GARANTÁLTAN JÓ FOGADTATÁS FELSŐ ÜZLETI KÖRÖKBEN.

A BMW 5-ös Limousine digitális szolgáltatásai és vezetőt segítő rendszerei.

GARANTÁLTAN JÓ FOGADTATÁS FELSŐ ÜZLETI KÖRÖKBEN.

A BMW 5-ös Limousine digitális szolgáltatásai és vezetőt segítő rendszerei.

GARANTÁLTAN JÓ FOGADTATÁS FELSŐ ÜZLETI KÖRÖKBEN.A BMW 5-ös Limousine digitális szolgáltatásai és vezetőt segítő rendszerei.

A helyzet uralásának elengedhetetlen kelléke: az első osztályú felszereltség. Az 5-ös BMW számtalan digitális szolgáltatása és vezetőt segítő rendszere zökkenőmentes hálózati kapcsolatokat biztosít a külvilággal. A funkciók intuitív kezelhetősége pedig maximális produktivitással együtt járó maximális kényelmet és biztonságot garantál.

Read more

TELJES MÉRTÉKBEN KIAKNÁZOTT LEHETŐSÉGEK.

 • Microsoft Exchange

  Folytasson hasznos munkavégzést ingázás közben is. A Microsoft Exchange járműbe való integrálásának köszönhetően a más eszközökön található e-mailek, valamint névjegyzék- és naptárbejegyezések folyamatosan szinkronizálódnak, így azokkal közvetlenül lehet dolgozni – és ehhez okostelefon használatára sincs szükség az autóban. A Microsoft Exchange használatához élő Microsoft Office 365 felhasználói fiókra van szükség.

 • Apple CarPlay®-előkészítés*

  Miért is kéne nélkülöznie iPhone készülékét a BMW-jében, ha egyszer a járműben is a megszokott módon használhatja azt? Az Apple CarPlay®-előkészítés jóvoltából a jármű kezelőszerveivel vezérelheti az olyan telefonfunkciókat, mint amilyen például az iMessage, a WhatsApp, a TuneIn, a Spotify és az Apple Zene. A beszédvezérlésnek az autó kormányán lévő, dedikált gombjával pedig elérheti az Apple hangasszisztens-szolgáltatását, a Sirit is.

  *A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

 • On-Street Parking Information

  Az On-Street Parking Information funkció azzal könnyíti meg a parkolóhely utáni keresést, hogy a BMW navigációs rendszer térképén jelzi, nagy valószínűséggel hol található a városban szabad parkolóhely. A valószínűség mértéke alapján a funkció különböző színekkel jelöli az utcákat, ezzel jelezve a vezetőnek, hogy először hol érdemes parkolóhelyet keresnie.

FŐASSZISZTENS.

A Driving Assistant Plusban Ön a legkiválóbb segítőre lel majd. Az asszisztensre ugyanis minden teketóriázás nélkül rábízhatja a fontos, ugyanakkor monoton feladatokat. A rendszer lehetővé teszi például az autonóm haladást olyan vezetési szituációkban, mint a dugóban való araszolás, a lassú forgalomban való haladás vagy a hosszú, egyhangú utazás. Mindemellett Ön még sávváltáskor is jó kezekben lesz.

Read more

VEZETÉK NÉLKÜLI MOBILTELEFON-TÖLTÉS.

A vezeték nélküli mobiltelefon-töltés felszereltség egy vezeték nélküli töltődokkolót, valamint további USB-portot foglal magában. A tetőantennával való összeköttetés javítja a vételi minőséget. A jármű fedélzeti rendszeréhez egyidejűleg két mobiltelefon és egy audiolejátszó csatlakoztatható Bluetooth-kapcsolat segítségével. A hotspot létrehozását lehetővé tevő felszereltség tartalmazza továbbá a Bluetooth Office funkciót is.

WIFI HOTSPOT.*

Vegyen részt a videokonferenciákon tabletjének segítségével vagy streamelje kedvenc sorozatának záróepizódját az okostelefonján. A WiFi hotspot egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi azt, hogy Ön az autójába beépített SIM-kártya segítségével a nagy sebességű LTE hálózaton (amennyiben az rendelkezésre áll) internetezhessen. Ön és az utasai egy időben akár tíz eszközön is szörfölhetnek világhálón.

*A szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

PARKOLÁS VARÁZSÜTÉSRE.

PARKOLÁS VARÁZSÜTÉSRE.

A távvezérlésű parkolás funkció segítségével a vezető, miután kiszállt, kényelmesen, távirányítással – előre- és hátramenetben – állíthatja be a járművet a szűk parkolóhelyre vagy garázsba, és a kiállás is hasonló módon hajtható végre. A távvezérlésű parkolás funkció az autón kívülről, a BMW Display kulccsal aktiválható.

BMW 540i Limousine :
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,1–9,1
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 184–206

Read more

PARKOLÓASSZISZTENS PLUS

A Parkolóasszisztens Plus felszereltségi csomag megkönnyíti a parkolást és a járművel való manőverezést. A felszereltség – amely Top View nézetet is tartalmazó Surround View funkciót, a segédvonalakat megjelenítő PDC-t és a parkolóasszisztenst foglalja magában – jóvoltából a jármű teljesen automatikusan hajtja végre az útpályával párhuzamos vagy az arra merőleges parkolást. A rendszer úgy működik, hogy felméri a potenciális parkolóhelyek nagyságát, miközben a jármű lassan elhalad azok mellett.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up Display a pillanatnyi szituációval kapcsolatos és az adott utazásra vonatkozó információkat közvetlenül a vezető látómezőjébe vetíti, lehetővé téve a vezetésre való teljes koncentrálást. A kijelzőn a haladási sebesség mellett olyan információk jelennek meg, mint például a navigációs tippek, az előzési tilalomra való figyelmeztetés funkcióval ellátott sebességhatár-kijelzés információi, a hívás- és a lejátszási listák, valamint a különböző vezetőt segítő rendszerek információi és figyelmeztetései.

ÖSSZEKÖTTETÉSBEN, SZABADON.

ÖSSZEKÖTTETÉSBEN, SZABADON.

A BMW ConnectedDrive biztosítja a jármű, a vezető és a külvilág közötti intelligens interakciót. Élvezze hát a fokozott kényelem és a tartalmas szórakozás előnyeit, valamint a mindenkor és mindenhol Önt körülvevő biztonság megnyugtató tudatát. Vagy egyszerűbben fogalmazva: a még nagyobb vezetési élményt.

Read more

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.