ELEGANCIA+

A BMW 4-es Gran Coupé. 4 a négyzeten.

ELEGANCIA+

A BMW 4-es Gran Coupé. 4 a négyzeten.

ELEGANCIA+A BMW 4-es Gran Coupé. 4 a négyzeten.

Gyorsulás 0-ról 100 km/órára, s (BMW 440i Gran Coupé)

5,1

Max. sebesség, km/óra (BMW 440i Gran Coupé)

250

Kombinált fogyasztás, l/100 km (BMW 440i Gran Coupé)

8,5–9,2

Kombinált CO2-kibocsátás, l/100 km (BMW 440i Gran Coupé)

193–207

Csomagtér űrtartalma

480–1300 l

Egy sportos Coupé és egy elegáns szedán kombinációja. Az eredmény lenyűgőző: több stílus, több tér, több dinamizmus. Bármit is jelent Önnek a vezetési élmény, a BMW 4-es Gran Coupé megadja Önnek. Ahogy beül a kormány mögé, nem lesz kétsége afelől, hogy milyen is a sportos elegancia.

LENYŰGÖZŐ TELJESÍTMÉNY.

A BMW 4-es Gran Coupé újraértelmezi a vezetési élményt. Agilis teljesítménye a robbanékony gyorsulásban, az ultrapontos kezelhetőségben és a tökéletes úttartásban ismerszik meg – még kanyarodáskor és kiélezett vezetési helyzetekben is. Az intelligens könnyűépítési koncepció a hatékonyság új világát teremti meg csúcsszintű teljesítményleadással és nyomatékos motorokkal fűszerezve.

„Nagyon megindító dolog látni egy olyan autót az úton, amelyet az ember már a legelső skicctől kezdve ismer.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, A BMW GROUP DESIGN VEZETŐJE

ELRAGADÓ DIZÁJN.

SZÍNTISZTA KÜLCSÍNY.

A BMW 4-es Gran Coupé mágikus vonzereje már első pillantásra jól érzékelhető. Az autót különleges dizájnja és sportos arányai az elegancia, az esztétikum és a sportos vonzerő tökéletes elegyévé avatják.
Read more

ATLETIKUS ORR-RÉSZ.

Az új BMW 4-es Gran Coupé orr-része a dinamizmussal ötvözött elegancia benyomását kelti. A LED-es fényszórók által közrefogott, látványos dupla vese a sportos teljesítmény kifejezője. A karakteres, LED-es ködlámpák még jobban ráerősítenek a karizmatikus megjelenésre.
Read more

ATLETIKUS KUPÉSZILUETT.

Az új BMW 4-es Gran Coupé eleganciát és sportosságot sugároz magából a lágyan ívelő tetővonal, valamint a markáns élek által megteremtett nyúlánkságával. A finoman lekerekített sziluett és az agilitást kifejező dizájn nem kis részben a négy könnyed, keret nélküli oldalablaknak köszönhető.
Read more

KIFEJEZŐ FAR.

A BMW 4-es Gran Coupé kiállása szilárd eltökéltséget sugároz, ami főleg a tekintélyt sugárzó lökhárító és az abba integrált kipufogók érdeme. Az áttervezett, kétrészes LED-es hátsó lámpák vonzó módon emelik ki a karosszéria szélességét, egyszersmind még hangsúlyosabbá teszik az autó dinamikus formanyelvét.
Read more

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK A BMW 4-ES GRAN COUPÉ-HOZ.

Még sportosabbá vagy exkluzívabbá szeretné varázsolni BMW 4-es Gran Coupé-ját? Autójának egyedivé tételéhez számos modellváltozat és felszereltség közül, illetve a BMW Individual széles kínálatában szereplő exkluzív tételekből is választhat. Az Ön ízlésének megfelelően.

EXKLUZÍV BELSŐ TÉR.

ELEGÁNS ÉS SPORTOS.

A BMW 4-es Gran Coupé exkluzív belső tere a sportosságot modern funkcionalitással ötvözi. A számos információs és kommunikációs technológia, valamint a kitűnő minőségű anyagokkal berendezett belső tér, amely tökéletesen a vezető igényeire szabott, a kényelem igen magas szintjét nyújtja. Mindehhez jön még a hangulatvilágítás, amely különleges élménnyé teszi az utazást.
Read more

VEZETŐORIENTÁLTSÁG.

A vezetőorientált műszerfal fókuszában az alapfelszereltség részét képező multifunkciós bőrkormány áll. A BMW Head-Up kijelző és az új multifunkciós műszeregység – mindkettő opcionálisan rendelhető – tiszta elrendezésben jeleníti meg a vezetéssel összefüggő információkat. Az új Professional navigációs rendszer pedig gondoskodik az Ön tökéletes összeköttetéseiről – akárcsak a BMW Connected applikáció, amely összekapcsolja okostelefonját új BMW 4-es Gran Coupé-jával.
Read more

TÖKÉLETES KIDOLGOZOTTSÁG.

Az új BMW 4-es Gran Coupé elegáns belső felszereltségeinek választéka aprólékos gondossággal megmunkált, kifinomult anyagok egész sorát vonultatja fel. Élvezze hát a tökéletes kényelmet – akár a finom bőrrel borított sportülésekben. Az eleve kellemes atmoszféra még tökéletesebbé tehető a vonzó belső díszítőelemekkel és kiemelésekkel, az ízléses, krómozott részletekkel, valamint a műszerfal kontrasztvarrásával.
Read more

DINAMIZMUS.

FÉNYDIZÁJN.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY CSALÁDI ÜGY.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY CSALÁDI ÜGY.

Most felfedezheti az új BMW 4-es sorozat modelljeinek lélegzetelállító sportosságát, jövőbemutató dizájnját és exkluzív kényelmét. Vezetési élmény a legmagasabb hatványon, amely még koncentráltabb formában van jelen a lenyűgözően versenyautós génekkel megáldott BMW M4-ben és M3-ban.

Read more

Üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW M4 Coupé:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált)(kézi / automata seb.váltóval): 10,0–10,3 / 9,7-10,0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált)(kézi / automata seb.váltóval): 227–235 / 221-228

  BMW 440i Gran Coupé:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,5–9,2
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 193–207

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.