KIMAGASLÓ FORMÁBAN.

A BMW 5-ös Limousine dizájnja.

KIMAGASLÓ FORMÁBAN.

A BMW 5-ös Limousine dizájnja.

Sportosság és stílus minden alkalomra: a BMW 5-ös Limousine atletikus megjelenésével mindig a riválisok előtt jár. Ez a siker azonban távolról sem csak a véletlen műve. A siker nyitját ugyanis nem egyszerűen a gének jelentik – hanem sokkal inkább a részletekre irányuló figyelem egyértelmű kifejeződése.

BMW 540i Limousine
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,9–6,5
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 159–149

 

KIMAGASLÓ FORMÁBAN.A BMW 5-ös Limousine dizájnja.

Sportosság és stílus minden alkalomra: a BMW 5-ös Limousine atletikus megjelenésével mindig a riválisok előtt jár. Ez a siker azonban távolról sem csak a véletlen műve. A siker nyitját ugyanis nem egyszerűen a gének jelentik – hanem sokkal inkább a részletekre irányuló figyelem egyértelmű kifejeződése.

BMW 540i Limousine
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,9–6,5
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 159–149

 

KÜLSŐ DIZÁJN.

A BMW 5-ös Limousine már álló helyzetben is erős benyomást gyakorol szemlélőjére. A legsportosabb üzleti limuzin hetedik generációjánál fordul elő először, hogy a vesék és az első fényszórók közvetlenül összekapcsolódnak egymással. Az alacsony, a far irányába lejtő tetővonal elegáns, kupészerű sziluettel ruházza fel az autót. A széles far pedig kiemeli az 5-ös BMW-ben szunnyadó nagy teljesítményt.

1
2
3
4

BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND SOUND SYSTEM.

A két gyémánt magassugárzóval ellátott Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound hifirendszer az autó mindegyik ülőhelyén studióminőségű hangzást teremt. A 16 darab, gondosan elhelyezett hangszóró ámulatba ejtő zenei élményt nyújt. A hangszórók háttérvilágítással rendelkeznek, vizuálisan kihangsúlyozva a rendszer egyedülálló hangzásminőségét.

MINDIG VAN FELJEBB.

MINDIG VAN FELJEBB.

Válasszon a fokozott dinamizmus, még nagyobb exkluzivitás vagy a még egyedibb megjelenés között. A vonzó Line változatok és kiegészítő felszereltségek segítségével bebiztosíthatja helyét az élenjárók között.

SPORT LINE.

A magasfényű fekete dizájnelemek és az exkluzív keréktárcsák jóvoltából a Sport Line változat hatalmas dózis dinamizmust hordoz. Az olyan részletek, mint a megvilágított „Sport Line” felirat, valamint a csak ehhez a változathoz elérhető sportülések extra élénkséget visznek a belső tér összképébe.

LUXURY LINE.

A Luxury Line felszereltség finom, fényes krómmal borított dizájnelemeivel, valamint az utóbbiakhoz illő keréktárcsáival még nagyobb eleganciával ruházza fel az 5-ös BMW-t. Az utastérben az olyan berendezési elemek teremtenek különlegesen stílusos atmoszférát, mint az exkluzív, kontrasztvarrással ellátott Line kárpitok, valamint a gyöngyházfényű króm kiemelésekkel szegélyezett nemesfa belső felületek. Az összkép számára a műbőrrel borított műszerfal adja meg a végső, finom ecsetvonást.

M SPORT CSOMAG.

Az M Sport csomag esetében egyértelműen a dinamizmus iránti szenvedély kerül előtérbe. Az erőt sugárzó légbeömlők például rendkívül látványossá teszik az első kötényt. Az exkluzív Rhombicle alumínium belső díszítőelemek, valamint a BMW Individual antracit tetőkárpit extrán sportos vonással gazdagítják a belső teret.

BMW INDIVIDUAL KOLLEKCIÓ.

A BMW Individual kollekció különleges felszereltségek gazdag választékát bocsájtja a kifinomult ízlésű vásárlók rendelkezésre – például tökéletes erezetű, gondosan válogatott, a világ legkülönbözőbb helyeiről származó nemesfa díszítőelemeket. Hibátlan és hívogatóan puha, a világ legjobb cserzőműhelyeiből származó bőröket. Fényezéseket, amelyek ragyogásukkal, fényükkel és különleges effektusaikkal ejtenek bámulatba. A bőséges választékban rendelkezésre álló árnyalatok pedig nem követik, sokkal inkább meghatározzák az idők szellemét. Mindezen elemek együttesen pedig a BMW-jét még inkább az Ön személyiségének részévé teszik.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK.

Készítse fel magát minden eshetőségre. Az eredeti BMW tartozékok segítségével tökéletesen a személyes elvárásainak megfelelően szerelheti fel 5-ös BMW-jét. Fedezze hát fel az eredeti BMW tartozékok világát.

 • Szállítás

  A modern vonalú, Titán ezüst oldalpanelokkal ellátott, 520 liter űrtartalmú tetődoboz minden típusú BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis. A kétoldali nyithatóságnak, valamint az oldalanként hárompontos központi zárnak köszönhetően a doboz egyszerűen rakodható és védve van a lopás ellen.

  A csúszásmentes, vízálló, méretre szabott, magasított peremmel rendelkező szőnyeg védelmet nyújt a csomagtér számára. A szőnyegen – amely tökéletes illeszkedésével és fekete színével ideálisan simul a jármű gyári felszereltségei közé – egy minőségi nemesacélból készült 5-ös számjegy, valamint egy, a kiemelést segítő fogantyú található.

 • Külső és belső tartozékok

  19 és 20 colos BMW könnyűfém keréktárcsák amellett, hogy tökéletesen belesimulnak a jármű összképébe, a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. A speciálisan a defekttűrő gumiabroncsokhoz kifejlesztett keréktárcsák magasított peremmel rendelkeznek annak érdekében, hogy kanyarodáskor megakadályozzák a nyomásukat elvesztett gumiabroncsok leugrását.

  A hatékony kiegészítő fűtés kellemes belső téri hőmérsékletet teremt, emellett annak segítségével megakadályozható a szélvédő jegesedése vagy bepárásodása is. A berendezés az iDrive rendszeren keresztül vagy közvetlenül vezérelhető. A jármű felszereltségétől függően a kiegészítő fűtés a külön rendelhető BMW Display kulcs, valamint egy iPhone applikáció segítségével, távirányítással is működtethető.

 • Információ és kommunikáció

  A praktikus, állítható univerzális tartó a külön megvásárolható, a BMW Travel & Comfort rendszer elemei közé tartozó alaptartóhoz illeszthető hozzá. A Travel & Comfort Tablet Safety Case tartóval együtt az eszközön számos típusú, 7–11 col méretű, Apple és Samsung márkájú tablet helyezhető el biztonságos módon. A 360°-ban elforgatható keretnek, valamint az állítható dőlésszögnek köszönhetően az eszközök mindig a kívánt helyzetbe állíthatók.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO₂-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az üzemanyag-fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt.

  A hatótáv nagysága számos különböző tényezőtől függ, amelyek közül különös jelentősége van a következőknek: egyéni vezetési stílus, választott útvonal, időjárási viszonyok, a fűtés/hűtés használata, előkondicionálás.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO₂ Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.