BMW 4 Coupé, G22, 2020, Arctic Race kék metál

BMW 4 COUPÉ

Az eredeti BMW tartozékok választékának részét képező, modellre szabott termékek segítségével Ön tökéletesen a saját ízléséhez és szükségleteihez alakíthatja BMW 4 Coupéját, az egyedi és látványos BMW M Performance Parts tartozékokkal pedig még inkább kidomboríthatja az izgalmas kupé dinamikus oldalát. A BMW Service attraktív ajánlatai teljes körű védelmet nyújtanak arra az esetre, ha bekövetkezne a legrosszabb eshetőség, emellett a kínálatban megtalálhatók a szervizelést és a karbantartást szolgáló megoldások is – hogy Önnek végtelen mennyiségű felhőtlen vezetési élményben legyen része BMW 4 Coupéjának volánja mögött.

Bővebben
BMW 4 COUPÉ

EREDETI BMW TARTOZÉKOK A BMW 4 COUPÉHOZ.

Speciális felszereltségek és dizájnopciók a BMW 4 Coupéhoz.

Egy sportos BMW 4 Coupé tulajdonosaként Önnek alapáron jár a vezetési élmény. Az eredeti BMW tartozékok pedig az Ön különleges igényeit elégítik ki. Egyedi tartozékok és extrák széles választékával állunk a rendelkezésére, amelyek minőségüket, dizájnjukat és használati értéküket tekintve maradéktalanul méltók BMW 4 Coupéjához – bármit is forgasson Ön a fejében.

BMW síléc- és snowboardtartó, oldalra kihúzható, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

BMW síléc- és snowboard-tartó, oldalra kihúzható.

A zárható BMW síléc- és snowboardtartón biztonságosan szállítható akár öt pár síléc vagy snowboard. Mivel a tartó oldalra kihúzható, az magasabb járművek esetében egyszerűbben pakolható. A bármilyen BMW tetőcsomagtartóval kombinálható tartón síbotok is elhelyezhetők.
BMW tetőre szerelhető kerékpártartó, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

BMW tetőre szerelhető kerékpártartó.

A BMW tetőre szerelhető kerékpártartó ideális megoldást jelent verseny-, túra- vagy gyermekkerékpárok, illetve mountain bike-ok szállításához maximum 20 kilogrammig. A tartó kezelőszervei kényelmes helyen, a tartó rögzítési magasságában találhatók. Amennyiben szükséges, a rakodási oldal jobbról balra helyezhető át.
BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, ugyanakkor masszív Pro 2.0 hátsó kerékpártartó akár 60 kilogrammal is terhelhető. Az egyedülállóan egyszerűen használható tartón két kerékpár vagy e-bike szállítható (egy külön megvásárolható toldat pedig három kerékpár elhelyezésére is alkalmassá teszi). A tartó lebillenthető, így a csomagtér bármikor könnyen hozzáférhető.
BMW LED-es ajtóprojektorok, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

BMW LED-es ajtóprojektorok.

Az új, a korábbiaknál is jobb vetítési minőségű és az átlagnál hosszabb élettartamú BMW LED-es ajtóprojektorok különleges élménnyé teszik a be- és a kiszállást. Az ajtózárak kireteszelésekor automatikusan aktiválódó projektorok egyedi módon, egy grafikát a jármű mellé vetítve világítják meg a belépőteret. A vezető a cserélhető diák jóvoltából maga döntheti el, hogy a BMW vagy a BMW M logót kívánja-e kivetíttetni.
18" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 796 M, matt Jet fekete, külön megvásárolható, gumiabroncs nélkül, elülső, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

18" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 796 M, matt Jet fekete, külön megvásárolható, gumiabroncs nélkül, elülső.

A kitűnő minőségű, 18" M Performance duplaküllős 796 M könnyűfém keréktárcsa matt Jet fekete fényezésű és színes M logó látható rajta. Külön megvásárolható, 7,5J x 18 méretű keréktárcsa gumiabroncs nélkül.
20" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, keresztküllős 794 M, kétszínű (Jet fekete, fényesre esztergált), külön megvásárolható, gumiabroncs nélkül, elülső, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

20" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, keresztküllős 794 M, kétszínű (Jet fekete, fényesre esztergált), külön megvásárolható, gumiabroncs nélkül, elülső.

