BMW 4 Coupé, G22, 2020, Arctic Race kék metál

BMW 4 COUPÉ

Az eredeti BMW tartozékok választékának részét képező, modellre szabott termékek segítségével Ön tökéletesen a saját ízléséhez és szükségleteihez alakíthatja BMW 4 Coupéját, az egyedi és látványos BMW M Performance Parts tartozékokkal pedig még inkább kidomboríthatja az izgalmas kupé dinamikus oldalát. A BMW Service attraktív ajánlatai teljes körű védelmet nyújtanak arra az esetre, ha bekövetkezne a legrosszabb eshetőség, emellett a kínálatban megtalálhatók a szervizelést és a karbantartást szolgáló megoldások is – hogy Önnek végtelen mennyiségű felhőtlen vezetési élményben legyen része BMW 4 Coupéjának volánja mögött.

Bővebben
BMW 4 COUPÉ

EREDETI BMW TARTOZÉKOK A BMW 4 COUPÉHOZ

Speciális felszereltségek és dizájnopciók a BMW 4 Coupéhoz.

Egy sportos BMW 4 Coupé tulajdonosaként Önnek alapáron jár a vezetési élmény. Az eredeti BMW tartozékok pedig az Ön különleges igényeit elégítik ki. Egyedi tartozékok és extrák széles választékával állunk a rendelkezésére, amelyek minőségüket, dizájnjukat és használati értéküket tekintve maradéktalanul méltók BMW 4 Coupéjához – bármit is forgasson Ön a fejében.

BMW síléc- és snowboardtartó, oldalra kihúzható, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

BMW síléc- és snowboard-tartó, oldalra kihúzható

A zárható BMW síléc- és snowboardtartón biztonságosan szállítható akár öt pár síléc vagy snowboard. Mivel a tartó oldalra kihúzható, az magasabb járművek esetében egyszerűbben pakolható. A bármilyen BMW tetőcsomagtartóval kombinálható tartón síbotok is elhelyezhetők.
BMW tetőre szerelhető kerékpártartó, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

BMW tetőre szerelhető kerékpártartó

A BMW tetőre szerelhető kerékpártartó ideális megoldást jelent verseny-, túra- vagy gyermekkerékpárok, illetve mountain bike-ok szállításához maximum 20 kilogrammig. A tartó kezelőszervei kényelmes helyen, a tartó rögzítési magasságában találhatók. Amennyiben szükséges, a rakodási oldal jobbról balra helyezhető át.
BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó

A könnyű, ugyanakkor masszív Pro 2.0 hátsó kerékpártartó akár 60 kilogrammal is terhelhető. Az egyedülállóan egyszerűen használható tartón két kerékpár vagy e-bike szállítható (egy külön megvásárolható toldat pedig három kerékpár elhelyezésére is alkalmassá teszi). A tartó lebillenthető, így a csomagtér bármikor könnyen hozzáférhető.
BMW LED-es ajtóprojektorok, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

BMW LED-es ajtóprojektorok

Az új, a korábbiaknál is jobb vetítési minőségű és az átlagnál hosszabb élettartamú BMW LED-es ajtóprojektorok különleges élménnyé teszik a be- és a kiszállást. Az ajtózárak kireteszelésekor automatikusan aktiválódó projektorok egyedi módon, egy grafikát a jármű mellé vetítve világítják meg a belépőteret. A vezető a cserélhető diák jóvoltából maga döntheti el, hogy a BMW vagy a BMW M logót kívánja-e kivetíttetni.
18" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 796 M, matt Jet fekete, külön megvásárolható, gumiabroncs nélkül, elülső, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

18" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 796 M, matt Jet fekete, külön megvásárolható, gumiabroncs nélkül, elülső

A kitűnő minőségű, 18" M Performance duplaküllős 796 M könnyűfém keréktárcsa matt Jet fekete fényezésű és színes M logó látható rajta. Külön megvásárolható, 7,5J x 18 méretű keréktárcsa gumiabroncs nélkül.
20" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, keresztküllős 794 M, kétszínű (Jet fekete, fényesre esztergált), külön megvásárolható, gumiabroncs nélkül, elülső, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

20" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, keresztküllős 794 M, kétszínű (Jet fekete, fényesre esztergált), külön megvásárolható, gumiabroncs nélkül, elülső

