez logikusan következik abból, hogy kategóriájának bajnoka kíván lenni mind a gyorsulás, mind pedig a CO2-kibocsátás tekintetében. E törekvéseket igazolja az is, hogy az autó elsőként kapja meg az Intelligens Start/Stop funkciót, amely csak akkor állítja le a motort, ha a várakozási idő előreláthatólag átlép egy bizonyos mértéket.

BMW 520D EFFICIENTDYNAMICS EDITION.

A 2,0 lieres, 4 hengeres BMW TwinPower Turbo dízelmotorral ellátott BMW 520d EfficientDynamics Edition lenyűgöző módon szerepel maximális hatékonyságával és kimagasló menetteljesítményeivel. Az autót 190 lóerőnyi (140 kW) teljesítménye 7,5 másodperc alatt gyorsítja fel 100 km/órás sebességre.*

* Az itt szereplő értékek előzetes, becsült adatok, amelyek hivatalosan egyelőre nem megerősítettek. A fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok jelenleg nem állnak rendelkezésre.

TÖMEGET VESZTETT. DINAMIZMUST NYERT.

TÖMEGET VESZTETT. DINAMIZMUST NYERT.

Az olyan könnyű anyagok alkalmazásának köszönhetően, mint az alumínium és a modern alumíniumötvözetek, a BMW 5-ös sorozat hetedik generációja akár 100 kilogrammal is könnyebb lehet, mint az elődje. Az intelligens könnyűépítés gondoskodik arról is, hogy az első és hátsó tengely közötti tömegelosztás kiegyensúlyozott legyen, valamint, hogy alacsonyabbra kerüljön a súlypont. Az eredmény: kimagaslóan dinamikus menettulajdonságok.

MUNKÁRA FOGOTT LEVEGŐ. FOKOZOTT AGILITÁS.

MUNKÁRA FOGOTT LEVEGŐ. FOKOZOTT AGILITÁS.

Az 5-ös BMW esetében a BMW EfficientDynamics technológiai csomag kívülről is láttatni engedi magát, méghozzá egy jellegzetes dizájnelemen: a vesén. Amikor a motor hűtési igénye csekély, az Active Air Stream vesék belsejében lévő légszelep zárva marad, ami ideális, mindössze 0,22-es, a kategóriában egyedülállóan alacsonynak számító légellenállási együtthatót eredményez.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Alacsonyabb fogyasztás, fokozott vezetési élmény: BMW EfficientDynamics a neve annak a stratégiának, amely az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás minimalizálását szolgálja a dinamizmus és a vezetési élmény fokozásával egyidejűleg. A különféle funkciókat tömörítő csomag a hajtásláncra, az energiamenedzsmentre és a járműkoncepcióra terjed ki.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO₂-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az üzemanyag-fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt.

    A hatótáv nagysága számos különböző tényezőtől függ, amelyek közül különös jelentősége van a következőknek: egyéni vezetési stílus, választott útvonal, időjárási viszonyok, a fűtés/hűtés használata, előkondicionálás.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO₂ Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.