A kitűnő minőségű, kovácsolt 20" M Performance keresztküllős 794 M könnyűfém keréktárcsa kétszínű Jet fekete kivitelű, fényesre esztergált és színes M logó látható rajta. Külön megvásárolható, 8J x 20 méretű keréktárcsa gumiabroncs nélkül.
20" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 795 M, kétszínű (matt Ferric szürke, fényesre mart), külön megvásárolható, gumiabroncs nélkül, elülső, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

20" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 795 M, kétszínű (matt Ferric szürke, fényesre mart), külön megvásárolható, gumiabroncs nélkül, elülső.

A kitűnő minőségű, kovácsolt, kétszínű kivitelű, matt Ferric szürke, fényesre mart, 20" méretű Y-külllős 795 M könnyűfém keréktárcsán színes M logó és mart „M Performance” felirat látható. Külön megvásárolható, 8J x 20 méretű keréktárcsa gumiabroncs nélkül.
BMW csomagtéri szőnyeg, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

BMW csomagtéri szőnyeg.

A strapabíró, csúszásmentes felületű, körben magasított szegélyű, tetszetős dizájnnal rendelkező, méretre szabott szőnyeg megóvja a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A fekete, minőségi rozsdamentes acél betéttel ellátott, tökéletesen méretre szabott szőnyeg tökéletesen belesimul a csomagtér összképébe.
BMW elülső szőnyeg, BMW 4 Coupé, G22, 2020

BMW elülső szőnyeg.

Megbízható funkcionalitás atletikus eleganciával párosítva: a csúszásmentes felületű, vízálló és strapabíró, körben magasított szegélyű BMW szőnyeg megóvja az első lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyeget rozsdamentes acél betét díszíti. A 3D-s kialakítású szőnyeg mind látványra, mind méretre tökéletesen illik az autóhoz.
BMW belső visszapillantó tükör integrált garázsajtó-nyitóval, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

BMW belső visszapillantó tükör integrált garázsajtó-nyitóval.

Az automatikusan elsötétedő, keret nélküli belső visszapillantó tükör adaptív, univerzális távirányítóval is rendelkezik, amely garázsajtók vagy kertkapuk mozgatására használható. Az összesen három távirányítót kiváltani képes tükör úgyszólván bármilyen típusú garázsajtó- és kapumozgató szerkezettel kompatibilis. Az integrált távvezérlés funkció a tükörborítás alsó részén elhelyezett három gombbal érhető el.
Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás.

Vezeték nélküli töltés bárhol, bármikor: Az univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomásnak köszönhetően az okostelefon kényelmesen és hatékonyan, kábel nélkül tölthető a járműben. A mobiltelefon stabilan és biztonságosan helyezhető el a töltőállomáson. Egy különlegesen okos megoldás: Az integrált powerbank kiemelhető a helyéről, így az autón kívül is lehetővé válik a vezeték nélküli töltés.

Fedezze fel kategóriánként a BMW 4 Coupéhoz kínált BMW tartozékok kínálatát.

BMW SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK A BMW 4 COUPÉHOZ.

Szerviz- és csomagajánlatok a BMW 4 Coupéhoz.

A BMW, amely a szolgáltatások terén is etalonnak számít, mindig az Ön, illetve BMW 4 Coupéja rendelkezésére áll. A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szakemberei a nap 24 órájában elérhetők – az év 365 napján. Az innovatív BMW Teleszerviz szolgáltatásnak köszönhetően az Ön BMW 4 Coupéja automatikusan értesíti a BMW márkaszervizt a karbantartási szükségletről és a rendellenes működésről, így a szerviz proaktívan felveheti Önnel a kapcsolatot. A fenti, valamint az egyéb szolgáltatások költségei a szerződésben szereplő időtartamig benne foglaltatnak a jármű megvásárlásakor kiválasztott, egyszeri alkalommal kifizetett BMW Service Inclusive csomag árában. Gondoskodjon arról, hogy több ideje maradjon az élet fontos dolgaira: A BMW sokszínű szolgáltatáskínálatának köszönhetően Ön mindig a biztos oldalon maradhat.

Egy, a BMW volánja mögött ülő férfi néz át a szélvédőn

BMW Service Inclusive.

Csak induljon útnak és összpontosítson arra, ami valóban számít – vagyis BMW 4 Coupéjának élményteli vezetésére. A BMW Service Inclusive jóvoltából ennek semmi akadálya. Egyszeri díjfizetés ellenében Ön a választott időtartamon belül minden, a szerződésben foglalt szerviz- és karbantartási szolgáltatást megkap.
Bővebben
Egy, az okostelefonját néző nő száll ki a BMW-jéből

BMW Teleszerviz.