A kitűnő minőségű, kovácsolt 20" M Performance keresztküllős 794 M könnyűfém keréktárcsa kétszínű Jet fekete kivitelű, fényesre esztergált és színes M logó látható rajta. Külön megvásárolható, 8J x 20 méretű keréktárcsa gumiabroncs nélkül.
20" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 795 M, kétszínű (matt Ferric szürke, fényesre mart), külön megvásárolható, gumiabroncs nélkül, elülső, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

20" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 795 M, kétszínű (matt Ferric szürke, fényesre mart), külön megvásárolható, gumiabroncs nélkül, elülső

A kitűnő minőségű, kovácsolt, kétszínű kivitelű, matt Ferric szürke, fényesre mart, 20" méretű Y-külllős 795 M könnyűfém keréktárcsán színes M logó és mart „M Performance” felirat látható. Külön megvásárolható, 8J x 20 méretű keréktárcsa gumiabroncs nélkül.
BMW csomagtéri szőnyeg, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

BMW csomagtéri szőnyeg

A strapabíró, csúszásmentes felületű, körben magasított szegélyű, tetszetős dizájnnal rendelkező, méretre szabott szőnyeg megóvja a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A fekete, minőségi rozsdamentes acél betéttel ellátott, tökéletesen méretre szabott szőnyeg tökéletesen belesimul a csomagtér összképébe.
BMW elülső szőnyeg, BMW 4 Coupé, G22, 2020

BMW elülső szőnyeg

Megbízható funkcionalitás atletikus eleganciával párosítva: a csúszásmentes felületű, vízálló és strapabíró, körben magasított szegélyű BMW szőnyeg megóvja az első lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyeget rozsdamentes acél betét díszíti. A 3D-s kialakítású szőnyeg mind látványra, mind méretre tökéletesen illik az autóhoz.
BMW belső visszapillantó tükör integrált garázsajtó-nyitóval, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

BMW belső visszapillantó tükör integrált garázsajtó-nyitóval

Az automatikusan elsötétedő, keret nélküli belső visszapillantó tükör adaptív, univerzális távirányítóval is rendelkezik, amely garázsajtók vagy kertkapuk mozgatására használható. Az összesen három távirányítót kiváltani képes tükör úgyszólván bármilyen típusú garázsajtó- és kapumozgató szerkezettel kompatibilis. Az integrált távvezérlés funkció a tükörborítás alsó részén elhelyezett három gombbal érhető el.
Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás

Vezeték nélküli töltés bárhol, bármikor: Az univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomásnak köszönhetően az okostelefon kényelmesen és hatékonyan, kábel nélkül tölthető a járműben. A mobiltelefon stabilan és biztonságosan helyezhető el a töltőállomáson. Egy különlegesen okos megoldás: Az integrált powerbank kiemelhető a helyéről, így az autón kívül is lehetővé válik a vezeték nélküli töltés.

Fedezze fel kategóriánként a BMW 4 Coupéhoz kínált BMW tartozékok kínálatát

BMW SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK A BMW 4 COUPÉHOZ

Szerviz- és csomagajánlatok a BMW 4 Coupéhoz.

A BMW, amely a szolgáltatások terén is etalonnak számít, mindig az Ön, illetve BMW 4 Coupéja rendelkezésére áll. A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szakemberei a nap 24 órájában elérhetők – az év 365 napján. Az innovatív BMW Teleszerviz szolgáltatásnak köszönhetően az Ön BMW 4 Coupéja automatikusan értesíti a BMW márkaszervizt a karbantartási szükségletről és a rendellenes működésről, így a szerviz proaktívan felveheti Önnel a kapcsolatot. A fenti, valamint az egyéb szolgáltatások költségei a szerződésben szereplő időtartamig benne foglaltatnak a jármű megvásárlásakor kiválasztott, egyszeri alkalommal kifizetett BMW Service Inclusive csomag árában. Gondoskodjon arról, hogy több ideje maradjon az élet fontos dolgaira: A BMW sokszínű szolgáltatáskínálatának köszönhetően Ön mindig a biztos oldalon maradhat.

