BMW 4 Coupé, G22, 2020, Arctic Race kék metál, rézsútos hátulnézet, a hátsó lámpák és egy, közvetlenül az autó mellett álló modell

BMW 4 COUPÉ

Kavarja fel az állóvizet a BMW 4 Coupéval. Az alábbiakban megismerkedhet minden fontos, a dizájn főbb jellegzetességeit, az exkluzív felszereltségeket, valamint az első rangú digitális szolgáltatásokat érintő információval. Tudja meg, hogy az egyedülállóan különleges BMW 4 Coupé izmos motorjaival és tökéletesen egymáshoz hangolt, a dinamizmust szolgáló komponenseivel miként repíti új magasságokba a vezetés élményét.

Bővebben
BMW 4 COUPÉ

MODELLEK ÉS FELSZERELTSÉG

A BMW 4 Coupé markánsan egyedi felszereltségei és modellváltozatai.

Alapmodell

A BMW 4 Coupé alapfelszereltségű modellváltozata látványos dizájnjával, valamint a legkülönfélébb, a kényelmet és a biztonságot fokozó funkcionális felszereltségével inspirál.

BMW 4 Coupé, G22, 2020, alapfelszereltségű modell, belső tér

A BMW 4 Coupé alapfelszereltségű modellváltozata látványos dizájnjával, valamint a legkülönfélébb, a kényelmet és a biztonságot fokozó funkcionális felszereltségével inspirál.

  • Alapfelszereltség

M Sport modell

Az M Sport modellváltozat még sportosabb jelleggel ruházza fel a járművet. Amellett, hogy még inkább erőt sugárzó megjelenésű kívül-belül, az M Sport modell vezetési élményből is többet nyújt. Az M Sport futómű, az M Sport fék és az M Aerodinamikai csomag például számottevő mértékben optimalizálja a menetdinamikai tulajdonságokat.

BMW 4 Coupé, G22, 2020, M Sport csomag, Arctic Race kék metál, rézsútos elölnézet

Az M Sport modellváltozat még sportosabb jelleggel ruházza fel a járművet. Amellett, hogy még inkább erőt sugárzó megjelenésű kívül-belül, az M Sport modell vezetési élményből is többet nyújt. Az M Sport futómű, az M Sport fék és az M Aerodinamikai csomag például számottevő mértékben optimalizálja a menetdinamikai tulajdonságokat.

  • Külső

  • Belső tér

BMW 4 Coupé, Individual Dravit szürke metálfényezés, G22, 2020, egy álló autó rézsútos elölnézetből
BMW 4 Coupé, Individual Frozen Portimao kék metálfényezés, G22, 2020, egy álló autó rézsútos elölnézetből
BMW 4 Coupé, Individual Frozen mélyszürke metálfényezés, G22, 2020, egy álló autó rézsútos elölnézet
BMW Individual Merino bőrkárpit kibővített tartalommal, Elefántcsont, BMW 4 Coupé, Individual, G22, 2020, belső tér, műszerfal
BMW Individual Merino bőrkárpit kibővített tartalommal, Fiona vörös/fekete, BMW 4 Coupé, Individual, G22, 2020, belső tér
BMW Individual Merino bőrkárpit kibővített tartalommal, Fjord kék/fekete, BMW 4 Coupé, Individual, G22, 2020, belső tér
Nemesfa belső díszítőelemek Pearl króm kiemeléssel, BMW 4 Coupé, Individual, G22, 2020, belső tér
BMW Individual magasfényű alumíniumszövet belső díszítőelemek Pearl króm kiemeléssel, BMW 4 Coupé Individual, G22, 2020, belső tér
Magasfényű fekete belső díszítőelemek Pearl króm kiemeléssel, BMW 4 Coupé Individual, G22, 2020, belső tér
BMW Individual Antracit tetőkárpit, BMW 4 Coupé, G22, 2020, belső tér, műszerfal
Ajtóküszöb-borítások „BMW Individual” felirattal, BMW 4 Coupé, G22, 2020, belső tér, műszerfal

BMW INDIVIDUAL FELSZERELTSÉGEK AZ ÚJ BMW 4 COUPÉHOZ

Kivételes, a saját útját járó és merészen egyedi: a BMW Individual által kínált exkluzív, kitűnő minőségű felszereltségekkel Ön megadhatja új BMW 4 Coupéjának azt a bizonyos pluszt, amelytől az tökéletesen tükrözi majd személyiségét. Vigyen izgalmas színt az utcaképbe a vonzó BMW Individual fényezések valamelyikével. Ha pedig kiválasztja még a lenyűgöző, kétszínű kivitelű, 19'' méretű BMW Individual 793 I könnyűfém keréktárcsákat is, autója egyszerre lesz ellenállhatatlanul elegáns és markánsan határozott fellépésű. A különlegességek iránti fogékonyságát mutassa ki a belső tér esetében is a kitűnő minőségű BMW Individual belső díszítőelemek egyikével és valamely BMW Individual bőrkárpittal.

