DINAMIZMUS+

A BMW 4-es Coupé. 4 a négyzeten.

DINAMIZMUS+

A BMW 4-es Coupé. 4 a négyzeten.

DINAMIZMUS+A BMW 4-es Coupé. 4 a négyzeten.

Gyorsulás, 0-100 km/óra, s (BMW 440i Coupé)

5,0

Legnagyobb sebesség, km/óra (BMW 440i Coupé)

250

Kombinált fogyasztás, l/100 km (BMW 440i Coupé)

8,4–9,1

Kombinált CO2-kibocsátás, g/km (BMW 440i Coupé)

190–205

Egy sportos jármű, amelyet arra alkottak, hogy lenyűgöző teljesítményt nyújtson az úton. Az eredmény több mint meggyőző: az autó még dinamikusabbá, agilisabbá és kényelmesebbé vált. A modell bármikor képes a fölényes előzésre úgy a dizájn, mint a megjelenés és a menettulajdonságok tekintetében, mely utóbbiakat aprólékos munkával optimalizáltak. Röviden: egy lélegzetelállító sportkupé született, amely új jelentéssel ruházza fel a vezetési élmény fogalmát, és amely még a legkényesebb vásárló igényeinek is maradéktalanul megfelel.

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY.

A BMW 4-es Coupé lélegzetelállító dinamizmust produkál, amely azonnal rabul ejt. A nyomatékos erőforrás tökéletesen működik együtt az opcionális Adaptív M futóművel, a változó áttételű sport kormányművel és a külön rendelhető 8 fokozatú Steptronic sebességváltóval. Teszi mindezt a vezetés hipersportos élményéért, ami minden helyzetben mosolyt csal majd az arcára a külső szemlélők elismerő pillantásainak kíséretében.

„Itt, a BMW-nél olyan esztétikai világ megteremtésén fáradozunk, amely a hatékony dinamizmust az általunk kidolgozott formanyelv szerves részévé avatja.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, A BMW DIZÁJNFŐNÖKE

ELRAGADÓ DIZÁJN.

Csodálatra hív.

Ha létezik ideális sportkupé forma, úgy az új BMW 4-es Coupéé az. Az autó sportos külső dizájnja – amely csak úgy sugározza magából a dinamizmust – tökéletes összjátékot teremt a lágyan áramló formák és a markáns élek között. A sportosság, az agilitás és az esztétikum különleges elegye azok vágyait is kielégíti, akik egy valóban összeszedett autóra vágynak.
Read more

Atletikus orr-rész.

Az új BMW 4-es Coupé orr-része innovatívan sportos benyomást kelt. A látványos dupla vese – amelyet az ékszerszerűen szép LED-es fényszórók fognak közre – kompromisszumoktól mentes sportosságot fejez ki. A dinamizmust sugárzó összképet a lökhárító nagyméretű, a LED-es ködlámpáknak otthont adó légbeömlő nyílásai teszik felejthetetlenné.
Read more

Sportosan kupés alkat.

Az új BMW 4-es Coupé erőt és sportosságot sugároz magából a lágyan ívelő tetővonal, valamint a markáns élek által megteremtett nyúlánkságával. A finoman lekerekített sziluett és az agilitást kifejező dizájn nem csekély részben a könnyed, keret nélküli oldalablakoknak köszönhető.
Read more

Kifejező far.

Az új 4-es BMW kiállása szilárd eltökéltséget sugároz, ami főleg a tekintélyt sugárzó lökhárító és az abba integrált kipufogók érdeme. Az áttervezett, kétrészes LED-es hátsó lámpák vonzó módon emelik ki a karosszéria szélességét, egyszersmind még hangsúlyosabbá teszik az autó dinamikus formanyelvét.
Read more

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK A BMW 4-ES COUPÉ-HOZ.

Még sportosabbá vagy exkluzívabbá szeretné varázsolni BMW 4-es Coupé-ját? Autójának egyedivé tételéhez számos modellváltozat és felszereltség közül, illetve a BMW Individual széles kínálatában szereplő exkluzív tételekből is választhat. Az Ön ízlésének megfelelően.

EXKLUZÍV BELSŐ TÉR.

ELEGÁNS ÉS SPORTOS.

A BMW 4-es Coupé exkluzív belső tere a sportosságot modern funkcionalitással ötvözi. A számos információs és kommunikációs technológia, valamint a kitűnő minőségű anyagokkal berendezett belső tér, amely tökéletesen a vezető igényeire szabott, a kényelem igen magas szintjét nyújtja. Mindehhez jön még a hangulatvilágítás, amely különleges élménnyé teszi az utazást.
Read more

VEZETŐORIENTÁLTSÁG.

A vezetőorientált műszerfal fókuszában az alapfelszereltség részét képező multifunkciós bőrkormány áll. A BMW Head-Up kijelző és az új multifunkciós műszerfali kijelző tiszta elrendezésben jeleníti meg a vezetéssel összefüggő információkat. Az új Professional navigációs rendszer pedig gondoskodik az Ön tökéletes összeköttetéseiről – akárcsak a BMW Connected applikáció, amely összekapcsolja okostelefonját új BMW 4-es Gran Coupé-jával.
Read more

TÖKÉLETES KIDOLGOZOTTSÁG.

Az új BMW 4-es Coupé elegáns belső felszereltségeinek választéka aprólékos gondossággal megmunkált, kifinomult anyagok egész sorát vonultatja fel. Élvezze hát a tökéletes kényelmet – akár a finom bőrrel borított sportülésekben. Az eleve kellemes atmoszféra még tökéletesebbé tehető a vonzó belső díszítőelemekkel és kiemelésekkel, az ízléses, krómozott részletekkel, valamint a műszerfal kontrasztvarrásával.
Read more

DINAMIZMUS.

FÉNYDIZÁJN.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY CSALÁDI ÜGY.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY CSALÁDI ÜGY.

Most felfedezheti az új BMW 4-es sorozat modelljeinek lélegzetelállító sportosságát, jövőbemutató dizájnját és exkluzív kényelmét. Vezetési élmény a legmagasabb hatványon, amely még koncentráltabb formában van jelen a lenyűgözően versenyautós génekkel megáldott BMW M4-ben és M3-ban.

Read more

Üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW M4 Coupé :
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált)(kézi/automata seb.váltóval): 10,0–10,3 / 9,7-10,0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált) (kézi/automata seb.váltóval): 227-235 / 221-228

  BMW 440i Coupé :
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,4–9,1
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 190–205

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.