Az új BMW 4 Coupé különleges esztétikumával, sportos dinamizmusával és kitűnő minőségű belső terével győz meg. A rendkívüli dizájn és a lenyűgöző agilitás együttesen ellenállhatatlan vonzerővel ruházzák fel az autót.

Bővebben

A BMW 4 COUPÉ KÜLSŐ DIZÁJNJA.

A történések elébe menő, a saját útját járó és markánsan karakteres: összetéveszthetetlen külső dizájnjával a BMW 4 Coupé egy igazi lázadó egyéniség. A különleges BMW dupla vese által párját ritkítóan egyedivé tett orr-rész kihangsúlyozza az autó maximálisan független személyiségét, egyszersmind hűen szimbolizálja a BMW 4 Coupé mindent átható kifejező erejét.

Bővebben
BMW 4 Coupé, G22, 2020, egy nyitott ajtajú, oldalról látható, Arctic Race kék metálfényezésű autó – amelyben egy modell ül – könnyűfém keréktárcsái

A BMW 4 COUPÉ BELSŐ DIZÁJNJA.

Tömören kifejezett komplexitás: a BMW 4 Coupé belső kialakítása a vezetőt helyezi a középpontba. A belső térben a funkcionális stílus mellett a szabatos formanyelv és a mesterien kimunkált dizájnelemek teremtik meg a modernség és a függetlenség auráját.

Bővebben
BMW 4 Coupé, G22, 2020, belső tér, első utasoldal

DINAMIZMUS.

A BMW 4 Coupé hajtáslánca és futóműkomponensei.

Sportos úttartás, optimális kezelhetőség és kimagasló agilitás: teljesítményével és dinamizmusával a BMW 4 Coupé izgalmas vezetési élményt nyújt. Acélos erejű TwinPower Turbo motorjaival, valamint az azok teljesítményéhez tökéletesen méltó futóműkomponenseivel a sportkupé bátran áll bármilyen kihívás elé.
BMW TwinPower Turbo 4 hengeres benzinmotor, BMW 4 Coupé, G22, 2020

TwinPower Turbo 4 hengeres soros benzinmotor.

Az új generációs TwinPower Turbo 2,0 literes, 4 hengeres soros benzinmotor maximális vezetési élményt szavatol. Az erőforrás legfigyelemreméltóbb tulajdonságai közé az agilis teljesítményleadás és az alacsony fordulatszámokon is egyedülállóan közvetlen gázreakciók tartoznak, egyszersmind azt kivételes üzemanyag-hatékonyság és alacsony károsanyag-kibocsátás jellemzi.

BMW TwinPower Turbo 4 hengeres dízelmotor, BMW 4 Coupé, G22, 2020

TwinPower Turbo 4 hengeres soros dízelmotor.

Az új generációs, 2,0 literes, 4 hengeres, soros TwinPower Turbo dízelmotorokat agilis erőfelépítés, valamint már alacsony fordulatszámokon is kitűnő gázreakciók jellemzik. A változó turbinageometriájú turbófeltöltési technológia, valamint a CommonRail közvetlen befecskendezés révén e motorok kivételesen üzemanyag-hatékonyak és alacsony emissziójúak.

xDrive logó, BMW 4 Coupé, G22, 2020

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a fokozott tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottságot.
Futómű, BMW 4 Coupé, G22, 2020

Futómű.

Az alapfelszereltséghez tartozó futómű nagyfokú precizitást, agilitást és kényelmet biztosít. Mindezt az alumíniumból készült kettős keresztlengőkaros első, az átgondoltan megtervezett, ötlengőkaros hátsó futómű, valamint a komponensek rendkívül aprólékos finomhangolása teszi lehetővé.
Steptronic Sport sebességváltó, BMW 4 Coupé, G22, 2020

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus vezetési stílushoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.

INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK.

Digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek a BMW 4 Coupéban.

Driving Assistant Professional, BMW 4 Coupé, G22, 2020

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.
Parkolóasszisztens Plus, BMW 4 Coupé, G22, 2020

Parkolóasszisztens Plus.

A Parkolóasszisztens Plus egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A felszereltség egyebek mellett a Top View funkcióval ellátott Surround View funkciót, a Panorama View funkciót, valamint a Párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékező funkcióval ellátott Aktív parkolássegítő rendszert, a járművet hossz- és oldalirányban manőverező Parkolóasszisztenst és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.
Okostelefon-integráció, BMW 4 Coupé, G22, 2020

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül, vezeték nélkül kapcsolja össze az Ön okostelefonját a járművével. Ily módon kényelmesen, közvetlenül a központi kijelzőn férhet hozzá a különböző funkciókhoz és applikációkhoz.

Távoli szoftverfrissítés, BMW Coupé, G22, 2020

Távoli szoftverfrissítés.

E szolgáltatás mindig naprakészen tartja az Ön BMW-jét. A Távoli szoftverfrissítések a My BMW appon keresztül vagy a járműben tölthetőek le. Ezután már következhet is a telepítés.

A BMW 4 COUPÉ MODELLVÁLTOZATAI.

BMW 4 COUPÉ.

