ELEGANCIA+

A BMW 4-es Gran Coupé. 4 a négyzeten.

ELEGANCIA+

A BMW 4-es Gran Coupé. 4 a négyzeten.

ELEGANCIA+A BMW 4-es Gran Coupé. 4 a négyzeten.

Gyorsulás, 0-100 km/óra, s (BMW 440i Gran Coupé (1))

5,1

Legnagyobb sebesség, km/óra (BMW 440i Gran Coupé(1))

250

Kombinált fogyasztás, l/100 km (BMW 440i Gran Coupé(1))

6,8–6,6

Kombinált CO2-kibocsátás, g/km (BMW 440i Gran Coupé(1))

159–154

Csomagtér űrtartalma

480–1300 l

Egy sportos Coupé és egy elegáns szedán kombinációja. Az eredmény lenyűgőző: több stílus, több tér, több dinamizmus. Bármit is jelent Önnek a vezetési élmény, a BMW 4-es Gran Coupé megadja Önnek. Ahogy beül a kormány mögé, nem lesz kétsége afelől, hogy milyen is a sportos elegancia.

LENYŰGÖZŐ TELJESÍTMÉNY.

A BMW 4-es Gran Coupé újraértelmezi a vezetési élményt. Agilis teljesítménye a robbanékony gyorsulásban, az ultrapontos kezelhetőségben és a tökéletes úttartásban ismerszik meg – még kanyarodáskor és kiélezett vezetési helyzetekben is. Az intelligens könnyűépítési koncepció a hatékonyság új világát teremti meg csúcsszintű teljesítményleadással és nyomatékos motorokkal fűszerezve.

„Nagyon megindító dolog látni egy olyan autót az úton, amelyet az ember már a legelső skicctől kezdve ismer.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, A BMW GROUP DESIGN VEZETŐJE

ELRAGADÓ DIZÁJN.

SZÍNTISZTA KÜLCSÍNY.

A BMW 4-es Gran Coupé mágikus vonzereje már első pillantásra jól érzékelhető. Az autót különleges dizájnja és sportos arányai az elegancia, az esztétikum és a sportos vonzerő tökéletes elegyévé avatják.
Read more

ATLETIKUS ORR-RÉSZ.

Az új BMW 4-es Gran Coupé orr-része a dinamizmussal ötvözött elegancia benyomását kelti. A LED-es fényszórók által közrefogott, látványos dupla vese a sportos teljesítmény kifejezője. A karakteres, LED-es ködlámpák még jobban ráerősítenek a karizmatikus megjelenésre.
Read more

ATLETIKUS KUPÉSZILUETT.

Az új BMW 4-es Gran Coupé eleganciát és sportosságot sugároz magából a lágyan ívelő tetővonal, valamint a markáns élek által megteremtett nyúlánkságával. A finoman lekerekített sziluett és az agilitást kifejező dizájn nem kis részben a négy könnyed, keret nélküli oldalablaknak köszönhető.
Read more

KIFEJEZŐ FAR.

A BMW 4-es Gran Coupé kiállása szilárd eltökéltséget sugároz, ami főleg a tekintélyt sugárzó lökhárító és az abba integrált kipufogók érdeme. Az áttervezett, kétrészes LED-es hátsó lámpák vonzó módon emelik ki a karosszéria szélességét, egyszersmind még hangsúlyosabbá teszik az autó dinamikus formanyelvét.
Read more

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK A BMW 4-ES GRAN COUPÉ-HOZ.

Még sportosabbá vagy exkluzívabbá szeretné varázsolni BMW 4-es Gran Coupé-ját? Autójának egyedivé tételéhez számos modellváltozat és felszereltség közül, illetve a BMW Individual széles kínálatában szereplő exkluzív tételekből is választhat. Az Ön ízlésének megfelelően.

EXKLUZÍV BELSŐ TÉR.

ELEGÁNS ÉS SPORTOS.

A BMW 4-es Gran Coupé exkluzív belső tere a sportosságot modern funkcionalitással ötvözi. A számos információs és kommunikációs technológia, valamint a kitűnő minőségű anyagokkal berendezett belső tér, amely tökéletesen a vezető igényeire szabott, a kényelem igen magas szintjét nyújtja. Mindehhez jön még a hangulatvilágítás, amely különleges élménnyé teszi az utazást.
Read more

VEZETŐORIENTÁLTSÁG.

A vezetőorientált műszerfal fókuszában az alapfelszereltség részét képező multifunkciós bőrkormány áll. A BMW Head-Up kijelző és az új multifunkciós műszeregység – mindkettő opcionálisan rendelhető – tiszta elrendezésben jeleníti meg a vezetéssel összefüggő információkat. Az új Professional navigációs rendszer pedig gondoskodik az Ön tökéletes összeköttetéseiről – akárcsak a BMW Connected applikáció, amely összekapcsolja okostelefonját új BMW 4-es Gran Coupé-jával.
Read more

TÖKÉLETES KIDOLGOZOTTSÁG.

Az új BMW 4-es Gran Coupé elegáns belső felszereltségeinek választéka aprólékos gondossággal megmunkált, kifinomult anyagok egész sorát vonultatja fel. Élvezze hát a tökéletes kényelmet – akár a finom bőrrel borított sportülésekben. Az eleve kellemes atmoszféra még tökéletesebbé tehető a vonzó belső díszítőelemekkel és kiemelésekkel, az ízléses, krómozott részletekkel, valamint a műszerfal kontrasztvarrásával.
Read more

DINAMIZMUS.

FÉNYDIZÁJN.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY CSALÁDI ÜGY.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY CSALÁDI ÜGY.

Most felfedezheti az új BMW 4-es sorozat modelljeinek lélegzetelállító sportosságát, jövőbemutató dizájnját és exkluzív kényelmét. Vezetési élmény a legmagasabb hatványon, amely még koncentráltabb formában van jelen a lenyűgözően versenyautós génekkel megáldott BMW M4-ben és M3-ban.

Read more

Üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW M4 Coupé(1)
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,1 (8,3)
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 209 (194)

  A BMW 440i Gran Coupé(1)
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,8–6,6
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 159–154

  Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

  (1) 2018. 04. 15-ig ezek az értékek alkalmazandók. Kérjük, ellenőrizze BMW-je adatainak elérhetőségét.

  A 3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.