DINAMIZMUS

A BMW 4 Coupé hajtáslánca és futóműkomponensei.

Sportos úttartás, optimális menettulajdonságok és megkérdőjelezhetetlen minőség: ha teljesítményről és dinamizmusról van szó, az új BMW 4 Coupén nem múlik az izgalmas vezetési élmény. Izmos BMW TwinPower Turbo motorjaival és tökéletesen egymáshoz hangolt futóműkomponenseivel e sportkupé bátran áll bármilyen kihívás elébe.

BMW TwinPower Turbo 4 hengeres benzinmotor, BMW 4 Coupé, G22, 2020

BMW TwinPower Turbo 4 hengeres benzinmotor

Az új generációs BMW TwinPower Turbo 2,0 literes, 4 hengeres benzinmotor maximális vezetési élményt szavatol. Az erőforrás legfigyelemreméltóbb tulajdonságai közé az agilis teljesítményleadás és az alacsony fordulatszámokon is egyedülállóan közvetlen gázreakciók tartoznak, egyszersmind azt kivételes üzemanyag-hatékonyság és alacsony károsanyag-kibocsátás jellemzi.
Steptronic Sport sebességváltó, BMW 4 Coupé, G22, 2020, belső tér

Steptronic Sport sebességváltó

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus vezetési stílushoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
xDrive logó, BMW 4 Coupé, G22, 2020

xDrive

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a fokozott tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottságot.
Futómű, BMW 4 Coupé, G22, 2020

Futómű

Az alapfelszereltséghez tartozó futómű nagyfokú precizitást, agilitást és kényelmet biztosít. Mindezt az alumíniumból készült kettős keresztlengőkaros első, az átgondoltan megtervezett, ötlengőkaros hátsó futómű, valamint a komponensek rendkívül aprólékos finomhangolása teszi lehetővé.
BMW TwinPower Turbo 4 hengeres dízelmotor, BMW 4 Coupé, G22, 2020

BMW TwinPower Turbo 4 hengeres dízelmotor

Az új generációs, 2,0 literes, 4 hengeres BMW TwinPower Turbo dízelmotorokat agilis erőfelépítés, valamint már alacsony fordulatszámokon is kitűnő gázreakciók jellemzik. A változó turbinageometriájú turbófeltöltési technológia, valamint a CommonRail közvetlen befecskendezés révén e motorok kivételesen üzemanyag-hatékonyak és alacsony emissziójúak.

INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK

Digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek az új BMW 4 Coupéban.

Digitális kulcs, BMW 4 Coupé, G22, 2020

Digitális kulcs

Miért bajlódna az autókulccsal, ha egyszer Önnél van az okostelefonja? A készülékre telepített Digitális kulccsal ugyanis nyithatja és zárhatja az autót, sőt még be is indíthatja azt. Akár öt, kompatibilis iPhone* készülékkel rendelkező személyt is feljogosíthat a digitális kulcs használatára. Önnek arra is lehetősége van, hogy a digitális kulccsal rendelkező személy(ek) esetében korlátozza a teljesítményt és a maximális sebességet – például akkor, ha az illető nemrég szerezte meg a jogosítványt. *A BMW Digitális kulcs kizárólag bizonyos iPhone modellekkel kompatibilis. A kompatibilis iPhone készülékek listáját a bmw.com/digitalkey oldalon találja.
Driving Assistant Professional, BMW 4 Coupé, G22, 2020

Driving Assistant Professional

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Sávváltási asszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.
Parkolóasszisztens Plus, BMW 4 Coupé, G22, 2020

Parkolóasszisztens Plus

A Parkolóasszisztens Plus egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A felszereltség egyebek mellett a Top View funkcióval ellátott Surround View funkciót, a Panorama View funkciót, a Remote 3D View funkciót, valamint a Párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékező funkcióval ellátott Aktív parkolássegítő rendszert, a járművet hossz- és oldalirányban manőverező Parkolóasszisztenst és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.
Okostelefon-integráció, BMW 4 Coupé, G22, 2020

Okostelefon-integráció

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az okostelefon-integráció jóvoltából az Ön járműve vezeték nélküli kapcsolat által, az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül támogatja az okostelefonja és a járműve közötti összeköttetést. Mindennek köszönhetően Ön a járművében is kényelmesen használhatja okostelefonjának megszokott funkcióit és applikációit.
Távoli szoftverfrissítés, BMW Coupé, G22, 2020

Távoli szoftverfrissítés

Szeretné, ha BMW-jében a legfrissebb verziójú szoftver futna? A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig újszerű marad. A frissítések az éteren keresztül mennek végbe, pont úgy, ahogyan az az Ön okostelefonja esetében is történik. Járművének bizonyos funkciói is ugyanilyen módon aktiválhatók.

A BMW 4 Coupé fogyasztása és CO2-kibocsátása.Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.


Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.


Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Bővebben

A BMW 4 Coupé fogyasztása és СО₂-kibocsátása

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.