DINAMIZMUS+

A BMW 4-es Coupé. 4 a négyzeten.

DINAMIZMUS+

A BMW 4-es Coupé. 4 a négyzeten.

DINAMIZMUS+A BMW 4-es Coupé. 4 a négyzeten.

 Gyorsulás, 0-100 km/óra, s (BMW 440i Coupé)

5,2

Legnagyobb sebesség, km/óra (BMW 440i Coupé)

250

Kombinált fogyasztás, l/100 km (BMW 440i Coupé)

7,7–7,4

Kombinált CO2-kibocsátás, g/km (BMW 440i Coupé)

179–172

Egy sportos jármű, amelyet arra alkottak, hogy lenyűgöző teljesítményt nyújtson az úton. Az eredmény több mint meggyőző: az autó még dinamikusabbá, agilisabbá és kényelmesebbé vált. A modell bármikor képes a fölényes előzésre úgy a dizájn, mint a megjelenés és a menettulajdonságok tekintetében, mely utóbbiakat aprólékos munkával optimalizáltak. Röviden: egy lélegzetelállító sportkupé született, amely új jelentéssel ruházza fel a vezetési élmény fogalmát, és amely még a legkényesebb vásárló igényeinek is maradéktalanul megfelel.

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY.

A BMW 4-es Coupé lélegzetelállító dinamizmust produkál, amely azonnal rabul ejt. A nyomatékos erőforrás tökéletesen működik együtt az opcionális Adaptív M futóművel, a változó áttételű sport kormányművel és a külön rendelhető 8 fokozatú Steptronic sebességváltóval. Teszi mindezt a vezetés hipersportos élményéért, ami minden helyzetben mosolyt csal majd az arcára a külső szemlélők elismerő pillantásainak kíséretében.

„Itt, a BMW-nél olyan esztétikai világ megteremtésén fáradozunk, amely a hatékony dinamizmust az általunk kidolgozott formanyelv szerves részévé avatja.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, A BMW DIZÁJNFŐNÖKE

ELRAGADÓ DIZÁJN.

Csodálatra hív.

Ha létezik ideális sportkupé forma, úgy az új BMW 4-es Coupéé az. Az autó sportos külső dizájnja – amely csak úgy sugározza magából a dinamizmust – tökéletes összjátékot teremt a lágyan áramló formák és a markáns élek között. A sportosság, az agilitás és az esztétikum különleges elegye azok vágyait is kielégíti, akik egy valóban összeszedett autóra vágynak.

Atletikus orr-rész.

Az új BMW 4-es Coupé orr-része innovatívan sportos benyomást kelt. A látványos dupla vese – amelyet az ékszerszerűen szép LED-es fényszórók fognak közre – kompromisszumoktól mentes sportosságot fejez ki. A dinamizmust sugárzó összképet a lökhárító nagyméretű, a LED-es ködlámpáknak otthont adó légbeömlő nyílásai teszik felejthetetlenné.

Sportosan kupés alkat.

Az új BMW 4-es Coupé erőt és sportosságot sugároz magából a lágyan ívelő tetővonal, valamint a markáns élek által megteremtett nyúlánkságával. A finoman lekerekített sziluett és az agilitást kifejező dizájn nem csekély részben a könnyed, keret nélküli oldalablakoknak köszönhető.

Kifejező far.

Az új 4-es BMW kiállása szilárd eltökéltséget sugároz, ami főleg a tekintélyt sugárzó lökhárító és az abba integrált kipufogók érdeme. Az áttervezett, kétrészes LED-es hátsó lámpák vonzó módon emelik ki a karosszéria szélességét, egyszersmind még hangsúlyosabbá teszik az autó dinamikus formanyelvét.

FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK A BMW 4-ES COUPÉ-HOZ.

Még sportosabbá vagy exkluzívabbá szeretné varázsolni BMW 4-es Coupé-ját? Autójának egyedivé tételéhez számos modellváltozat és felszereltség közül, illetve a BMW Individual széles kínálatában szereplő exkluzív tételekből is választhat. Az Ön ízlésének megfelelően.

EXKLUZÍV BELSŐ TÉR.

ELEGÁNS ÉS SPORTOS.

A BMW 4-es Coupé exkluzív belső tere a sportosságot modern funkcionalitással ötvözi. A számos információs és kommunikációs technológia, valamint a kitűnő minőségű anyagokkal berendezett belső tér, amely tökéletesen a vezető igényeire szabott, a kényelem igen magas szintjét nyújtja. Mindehhez jön még a hangulatvilágítás, amely különleges élménnyé teszi az utazást.

VEZETŐORIENTÁLTSÁG.

A vezetőorientált műszerfal fókuszában az alapfelszereltség részét képező multifunkciós bőrkormány áll. A BMW Head-Up kijelző és az új multifunkciós műszerfali kijelző tiszta elrendezésben jeleníti meg a vezetéssel összefüggő információkat. Az új Professional navigációs rendszer pedig gondoskodik az Ön tökéletes összeköttetéseiről – akárcsak a BMW Connected applikáció, amely összekapcsolja okostelefonját új BMW 4-es Gran Coupé-jával.

TÖKÉLETES KIDOLGOZOTTSÁG.

Az új BMW 4-es Coupé elegáns belső felszereltségeinek választéka aprólékos gondossággal megmunkált, kifinomult anyagok egész sorát vonultatja fel. Élvezze hát a tökéletes kényelmet – akár a finom bőrrel borított sportülésekben. Az eleve kellemes atmoszféra még tökéletesebbé tehető a vonzó belső díszítőelemekkel és kiemelésekkel, az ízléses, krómozott részletekkel, valamint a műszerfal kontrasztvarrásával.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY CSALÁDI ÜGY.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY CSALÁDI ÜGY.

Most felfedezheti az új BMW 4-es sorozat modelljeinek lélegzetelállító sportosságát, jövőbemutató dizájnját és exkluzív kényelmét. Vezetési élmény a legmagasabb hatványon, amely még koncentráltabb formában van jelen a lenyűgözően versenyautós génekkel megáldott BMW M4-ben és M3-ban.

Üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • A BMW M4 Coupé fogyasztási és kibocsátási értékei:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,8 (8,3)
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 204 (194)

  A BMW 440i Gran Coupé fogyasztási és kibocsátási értékei:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,8–6,6
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 159–154

  A zárójelben szereplő adatok a Drivelogic funkcióval ellátott hétfokozatú M duplakuplungos sebességváltóval felszerelt járműre vonatkoznak.

  A fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt. Az üzemanyagfogyasztási, valamint a CO2-kibocsátási adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az illusztrációban szereplő modellek olyan felszereltségeket és tartozékokat tartalmazhatnak, amelyek nem részei az alapfelszereltségnek.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, a Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern (Németország) postacímén keresztül megrendelhető, illetve a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html  weboldalról letölthető brosúrából kaphat.

  Az adatok nem egy bizonyos járműre vonatkoznak és nem minősülnek ajánlattételnek, hanem kizárólag a különböző járműtípusok összehasonlításának célját szolgálják. Az üzemanyagok, illetve más energiahordozók előállítása és rendelkezésre bocsátása során keletkező CO2-kibocsátás mértéke nem kerül figyelembevételre a CO2-kibocsátás – 1999/94/EK irányelv szerinti – megállapításakor.