 • 17” könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 778
 • Küszöbbelépő-burkolatok alumínium betéttel, elöl „BMW” felirattalKüszöbbelépő-burkolatok alumínium betéttel, elöl „BMW” felirattal
 • Éberségfigyelő asszisztens
 • Multifunkciós sport bőrkormány
 • Hővédő üvegezés
BMW 4 Coupé, G22, 2020, alapváltozat, Sunset narancs metál, rézsútos elölnézet

M SPORT PRO CSOMAG.

 • M magasfényű Shadowline kibővített tartalommal
 • M hátsó légterelő magasfényű fekete kivitelben
 • M Sport fék magasfényű vörös féknyergekkel
 • Sportos belső téri hangzás a SPORT és a SPORT+ menetmódokban
 • M biztonsági övek
BMW 4 Coupé, G22, 2020, M Sport Pro csomag, Brooklyn szürke metálfényezés, rézsútos elölnézet
 • BMW 4 COUPÉ.
 • M SPORT PRO CSOMAG.

EREDETI BMW ÉS BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW 4 COUPÉHOZ.

Kellemesen ismerős érzés.

Egy sportos BMW 4 Coupé tulajdonosaként Önnek alapáron jár a vezetési élmény. Az eredeti BMW tartozékok pedig az Ön különleges igényeit elégítik ki. Az egyedi tartozékok és extrák széles választékával állunk a rendelkezésére, amelyek minőségüket, dizájnjukat és használati értéküket tekintve maradéktalanul méltók BMW 4 Coupéjához – bármit is forgasson Ön a fejében. A kimagasló kvalitásokkal rendelkező M Performance Parts tartozékok érzékletesen domborítják ki e látványos megjelenésű sportkupé dinamikus karakterét.
BMW síléc- és snowboardtartó, oldalra kihúzható, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

BMW síléc- és snowboard-tartó, oldalra kihúzható.

A zárható BMW síléc- és snowboardtartón biztonságosan szállítható akár öt pár síléc vagy snowboard. Mivel a tartó oldalra kihúzható, az magasabb járművek esetében egyszerűbben pakolható. A bármilyen BMW tetőcsomagtartóval kombinálható tartón síbotok is elhelyezhetők.
BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó, BMW 4 Coupé, G22, 2020

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó

A könnyű, mégis igen masszív BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó akár 60 kilogrammal is terhelhető. A rendkívül egyszerűen használható eszközön két (a külön megvásárolható toldat megléte esetén három) kerékpár/e-bike szállítható. Mivel a tartó lehajtható, az nem akadályozza a csomagtérhez való hozzáférést.
Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás, BMW 4 Coupé, G22, 2020

Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás.

Vezeték nélküli töltés bárhol, bármikor: A BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomásnak köszönhetően az okostelefon kényelmesen és hatékonyan, kábel nélkül tölthető a járműben. A mobiltelefon stabilan és biztonságosan helyezhető el a töltőállomáson. Egy különlegesen okos megoldás: Az integrált powerbank kiemelhető a helyéről, így az autón kívül is lehetővé válik a vezeték nélküli töltés.
M Performance első splitter, karbonszálas, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

BMW M Performance első splitter, karbonszálas.

Tegye le határozottan névjegyét: a karbonszál-erősítésű műanyagból készült M Performance első splitter kimagaslóan exkluzív módon teszi még markánsabbá az autó megjelenését. Különleges, a versenyautókat idéző darab mindazoknak, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni.
M Performance magasfényű fekete elsőkötény-légterelők a jobb és a bal oldalra, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

M Performance magasfényű fekete elsőkötény-légterelő a jobb és a bal oldalra.

Hamisítatlan versenyatmoszféra: a kitűnő minőségű, az első kötényre illeszthető M Performance légterelők – amelyeknek kialakítását szélcsatornában hangolták a járműhöz – hozzájárulnak az autó még sportosabb viselkedéséhez. A nagy szilárdságú poliuretánból készülő, magasfényű fekete légterelők látványos, versenyautós megjelenéssel ruházzák fel a járművet.
M Performance kormány, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

M Performance kormány.

Fogós érvek: Alcantara borítású karimájának köszönhetően az M Performance kormány kitűnő tapintási érzetű és remek fogású – a még sportosabb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a versenyautós stílust.

A BMW 4 COUPÉ MŰSZAKI ADATAI.

BMW 430i Coupé.

Fogyasztás (kombinált l/100km)
[7.1-6.3]
CO₂ kibocsátás (kombinált g/km)
[161-143]
Gyorsulás (0-100 km/h)
7,5
Legnagyobb sebesség
240
A BMW 4 Coupé (G22) műszaki adatai

BMW SZOLGÁLTATÁSOK.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW 4 COUPÉHOZ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Maximálisan gondtalan utazás az elektromos járművekkel: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt. 4 vagy 6 éves – lízingelt jármű esetében 3 éves – szerződéses időtartamot választhat. A szolgáltatáscsomag tartalma:
 • Járműátvizsgálás
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz
További információk a BMW Service Inclusive csomagokról
BMW Teleszerviz

BMW Teleszerviz.

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW-je leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns adatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen feltétel: Önnek regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
További információk a BMW Teleszerviz szolgáltatásról
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
További információk a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatásról
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW 4 Coupéval kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.