A BMW ConnectedDrive portfóliójába tartozó, innovatív Teleszerviz szolgáltatás segítségével BMW 4 Coupéja jelentős terhet vesz le a válláról: amikor esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, a jármű továbbítja az összes releváns adatot az Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpont-egyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Mindehhez csak egyvalamit kell tennie: regisztrálnia kell BMW 4 Coupéját a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
Bővebben
Egy nő áll BMW-je nyitott ajtója mellett


BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
Bővebben

BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW 4 COUPÉHOZ.

Sportos felszereltségek a BMW 4 Coupéhoz.

A BMW 4 Coupé sportosságával és a saját útját járó dizájnnyelvével kelti szárnyra a képzeletet – a kitűnő minőségű BMW M Performance Parts tartozékok pedig csak még jobban kiemelik e látványos megjelenésű sportkupé dinamikus karakterét.

BMW M Performance Parts, BMW 4 Coupé, G22, 2020, tartozékok
M Performance első splitter, karbonszálas, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

BMW M Performance első splitter, karbonszálas.

Tegye le határozottan névjegyét: a karbonszál-erősítésű műanyagból készült M Performance első splitter exkluzív módon teszi még férfiasabbá az autó megjelenését. Különleges, a versenyautókat idéző darab mindazoknak, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni.
M Performance magasfényű fekete elsőkötény-légterelők a jobb és a bal oldalra, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

M Performance magasfényű fekete elsőkötény-légterelő a jobb és a bal oldalra.

Hamisítatlan versenyatmoszféra: A kitűnő minőségű, az első kötényre illeszthető M Performance légterelők – amelyeknek kialakítását szélcsatornában finomhangolták a járműhöz – még sportosabb viselkedést tesznek lehetővé. A nagy szilárdságú poliuretánból készülő, magasfényű fekete légterelők látványos, versenyautós megjelenéssel ruházzák fel a járművet.
20" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 795 M, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet részeként, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

20" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 795 M, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, kovácsolt, 20" méretű, matt Jet fekete Y-küllős 795 M keréktárcsákon színes M logó és mart „M Performance” felirat látható. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 20, 225/35 R20 90Y XL RSC, hátul 8,5J x 20, 255/30 R20 92Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
M kipufogóborítások magasfényű fekete kivitelben, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

M kipufogóborítások magasfényű fekete kivitelben, bal oldal.

A különbség a részletekben rejlik: Jellegzetes, a 8 hengeres motorral ellátott járművekről ismert megjelenésükkel és dizájnjuk egyéb figyelemre méltó jellegzetességeivel az M kipufogóborítások még atletikusabbá teszik az autó küllemét. A borítások kitűnő minőségű, fekete krómmal bevont nemesacélból készülnek.
M Performance kormány, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

M Performance kormány.

Elragadó tények: Alcantara borítású markolatának köszönhetően az M Performance kormány kitűnő tapintási érzetű és remek fogású – a még sportosabb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a versenyautós stílust.

BMW CONNECTED DRIVE SZOLGÁLTATÁSOK ÉS APPOK A BMW 4 COUPÉHOZ.

Innovatív technológiák és vonzó ajánlatok, amelyek maximálisan kényelmessé teszik az Ön BMW 4 Coupéját.

Az Ön BMW 4 Coupéjához számos innovatív alkalmazás és digitális szolgáltatás áll rendelkezésre. Az alábbi gombra kattintva áttekintheti a BMW ConnectedDrive nyújtotta széles választékot. Fedezze hát fel az olyan praktikus szolgáltatásokat, mint amilyen a forgalmi helyzetről percre kész tájékoztatást adó Valós idejű közlekedési információk, vagy éppen a Távszolgáltatások, amelynek a jóvoltából a távolból, az okostelefonjával vezérelheti BMW-jének bizonyos funkcióit. Győződjön meg arról, hogy az Ön járművéhez mely BMW ConnectedDrive szolgáltatások érhetők el, illetve melyek azok, amelyek megújíthatók. Ami pedig külön előnyös: Ön minden további nélkül utólagosan is megvásárolhat/előfizethet a BMW-jéhez különféle szolgáltatásokat és alkalmazásokat.

Bővebben

FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS.
Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.


Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.


Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.