Egy, a BMW volánja mögött ülő férfi néz át a szélvédőn

BMW Service Inclusive

Csak induljon útnak és összpontosítson arra, ami valóban számít – vagyis BMW 4 Coupéjának élményteli vezetésére. A BMW Service Inclusive jóvoltából ennek semmi akadálya. Egyszeri díjfizetés ellenében Ön a választott időtartamon belül minden, a szerződésben foglalt szerviz- és karbantartási szolgáltatást megkap.
Bővebben
Egy, az okostelefonját néző nő száll ki a BMW-jéből

BMW Teleszerviz

A BMW ConnectedDrive portfóliójába tartozó, innovatív Teleszerviz szolgáltatás segítségével BMW 4 Coupéja jelentős terhet vesz le a válláról: amikor esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, a jármű továbbítja az összes releváns adatot az Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpont-egyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Mindehhez csak egyvalamit kell tennie: regisztrálnia kell BMW 4 Coupéját a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
Bővebben
Egy nő áll BMW-je nyitott ajtója mellett


BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
Bővebben

BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW 4 COUPÉHOZ

Sportos felszereltségek a BMW 4 Coupéhoz.

A BMW 4 Coupé sportosságával és a saját útját járó dizájnnyelvével kelti szárnyra a képzeletet – a kitűnő minőségű BMW M Performance Parts tartozékok pedig csak még jobban kiemelik e látványos megjelenésű sportkupé dinamikus karakterét.

BMW M Performance Parts, BMW 4 Coupé, G22, 2020, tartozékok
M Performance első splitter, karbonszálas, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

BMW M Performance első splitter, karbonszálas

Tegye le határozottan névjegyét: a karbonszál-erősítésű műanyagból készült M Performance első splitter exkluzív módon teszi még férfiasabbá az autó megjelenését. Különleges, a versenyautókat idéző darab mindazoknak, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni.
M Performance magasfényű fekete elsőkötény-légterelők a jobb és a bal oldalra, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

M Performance magasfényű fekete elsőkötény-légterelő a jobb és a bal oldalra

Hamisítatlan versenyatmoszféra: A kitűnő minőségű, az első kötényre illeszthető M Performance légterelők – amelyeknek kialakítását szélcsatornában finomhangolták a járműhöz – még sportosabb viselkedést tesznek lehetővé. A nagy szilárdságú poliuretánból készülő, magasfényű fekete légterelők látványos, versenyautós megjelenéssel ruházzák fel a járművet.
20" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 795 M, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet részeként, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

20" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 795 M, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet részeként

A kitűnő minőségű, kovácsolt, 20" méretű, matt Jet fekete Y-küllős 795 M keréktárcsákon színes M logó és mart „M Performance” felirat látható. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 20, 225/35 R20 90Y XL RSC, hátul 8,5J x 20, 255/30 R20 92Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
M kipufogóborítások magasfényű fekete kivitelben, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

M kipufogóborítások magasfényű fekete kivitelben, bal oldal

A különbség a részletekben rejlik: Jellegzetes, a 8 hengeres motorral ellátott járművekről ismert megjelenésükkel és dizájnjuk egyéb figyelemre méltó jellegzetességeivel az M kipufogóborítások még atletikusabbá teszik az autó küllemét. A borítások kitűnő minőségű, fekete krómmal bevont nemesacélból készülnek.
M Performance kormány, BMW 4 Coupé, G22, 2020, közelről

M Performance kormány

Elragadó tények: Alcantara borítású markolatának köszönhetően az M Performance kormány kitűnő tapintási érzetű és remek fogású – a még sportosabb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a versenyautós stílust.

BMW CONNECTED DRIVE SZOLGÁLTATÁSOK ÉS APPOK A BMW 4 COUPÉHOZ

Innovatív technológiák és vonzó ajánlatok, amelyek maximálisan kényelmessé teszik az Ön BMW 4 Coupéját.

Az Ön BMW 4 Coupéjához számos innovatív alkalmazás és digitális szolgáltatás áll rendelkezésre. Az alábbi gombra kattintva áttekintheti a BMW ConnectedDrive nyújtotta széles választékot. Fedezze hát fel az olyan praktikus szolgáltatásokat, mint amilyen a forgalmi helyzetről percre kész tájékoztatást adó Valós idejű közlekedési információk, vagy éppen a Távszolgáltatások, amelynek a jóvoltából a távolból, az okostelefonjával vezérelheti BMW-jének bizonyos funkcióit. Győződjön meg arról, hogy az Ön járművéhez mely BMW ConnectedDrive szolgáltatások érhetők el, illetve melyek azok, amelyek megújíthatók. Ami pedig külön előnyös: Ön minden további nélkül utólagosan is megvásárolhat/előfizethet a BMW-jéhez különféle szolgáltatásokat és alkalmazásokat.

Bővebben

FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS.
Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.


Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.


Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.