ELEGANCIA+

A BMW 4-es Gran Coupé. 4 a négyzeten.

ELEGANCIA+

A BMW 4-es Gran Coupé. 4 a négyzeten.

ELEGANCIA+A BMW 4-es Gran Coupé. 4 a négyzeten.

Gyorsulás, 0-100 km/óra, s (BMW 440i Gran Coupé)

5,1

Legnagyobb sebesség, km/óra (BMW 440i Gran Coupé)

250

Kombinált fogyasztás, l/100 km (BMW 440i Gran Coupé)

6,8–6,6

Kombinált CO2-kibocsátás, g/km (BMW 440i Gran Coupé)

159–154

Csomagtér űrtartalma

480–1300 l

Egy sportos Coupé és egy elegáns szedán kombinációja. Az eredmény lenyűgőző: több stílus, több tér, több dinamizmus. Bármit is jelent Önnek a vezetési élmény, a BMW 4-es Gran Coupé megadja Önnek. Ahogy beül a kormány mögé, nem lesz kétsége afelől, hogy milyen is a sportos elegancia.

LENYŰGÖZŐ TELJESÍTMÉNY.

A BMW 4-es Gran Coupé újraértelmezi a vezetési élményt. Agilis teljesítménye a robbanékony gyorsulásban, az ultrapontos kezelhetőségben és a tökéletes úttartásban ismerszik meg – még kanyarodáskor és kiélezett vezetési helyzetekben is. Az intelligens könnyűépítési koncepció a hatékonyság új világát teremti meg csúcsszintű teljesítményleadással és nyomatékos motorokkal fűszerezve.

„Nagyon megindító dolog látni egy olyan autót az úton, amelyet az ember már a legelső skicctől kezdve ismer.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, A BMW GROUP DESIGN VEZETŐJE

ELRAGADÓ DIZÁJN.

SZÍNTISZTA KÜLCSÍNY.

A BMW 4-es Gran Coupé mágikus vonzereje már első pillantásra jól érzékelhető. Az autót különleges dizájnja és sportos arányai az elegancia, az esztétikum és a sportos vonzerő tökéletes elegyévé avatják.

ATLETIKUS ORR-RÉSZ.

Az új BMW 4-es Gran Coupé orr-része a dinamizmussal ötvözött elegancia benyomását kelti. A LED-es fényszórók által közrefogott, látványos dupla vese a sportos teljesítmény kifejezője. A karakteres, LED-es ködlámpák még jobban ráerősítenek a karizmatikus megjelenésre.

ATLETIKUS KUPÉSZILUETT.

Az új BMW 4-es Gran Coupé eleganciát és sportosságot sugároz magából a lágyan ívelő tetővonal, valamint a markáns élek által megteremtett nyúlánkságával. A finoman lekerekített sziluett és az agilitást kifejező dizájn nem kis részben a négy könnyed, keret nélküli oldalablaknak köszönhető.

KIFEJEZŐ FAR.

A BMW 4-es Gran Coupé kiállása szilárd eltökéltséget sugároz, ami főleg a tekintélyt sugárzó lökhárító és az abba integrált kipufogók érdeme. Az áttervezett, kétrészes LED-es hátsó lámpák vonzó módon emelik ki a karosszéria szélességét, egyszersmind még hangsúlyosabbá teszik az autó dinamikus formanyelvét.

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK A BMW 4-ES GRAN COUPÉ-HOZ.

Még sportosabbá vagy exkluzívabbá szeretné varázsolni BMW 4-es Gran Coupé-ját? Autójának egyedivé tételéhez számos modellváltozat és felszereltség közül, illetve a BMW Individual széles kínálatában szereplő exkluzív tételekből is választhat. Az Ön ízlésének megfelelően.

EXKLUZÍV BELSŐ TÉR.

ELEGÁNS ÉS SPORTOS.

A BMW 4-es Gran Coupé exkluzív belső tere a sportosságot modern funkcionalitással ötvözi. A számos információs és kommunikációs technológia, valamint a kitűnő minőségű anyagokkal berendezett belső tér, amely tökéletesen a vezető igényeire szabott, a kényelem igen magas szintjét nyújtja. Mindehhez jön még a hangulatvilágítás, amely különleges élménnyé teszi az utazást.

VEZETŐORIENTÁLTSÁG.

A vezetőorientált műszerfal fókuszában az alapfelszereltség részét képező multifunkciós bőrkormány áll. A BMW Head-Up kijelző és az új multifunkciós műszeregység – mindkettő opcionálisan rendelhető – tiszta elrendezésben jeleníti meg a vezetéssel összefüggő információkat. Az új Professional navigációs rendszer pedig gondoskodik az Ön tökéletes összeköttetéseiről – akárcsak a BMW Connected applikáció, amely összekapcsolja okostelefonját új BMW 4-es Gran Coupé-jával.

TÖKÉLETES KIDOLGOZOTTSÁG.

Az új BMW 4-es Gran Coupé elegáns belső felszereltségeinek választéka aprólékos gondossággal megmunkált, kifinomult anyagok egész sorát vonultatja fel. Élvezze hát a tökéletes kényelmet – akár a finom bőrrel borított sportülésekben. Az eleve kellemes atmoszféra még tökéletesebbé tehető a vonzó belső díszítőelemekkel és kiemelésekkel, az ízléses, krómozott részletekkel, valamint a műszerfal kontrasztvarrásával.

DINAMIZMUS.

FÉNYDIZÁJN.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY CSALÁDI ÜGY.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY CSALÁDI ÜGY.

Most felfedezheti az új BMW 4-es sorozat modelljeinek lélegzetelállító sportosságát, jövőbemutató dizájnját és exkluzív kényelmét. Vezetési élmény a legmagasabb hatványon, amely még koncentráltabb formában van jelen a lenyűgözően versenyautós génekkel megáldott BMW M4-ben és M3-ban.

Üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW M4 Coupé fogyasztási és kibocsátási értékei:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,8 (8,3)
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 204 (194)

  A BMW 440i Gran Coupé fogyasztási és kibocsátási értékei:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,8–6,6
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 159–154

  A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt. Az üzemanyagfogyasztási, valamint a CO2-kibocsátási adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az illusztrációban szereplő modellek olyan felszereltségeket és tartozékokat tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, a Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern (Németország) postacímén keresztül megrendelhető, illetve a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html weboldalról letölthető brosúrából kaphat.

  Az adatok nem egy bizonyos járműre vonatkoznak és nem minősülnek ajánlattételnek, hanem kizárólag a különböző járműtípusok összehasonlításának célját szolgálják. Az üzemanyagok, illetve más energiahordozók előállítása és rendelkezésre bocsátása során keletkező CO2-kibocsátás mértéke nem kerül figyelembevételre a CO2-kibocsátás – 1999/94/EK irányelv szerinti – megállapításakor.